Geef kracht aan het juiste

Geef je kracht aan het juiste of maw gebruik je energie om een beter leven te creëren. Net omdat je anders opnieuw hetzelfde vormgeeft dan wat je altijd al vorm hebt gegeven.

Verlies je kracht

Wanneer je alle macht en controle aan de materiële wereld geeft dan verlies je vroeg of laat. Je ziel verkopen voor een grotere auto, een luxueuzer huis… niets van dit alles zal je oprecht gelukkig maken.

Een aantal jaren terug heb ik voor mezelf besloten dat geen enkele materie het waard is om je vrijheid op te geven. En toch is dat wat ik zie gebeuren bij veel mensen jammer genoeg. Ze komen voor een uitdaging te staan, raken in paniek door onzekerheden over geld, over hoe ze eten zullen kopen… het enige wat ze zien, zijn problemen en obstakels. Hierdoor vervallen ze telkens terug in oude patronen en overtuigingen.

Wakker worden

Hoe bewuster je leeft, hoe wakkerder je wordt. Dat betekent kort dat je op een andere manier naar het leven gaat kijken. Velen begrijpen me nog niet omdat het lijkt alsof mijn kijk op het leven buitenaards is… in feite is het wel wat buitenaards want nog te weinig mensen leven het bewustzijn dat ik ondertussen ben. En dat is ok… het is aan mij om jullie te tonen waar de weg is.

Alleen het is aan jou op de weg te bewandelen. Wil je echt wakker worden? Wil je weten hoe je uit het systeem stapt en je leven zelf vormgeeft? Je ziel laten doorschijnen in alles wat je doet. Het kan en is niet zo moeilijk… maar tegelijkertijd is het wellicht het lastigste wat je ooit zal gedaan hebben. Deze verandering en bewustzijnsverschuiving kan lastig zijn want je zal dualiteit in zijn pure essentie ervaren. Er zullen dagen zijn waar alles rozengeur en maneschijn is én je hoog vliegt. Maar dat betekent dat er ook dagen zijn waarop je liever het daglicht niet meer ziet… ja om te komen tot eenheid in jezelf zal je de dualiteiten in je leven nog sterker ervaren.

Meer eenheid

Dat is eigen aan leven vanuit dualiteit. Het brengt je waardevolle lessen. En de meest waardevolle les is diegene waarbij je gaat beseffen dat je meer bent dan wat jij nu denkt. We zijn allen energie in een fysiek lichaam. Want dat lichaam is jouw voertuig om allerlei ervaringen op te doen. Dus wil je meer vrijheid en weer gelukkig worden? Doe dan het werk… investeer eerst in jezelf en het universum zal je belonen met meer overvloed in al zijn facetten…

Nog te veel mensen willen overvloed, meer geld, ware Liefde aantrekken maar zien zichzelf als gescheiden van alles om hen heen. Je ziet jezelf nog niet als één met datgene wat je wenst aan te trekken en vorm te geven in je realiteit. Wil je eenvoudiger manifesteren? Weet dan dat je jezelf mag uitlijnen met een hogere waarheid, een hogere energie. Hierdoor zal het nodig zijn om je pijnen aan te kijken, je schaduwen te belichten en jezelf te helen.

Aan jou de keuze… wat wil jij?

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.