Wat brengt 2020 voor tweelingvlammen

2020 is een 11:11 jaar.

11:11 verwijst naar het in balans brengen van de Goddelijke vrouwelijke (DF) en Goddelijke mannelijke (DM) energie in jezelf maar ook binnen de tweelingvlamconnectie. 2020 zal je nog verder uitdagen om aan jezelf te werken en om balans te brengen in je energiesysteem.

Na union, eenheid in jezelf kan je vanuit heelheid de connectie verder vormgeven in de 3D. Overhaast geen beslissingen mbt connectie want de tijd is nog niet rijp. Zorg voor een stabiele basis en laat het zich verder op een natuurlijke manier ontwikkelen. Ondanks de obstakels en uitdagingen die 2019 je bracht, zal 2020 nog meer vragen om alles te zuiveren wat je niet langer dient. Waar ben je nog niet eerlijke tgo jezelf? Waar toont je wederhelft nog dat je nog te veel vasthoudt aan oude ideeën over relaties en over hoe alles zou moeten verlopen? Waar zit je nog vast in het systeem van de matrix en mag je de energie van onvoorwaardelijke Liefde meer laten stromen?

Door de Liefde voor je tweelingvlam ook te laten stromen naar jezelf en dus op elke vlak in je leven zal je in staat zijn om nog meer vanuit een open mind te ontvangen. Wanneer je denkt dat je op je bestemming bent, weet dan dat er nog een dieper level van ontwaken en ontwikkelen is. De groei van je ziel kent geen einde. Enkel het menselijke idee over leven is begrensd. Hoe meer je jou verbindt met het Eenheidsbewustzijn, hoe meer je zal voelen en bewust worden dat je eindeloos, grenzeloos en ongelooflijk krachtig bent. 2019 was een jaar waarin veel karma werd uitgeklaard, cyclussen werden afgerond. Vooraleer je stappen zet en te snel de nieuwe cyclus binnen stapt, neem dan de tijd om te voelen, te mediteren over wat je echt wilt. Hoe wil je dat jouw leven er uit ziet. Stel jezelf niet de vraag wat je wilt, welke auto je wenst te manifesteren. Vraag jezelf wat je wenst te ervaren, wie wil je zijn, wat kwam je ziel doen en wat wenst je ziel te leren? Welke passie ligt nog smeulend te wachten om te ontvlammen? Op welke manier mag je jouw vlam delen met de wereld?

Neem deze vragen mee naar je nieuwe start, het nieuwe hoofdstuk in je boek of voor sommigen zelfs een nieuw boek. Wees je bewust van je diepe verlangens en dromen, neem ze mee in je Hart, zie ze elke dag voor je innerlijke oog, wat het scherm is van je ziel. En dan neem je elke dag bewust de keuze om stappen te nemen richting die droom. Alles wat je verder brengt, laat je los. Alles wat je dichter brengt, omarm je. Wees elke dag dankbaar voor de lessen die je krijgt en werk aan de schaduwkanten die nog tussen jou en je diepste verlangen staat. Kom in je kracht, toon de wereld de ware jij. Laat niet langer een ander je vertellen hoe jij je leven moet leiden. Je bent de creator van je leven, niemand anders. Alles wat je nodig hebt om je leven te veranderen, heb je in handen. Ga ervoor, volg je Hart en je intuïtie.

Je bent een met alles wat leeft, dus ook met je Goddelijke tegenpartner. Neem de tijd om jezelf te leren kennen en dan trek je automatisch ware Liefde aan. Ware Liefde is de enige energie die heerst op aarde. Mensen laten zichzelf vastzetten door angsten die ongegrond zijn, door illusies gecreëerd om misbruik te maken van je kostbare levensenergie. Laat 2020 het jaar zijn waarin je een nieuwe koers neemt en waarin ware Liefde voor het leven en jezelf centraal staat. Er is geen juist of fout in Liefde. Je bent Liefde, gedraag je ernaar. Neem de stappen waartoe je geleid wordt en manifesteer een leven voor je hoogste goed.

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

 

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.