Leer manifesteren vanuit eenheid

Leer manifesteren vanuit eenheid én heelheid. In principe kunnen we vanuit de hogere energie van 5D onmiddellijk vormgeven wat we denken. Echter zijn de meesten onder ons nog leerling-manifestator. Dat betekent dat we dus nog fouten mogen maken én mogen falen in het manifesteren. Hiervoor bouwde het universum wat veiligheden in zodat we de aarde en elkaar niet zouden vernietigen.

Eenheid versus dualiteit

In order om te leren wat eenheid is, worden alle dualiteiten in je leven meer benadrukt. Om te ervaren wat het is om weer in eenheid te leven, zal je momenten in je leven hebben waarbij jij je alleen, afgescheiden en verlaten zal voelen. We zijn allen leerlingen van het leven.

Doorheen obstakels en uitdagingen ontdekken we hoe de wetten van het universum werken. Terwijl je uitzoekt hoe je via je gedachten en creatieve visualisatie je wensen kan aantrekken en vormgeven, vergeten we dat er nog een emotioneel level is waarmee we rekening moeten houden.

Affirmaties werken pas wanneer je het voelt in je lichaam. Daarmee dat vele mensen totaal anders, holistischer gaan leven wanneer ze ontwaken. Ze ontdekken dat alles één is en dat alles wat ze doen, denken, voelen, zien en ervaren allemaal deel uitmaakt van het grotere avontuur hier op aarde. Zolang je blijft doen wat je nu doet, zal je ziel zich altijd als een slaaf voelen. Vastzittend in het systeem van beperkingen en een voorgeschreven leven waar geen plaats is voor de uniekheid van jouw ziel.

Manifesteren vanuit eenheid

Als je gaat begrijpen dat alles met elkaar verbonden is én de energie van het ene in alles aanwezig is, dan zal je ook beseffen dat alle levels van je zijn betrokken zijn bij het manifestatieproces.

Alle levels gaande van energetische, mentale, emotionele en fysieke zijn samen nodig om je kunnen manifesteren. Wanneer je enkel met affirmaties werkt wat het mentale niveau is, maar je voelt het niet in je lichaam dan zal het véél langer duren vooraleer de manifestatie in je leven verschijnt.

Mensen zijn in staat om snel te manifesteren. Maar we maken het veel moeilijker dan het is omdat we denken dat het niet zo eenvoudig kan zijn. Er moet toch van alles gebeuren, het moet toch lang duren… dus door je overtuigingen die vaak te beperkend zijn volgens het oneindige universum saboteer jij jezelf.

Een met het universum

Wanneer je alles los en gescheiden van jou ziet dan blijf je in die dualiteit zitten. Door de eenheid te omarmen zal je weten dat jij het unviersum bent. Wat dus zo goed als betekent dat jij één bent met al wat je wenst. Jezelf uitlijnen met het resultaat dat je wenst, is eigenlijk het enige dat je hoeft te doen om je dromen aan te trekken.

Wat maakt dan dat je het nog niet hebt? Wel in eerste instantie zal je niet de juiste frequentie hebben om je verlangen zich te laten manifesteren in je realiteit. Ten tweede hou jij jezelf nog op de een of andere manier tegen. We noemen dit een blokkade. Ja, zelfs het idee dat er nog blokkades zijn, kan je manifestatie serieus in de war brengen. Elke gedachte, elke overtuiging die jij hebt bepaald mee welke frequentie jij nu hebt. En heeft dus net zoals de angsten die er nog zijn en verborgen trauma’s zijn invloed op jouw manifestatiewerk.

Moeiteloos manifesteren

Vanuit eenheid manifesteren is moeiteloos manifesteren. Leven vanuit de hogere realms van 5D (en nog hoger) laat ons zien dat onmiddellijk manifestatie eigenlijk de norm is. Zolang jij volledig het eenheidsbewustzijn hebt omarmt én leeft, zal jij in staat zijn om heel snel je verlangens te manifesteren.

Echter vergeet niet dat de aarde nog steeds een 3D plaats is (ook al is het bewustzijn van de aarde naar 6D gegaan ondertussen) waar materie uit de zwaardere, dichtere energie bestaat. Hierdoor kan het zijn dat je manifestatie soms even op zich laat wachten.

Verder kan je manifestatie beïnvloed worden door de vrije wil van andere zielen. Zeker als jij bijvoorbeeld een relatie met een specifiek persoon wenst te manifesteren, kan het zijn dat dit er nooit zal komen omwille van de vrije wil van die andere persoon. Door zuiver te zijn in hetgeen je wenst te manifesteren, zal je automatisch iemand aantrekken die wel bij je past én die wel beschikbaar is. Misschien was het niet de persoon die je op het oog had, maar het zal wel de persoon zijn die op dit ogenblik resoneert met jouw frequentie, jou hetgeen komt leren wat jij nu nodig hebt én dus voor jouw hoogste goed is.

Oneindigheid in eenheid

Wat is de les hieruit? Wel dat je altijd een open mind houdt wanneer je bewust gaat manifesteren. Want met je beperkte gedachten en visie kan je nog niet alle oneindige mogelijkheden van het universum zien. Net daarom voeg ik altijd de zin “dit of iets beters voor mijn hoogste goed, manifesteert zich nu in mijn realiteit, dank u” toe aan het einde van mijn manifestatie zin. Net omdat ik weet en ervaren heb dat je de weg opent voor nog betere realisaties dan wat jij nog maar kon zien met het bewustzijn dat je toen had.

Want dat is het… we manifesteren via ons bewustzijn. Hoe ruimer je bewustzijn, hoe krachtiger je wordt om manifestaties in je realiteit aan te trekken via je magnetisme.

Dus ook hier merk je dat innerlijk werk en persoonlijke groei belangrijk is. Want het is via jouw energetische frequentie dat jij ervoor zorgt dat je een magneet wordt voor je verlangens. Tril op de verkeerde frequentie en je manifestatie zal iet zijn wat jij ervan verwacht had.

Dus kijk waar je nog niet het verwachte resultaat had. Wat houdt er jou nog tegen? Welke les heb je eerst nog te leren? Waar mag je nog meer voor jezelf opkomen en van jezelf houden?

Wil je meer leren en inzichten ontvangen mbt het manifestatieproces? Wil je ontdekken wat de valkuilen en de obstakels zijn? Wel, ik maakte een video-serie waarin ik je mee neem in de beginselen van manifesteren. Want uiteindelijk is alles eenvoudig, eens je het weet, niet?

Succes!

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉