Loop jij het pad van een tweelingvlam

Vele zielen denken een tweelingvlam te zijn vanuit het idee de ware Liefde, die onvoorwaardelijke Liefde te willen ervaren. Echter slechts een minderheid is een ware tweelingvlam.

Leven in een wereld van dualiteit

In een wereld van dualiteit, templates, oordelen, overtuigingen, vaste structuren is het niet zo verwonderlijk dat er zoveel te vinden is rond tweelingvlammen. Er is namelijk opzettelijk verwarrende informatie verspreid. Vergeet niet dat het internet de bibliotheek is en de verwezenlijking van het collectieve onderbewustzijn. Bovendien wil niet iedereen dat tweelingvlammen samen komen en hun missie vorm geven.

Want dat zou betekenen dat de aarde en het merendeel van de bevolking in 2020 een grote verschuiving maakt in bewustzijn, wat een nieuwe aarde creëert vanuit een hoger bewustzijn waar eenheid, onvoorwaardelijke Liefde en harmonie de overhand hebben. Dit heeft natuurlijk een invloed op de minderheid die probeert de macht en controle te houden over de mensheid. Deze minderheid wil de energie van de mensheid gebruiken in hun eigen voordeel, voor hun eigen belangen.

Een reis naar het SELF

Ongeacht of je nu een tweelingvlam bent of niet. Het enige dat gelijklopend is met elke andere ziel is dat het altijd gaat om een reis naar het SELF. Jij wordt uitgedaagd en gevraagd om met jezelf aan de slag te gaan. Dat is één van de redenen waarom ik niet zoveel deel over mijn eigen proces als tweelingvlam of over mijn connectie omdat dit slechts één aspect is van wie ik ben en wat ik hier kom doen. Bovendien ook al heb je contact met je tweelingvlam, ben je in eenheid of hoe je het ook wilt labelen. Er zijn altijd nieuwe zaken te leren, te ontdekken.

Extra missie

Tweelingvlammen namen de taak op zich om de oude templates in vraag te stellen. Door de connectie te ervaren en te leven zetten ze nieuwe templates neer mbt oa relaties. Wanneer je de reis van een tweelingvlam echt loopt, kom je ooit op een punt waarop je naar je eigen intuïtie moet luisteren. Geen enkele andere tarotreader, spiritueel leraar, tweelingvlamexpert kan zeggen wat jij moet doen in jouw connectie.

De enige die weet wat te doen op het juiste ogenblik ben jij. Daarom is het zo logisch dat je dient te focussen op je eigen ziel, te werken aan de trauma’s en pijnen die boven komen nav triggers door je tweelingvlam. Enkel zo kom jij meer en meer op de trilling die je bent waardoor de aantrekking tussen jou en je tweelingvlam gelijkmoediger wordt. En dat is dan weer de wet van resonantie.

Mijn proces

Niemand kan jou zeggen of jij een tweelingvlam bent of niet. Persoonlijk hoorde ik vorig jaar (2018) dat ik een tweelingvlam was. Ik channelde via automatisch schrift dat het mijn “taak” was om een boek te schrijven als deel van een tweelingvlam. Ik begreep echter niet wat dit betekende, wist enkel waarover het boek moest gaan nl. Goddelijke Vlammen.

Tot op dat ogenblik had ik nog maar enkel over tweelingzielen gehoord. Wat trouwens een totaal andere reden van bestaan heeft dan tweelingvlammen. En ook daar zijn vele verschillende meningen en ideeën over. Daarom ook hier… voel voor jezelf wat jouw waarheid is en wees je bewust dat je waarheid veranderlijk is naarmate de ervaringen die je hebt.

Naarmate ik verder het pad als tweelingvlam loop in mijn connectie herinner ik me meer en meer dat ik al sinds mijn tienerjaren weet waar mijn tweelingvlam was. En doorheen al mijn relaties was ik altijd op zoek naar de connectie met mijn tweelingvlam, ook al was ik mij daar niet bewust van. Ik volgde mijn Hart en mijn ziel toonde de weg.

Tweelingvlam, tweelingziel of soulmate

Hoe komt het dan dat zoveel mensen denken een tweelingziel of een tweelingvlam te zijn?

Wel iedereen heeft een tweelingziel, maar niet iedereen heeft een tweelingvlam. Net zoals ik eerder zei, de bestaansreden van beide connecties is verschillend. Tweelingzielen zijn er om een diepe spiegel te zijn voor elkaar om zo te kunnen ascenderen, te kunnen groeien naar een hoger bewustzijnsniveau via diepe heling.

Tweelingvlammen hebben dit ook maar zijn er bovendien om als kanaal te dienen voor hogere energieën (stralen) om naar de aarde te komen en zo de bewustzijnsverschuiving van het collectief te ondersteunen. Bovendien hebben tweelingvlammen meestal een taak om een onderdeel van de maatschappij te veranderen met hun unieke visie. Ze duwen Heilige huisjes omver (en dat heb ik het niet enkel over religieuze overtuigingen) om een nieuwe manier vanuit hogere waarden neer te zetten op aarde.

Hoogfrequente soulmate

Het merendeel van de zielen die denken een tweelingvlam te zijn, blijken op het pad van een soulmate te lopen. En natuurlijk lopen ze tegen dezelfde obstakels aan als tweelingvlammen. Echter verschilt dit nog van de obstakels van een tweelingvlam. Of je nu een tweelingvlam bent of je loopt de reis van een connectie met een hoog trillende soulmate… je wordt getriggerd op jouw disbalans, op jouw overtuigingen, op jouw onzekerheden, jouw angsten…

Afhankelijkheid, illusies van de mind, disbalans van de mannelijke en vrouwelijke energie zijn niet iets specifiek voor tweelingvlammen, maar zijn thema’s waar elke ziel doorheen moet. Dat maakt dat veel zielen denken een tweelingvlam te zijn. Echter geloof me als jij een tweelingvlam bent, dan weet je wie je bent en wat je hier komt doen.

Ben je nog op zoek naar wie je echt bent? Focus dan eerst op jezelf. Wat op jouw pad moet komen, zal komen. Vertrouw en geef je over aan de roep van je ziel. Loop de weg van je Hart en dan kies je nooit verkeerd.

Liefs, Lindsey
😇💫😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.