Collectieve energie reading

Collectieve energie reading voor de week van 6 juli. Een nieuwe maand waarin we meer in een actiegericht modus zullen komen. Maar niet op de oude manier vanuit een vervormde mannelijke energie waarbij je blijft doorgaan ondanks het feit dat je nood hebt aan rust of pauze. Nee de afgelopen periodes met lock downs, eclipsen, retrogrades van planeten… dit alles had een hoger doel. Namelijk leren actie ondernemen vanuit afstemming met je ziel en dus je vrouwelijke energie.

Proces van ascentie

Wat betekent luisteren naar je intuïtie ipv keuzes te maken met je hoofd. Dit alles hoort bij het proces van ascentie. Eenheid brengen in jezelf en dat vervolgens via je manifestaties en het leven van dit fysieke leven naar buiten brengen. Je essentie delen met de wereld om je heen. Wat een rimpeleffect teweeg brengt bij andere zielen. Tenslotte wanneer jij een les geleerd hebt, ankert zich dat als een code in je lichtlichamen. Wanneer andere zielen dan met gelijkaardige situaties en lessen geconfronteerd worden, kunnen zij aanhaken aan de energie van de oplossing van zodra ze contact maken met jouw energie. Dan ben jij de oplossing…. Dus zo zie je maar dat niet alles wat gebeurd in je leven enkel en alleen met jou te maken heeft. Het heeft eigenlijk zelden te maken met jou… dus laat al die zorgen en angsten los… Ze houden je alleen tegen om nog meer van het leven te genieten, nog meer in je kracht te staan én overvloed op elke vlak in je leven te ontvangen. Dus… waar wacht je nog op?

Mind

Wanneer er verschuivingen plaats vinden in je leven dan worden we ook geconfronteerd met het onbekende. Vaak worden we gepusht om in de richting te stappen van iets wat nog nooit deden. Toch is het net die eerste stap die we nodig hebben om te zetten wanneer het wiel van fortuin draait in ons voordeel. Echter vaak denken we nog dat het wiel pas draait wanneer een externe kracht of bron daarover beslist. Maar wat als het net die ene stap die je zet de katalysator is zodat het wiel in jouw voordeel gaat draaien?  Dan kan je nog lang blijven wachten op die verandering waar je zo op hoopt. Keer terug naar de onschuld en vergeet even alle ervaringen uit je verleden. Kijk voorbij overtuigingen en meningen want daar ligt jouw uitweg. Volg je nieuwsgierigheid, volg je passie en je Hart én het universum zal alles in gereedheid brengen zodat je dan de volgende stap kan zetten. Klaar om je wensen te ontvangen.

Emoties

Om je leven te kunnen vormgeven zodat je volledige emotionele vervulling ervaart, is het noodzakelijk om te weten wat jou precies vervult. Kies wat je wenst vorm te geven? Op welk vlak in je leven ervaar je nog tekorten en hoe kan je daar verandering in aan brengen? Zie jij jezelf nog steeds als afgescheiden van je verlangen en wens? Dan zal je dat ook vormgeven, nl. nog meer verlangen naar je wenst. Gebruik alle enthousiasme die je in jou hebt, combineer het met kracht focus en zelfcontrole om de nodige kwaliteiten te ontwikkelen die je nodig hebt. Neem verantwoordelijkheid over je leven, over je manifestaties. Waar hou jij jezelf nog tegen? Wat maakt dat jij je nog niet volledig geeft in dit leven? Neem je dan genoegen met goed genoeg. Nee toch. Kies altijd voor het hoogst mogelijke. Dat is wat je waard bent én dat is wat voor jou voorbestemd is. Focus op je “ik-ben” bewustzijn, zie de Liefde die je bent en anker dat in dit leven. Wil je geluk ervaren, wees dan geluk. Wil jij meer Liefde en overvloed? Lijn je dan uit met de frequentie van Liefde en overvloed. Sta in je kracht met zelfvertrouwen. Want dat zal je weer verder brengen op je pad. Verbind je met je Hogere Zelf en vraag hulp zodat je vanuit afstemming met je ziel (en dus meer vanuit je vrouwelijke energie/yin) gaat actie ondernemen (mannelijke energie/yan).

Fysieke

Door stil te zijn en naar binnen te gaan, zal je contact kunnen maken met een kracht die veel groter is dan je ego-zelf. Angst en de behoefte om alles te willen controleren houdt ons vaak in de plek waar we het liefste zo hard van willen weglopen. Dus gebruik het gevoel van ongenoegen en frustratie om vrij te breken uit de situatie waarin je nu zit. Laat je licht schijnen op je eigen pad en verlicht hiermee ook de weg van anderen. Zuiver jezelf stap voor stap nog meer uit zodat je manifestaties er een zijn van magie en onvoorwaardelijke Liefde. Eén waar elk geschreven woord een helende kracht in zich draagt van deze zuivere Liefde waar we allen naar op zoek zijn. Want in wezen gaat het nooit om de materiele bezittingen, hoe groot je huis is of hoeveel er op je bankrekening staat, wel over wat je’r mee doet. Hoe jij jou daar bij voelt, dat bepaalt of je succesvol bent of niet. Dus kijk deze week naar waar je nog niet gelukkig over bent. En ga naar binnen om te weten/voelen/horen/zien wat je kan doen. Want in stilte kan magie gebeuren. Wees in het moment, leef veel meer in het NU. Focus op je ademhaling om in het NU te komen. En laat de passie die je hebt weer ontvlammen. Je was uitgeput, nu kan je weer vrij en opgelucht ademhalen. Alles is goed.

Advies voor de week

De Goddelijke Vlammen hebben een aantal specifieke boodschappen meegegeven die jou behulpzaam kunnen zijn de komende week. Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen om te weten welke boodschap voor jou bedoeld is.

  • Tegenstellingen leren je meer over het leven & dé waarheid
  • Kies om de beste versie van jezelf te zijn
  • Beslis nu om open te zijn voor alle overvloed van de wereld
  • Stem elke dag af op je wensen & verlangens
  • Gebruik je energie wijs voor je hoogste goed
  • Deze relatie is een zielsconnectie

Verder is het de komende week belangrijk om je energie te gronden, drink voldoende water en zet de eerste stap naar het verwezenlijken van één van je dromen.
Bekijk de video op YouTube of de post op Instagram om de kaarten te zien die bij deze reading horen.

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉