Zomerzonnewende – zonsverduistering & donkere maan

Zomerzonnewende – zonsverduistering & donkere maan, dat is er allemaal op 21 juni 2020. Het lijkt weer zo een doorgang te zijn voor onze energetische groei. Er is niet alleen een donkere maan die in het teken van kreeft gaat wat verbonden is met het emotionele lichaam. Er is ook nog een zonsverduistering op de langste dag van het jaar. Op 21 juni 2020 is dus naast de donkere maan en de zonsverduistering ook nog de zonnewende. Welke invloed dit heeft voor het collectieve bewustzijn ontdek je in deze channeling.

~~~

Lieve mensen, we zien dat jullie nieuwsgierig zijn naar de invloed van deze bijzondere planeetstanden. Het willen begrijpen, vasthouden en verklaren blijft steeds in jullie genen zitten. Terwijl wij jullie net proberen te leren om los te laten, in te tunen op het niet-weten omdat dit jullie vertrouwen in het grotere geheel sterker zal maken. Vergeet niet waar dit alles om draait. Alle gebeurtenissen op kleine én grote schaal hebben slechts één doel, nl. jullie laten herinneren wie jullie zijn en wat jullie ware kern is. Liefde.

We hebben het al meermaals gedeeld maar vinden het toch noodzakelijk om dit nogmaals met jullie te delen. Jij als lezer van dit bericht of kijker van deze video weet dat jij op het goede pad loopt. Wellicht heb je nog heel wat onbeantwoorde vragen maar dat is niet belangrijk. Het gaat er om hoe jij je voelt en hoe jij naar jouw leven kijkt. Want dan kunnen wij jou tonen welke weg je mag gaan. Het pad naar bewustwording lopen is niet eenvoudig. Maar je tekende in op deze ascentie. Je bent niet toevallig in deze tijd geboren. Er is geen reden om je ongerust te maken want er is nog tijd genoeg om te groeien, om te leren en om te evolueren. Ja er zijn zielen die reeds “voor” zijn, maar weet dat tijd een menselijke constructie is én dat het niet gaat om de ander. Het gaat om wat jij hier komt leren. Om de verbinding die jij weer probeert te maken met je kern, met je ziel. Zodat jij in staat bent om niet alleen te ascenderen, maar ook om jezelf te realiseren in dit leven. Tonen wie je werkelijk bent voorbij alle verwachtingen en systemen die de maatschappij je oplegt. Ben jij oprecht gelukkig? Of maak jij jezelf dat wijs?

De bijzondere planeetstanden zullen zorgen voor een grote reset in het leven van alle zielen die het nodige werk gedaan hebben. De zielen die kozen om mee te gaan naar een nieuwe cyclus zullen zien dat er deuren open gaan. Sterrenfamilies, gelijkgestemden komen op je pad. Manifestaties worden niet langer op pauze gezet maar worden vanuit een zuivere intentie zo goed als onmiddellijk zichtbaar. Jullie zullen dit ervaren als mirakels, maar weet dat dit de gangbare norm is. Dit is wat jullie gewoon waren te doen vooraleer de aarde door misbruik haar kracht en dus trilling verloor. De aarde is de laatste maanden in een ijl tempo hersteld van de eeuwen aan misbruik. Ook daar ben je getuige van een waar mirakel.

Echter ondanks het feit dat het licht, de Liefde op aarde de overwinning binnen heeft, zijn er nog veel restanten van schaduwen, van angsten in jullie lichamen aanwezig. Geef jezelf niet over aan het oude, aan het gekende want dat zal je niet de verlossing en zekerheid brengen waar je naar op zoek bent. Wij zien en weten dat stappen zetten in het onbekende beangstigend is. Maar dat is de enige weg vooruit. Als je kon zien wat wij zien dan zou je met beide benen vooruit in het donkere gat springen. Waar ben je bang voor mooi mens?

Een leven in onvoorwaardelijke Liefde en vrijheid ligt op jou te wachten. Het enige wat wij van jou vragen is om het nodige opruimwerk te doen. Zuiver en transformeer je emotionele lichamen zodat je een zuiver kanaal van onvoorwaardelijke Liefde wordt. Toon je ware zelf aan de wereld want de aarde heeft je nodig.

Dus focus niet op de planeetstanden, maar focus op je eigen persoonlijke proces. Je lichaam en ziel zullen je laten voelen en tonen waar er nog geen balans is. Welke pijnen je nog mag helen? Waar jij jezelf nog meer Liefde mag geven.

Wij zien, horen, voelen en weten… wij staan aan je zijde én fluisteren je de antwoorden die je nodig hebt. In stilte zal je de diepte van je ziel ontdekken. Ga en leef het beste leven ooit. Nu is jouw tijd.

Wij houden van jou!

Je lichtteam & lichtfamilie

~~~

Gechanneld door Lindsey

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) emoties? Dan is een online transformatiesessie iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.