Het wiel van fortuin: channeling

Het wiel van fortuin is een begeerde kaart in het tarot. Wanneer deze kaart zich laat tonen, dan weet je dat je energetisch gezien op een heel krachtige punt zit in je tijdslijn. Alleen het wiel mag nog zoveel draaien als je wilt, zolang jij niks veranderd in je leven zal je altijd hetzelfde blijven creëren.

Dus het is aan jou op actie te ondernemen vanuit afstemming met je ziel. Dat kan betekenen dat je mag stoppen met een aantal gewoontes of dat je relaties mag afsluiten. Misschien is het jouw werk dat niet meer past bij wie je nu bent. Of voel jij je niet meer gelukkig op de plaats waar je woont. Wat het ook is, de tijd is nu om die belangrijke keuze te maken.

Je denkt dat je dit niet alleen kan, maar mooi mens je bent nooit alleen. Wij je gidsen en de lichtwezens van de eenheid staan altijd klaar om je de weg te tonen. Een licht heb je niet nodig want dat vind je binnenin. Maar je durft je licht niet te laten stralen omdat anderen je misschien zouden zien en zouden afkeuren wat je doet, wat je denkt, welke weg je loopt. Lieve schat, wij zien je hartsverlangen en willen het graag aan jou geven. Echter je houdt de deur op slot als we bij je aankloppen. Je kijkt de andere kant op wanneer we je advies willen geven. Luister nu eens naar wat wij je al zo lang willen leren. Jij bent de kracht, de motor die je leven vooruit zal duwen. Je hebt alles wat je nodig hebt om verder te kunnen. Doe je ogen open en kijk op je heen. Geniet van wat er nu al is en je zal op magische wijze ervaren dat er nog zoveel meer mogelijk is.

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey & de lichtwezens van de eenheid

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.