Leer je hoogste potentieel te manifesteren

Leer je hoogste potentieel te manifesteren, het klinkt zo aantrekkelijk. Maar hoe begin je’r aan? Zijn we daar niet automatisch mee bezig? Nee, jammer genoeg niet. Om een stabiel, emotioneel vervuld leven te creëren waarin jij je ook veilig en geborgen voelt, is het belangrijk om te leren dat je het meeste leert van wrijving en obstakels.

Wrijving laat je groeien

Ja zeker weten dat het leuker is om overal doorheen te fietsen alsof het “peace of cake” is. Alleen dan leer je niets. Je loopt niet tegen je grenzen aan waardoor je eigenlijk niet groeit als ziel. Wanneer je binnen de grenzen van je comfortzone blijft heen en weer pendelen, zal je wellicht een leuk, rustig leven hebben. En als jij jou gelukkig voelt daarbij, dan zou ik zeggen houden zo.

Echter het feit dat je deze blog leest, zegt me dat er iets is in je leven wat je heel graag wenst. Alleen het komt er precies nooit van…

Wel heb je al de moeite gedaan om te kijken welke stappen je zou moeten zetten? Of loop je daar al tegen je grenzen aan? Misschien vertelde je ooit je droom of verlangen aan iemand en schrok je van de reactie? Ik snap het. Alleen weet dat die persoon niet alle kennis en wijsheid in pacht heeft. Dus zijn antwoorden en oplossingen hoeven niet die van jou te zijn.

Oneindig universum

In dit oneindige universum zijn er oneindig veel mogelijkheden beschikbaar om te manifesteren. Echter het vraagt jou om door die muur van angst en beperkende overtuigingen te stappen. Het vraagt om je wonden te helen én je schaduwen in te gaan. Ik weet het… niet hetgeen je verwacht had en wellicht hetgene waar je het minste zin in hebt… maar het universum werkt nu eenmaal zo…

Iets wat ik merk bij mijn meeste klanten, is dat ze het lastig en moeilijk vinden om een diepe, liefdevolle zielsconnectie te manifesteren vanuit hun zielsessentie. We willen allemaal geliefd en van gehouden worden. Daar ben ik me van bewust.

Dus laat mij je helpen als je wil weten wat jou nog weghoudt van het manifesteren van je succes. Hoe en wat succes dan voor jou mag betekenen. Is dit een nieuwe job, een eigen bedrijf, een andere woonomgeving, een reis dat je wilt gaan doen of de liefde van je leven ontmoeten.

Energie van de oplossing

Transformeren is lastig als je alles alleen wilt doen. Het kan hoor. Het kan zeker. Alleen als je kan aanhaken aan de energie van de oplossing, zal je veel sneller doorheen de moeilijke fases gaan. En dus ook veel sneller manifesteren. Bovendien je laten bijstaan door iemand die het pad al gelopen heeft, zorgt ervoor dat er altijd iemand je “back up” heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je diep kan vallen want je weet dat er iemand is om je op te vangen. Weten dat je volledig open mag zijn zonder dat er geoordeeld wordt, geeft je de kans om echt het diepe van je zelf in te gaan.

Denk er eens over na? Voel eens wat het voor je betekent om je verlangen echt vorm te geven? En nu eindelijk te ontvangen in je realiteit. Hoe zou het voor je zijn om die nieuwe job te hebben? Of wat gaat er door je lichaam heen wanneer je de liefde van je leven in je armen houdt? Dat gevoel is de reden waarom je ziel blijft verlangen naar het realiseren van die droom. Het maakt deel uit van je zielspad.

Wanneer je stress voelt dan is dat een teken dat je of te veel in het verleden leeft of je een teveel aan zorgen maakt over de toekomst. Het enige die er altijd is, is het NU. Dus zolang je nu niet achternagezeten wordt door een brullende leeuw dan heb je weinig reden om jezelf zo te stressen.

Stress als verspilde energie

Stress komt voort uit je gedachten. Doordat je alles wilt controleren, plannen, sturen. Dat is verbonden met alle wonden en trauma’s in jezelf waardoor je geleerd hebt om je mannelijke energie in te zetten ter bescherming van je essentie. Alleen die mannelijke energie die je gebruikt is vervormd en komt niet vanuit een zuivere plek.

Observeren waar je wonden zijn en die helen zet een diep transformatieproces op gang. Waardoor je laag voor laag, stap voor stap jezelf beter gaat leren kennen… Je ontdekt hoe het universum werkt waardoor je niet meer stresst. Je weet dat alles zal gebeuren voor ieders hoogste goed. Je voelt wanneer je actie mag ondernemen vanuit afstemming met je ziel. En dus maw wanneer je via je gezonde vrouwelijke energie weet, voelt, hoort dat de tijd rijp is.

Zet dan stappen vanuit een gezonde mannelijke energie. Leer hoe beide energieën elkaar aanvullen en versterken. Geniet van de lessen die je leert terwijl je bewuster wordt en de donkere kant van jezelf gaat verlichten. En wanneer je even niks voelt, niks ziet, niks weet… omarm dan de rust die je krijgt want op dat ogenblik ben je aan het bekomen van al je harde werk. Vergeet niet dat slechts geïntegreerde kennis jouw werkelijke wijsheid is.

Versterk jezelf

Dus heb je hulp nodig bij je groei? Of wil je jouw tweelingvlam of soulmate relatie aantrekken? Reserveer je transformatiesessie of beter nog contacteer me om te kijken of jij klaar bent om samen met mij gedurende 3 maanden aan de slag te gaan in een diep transformerend traject.

Dit traject is helemaal aangepast aan waar je nu staat, jouw noden en vooral aan waar je heen wenst te gaan met je leven. Wat je wenst te manifesteren.  Ik heb er alvast heel veel zin in. Jij ook?

Contacteer me snel want de plaatsen voor een dergelijk langdurig traject zijn beperkt. En dit is geen verkooptruc want ik heb echt niet genoeg uren vrij 😁 lol…. tot gauw 😘

Mocht dit nog niet voor jou zijn? Lees dan verder. Wil je meer leren en inzichten ontvangen mbt het manifestatieproces? Wil je ontdekken wat de valkuilen en de obstakels zijn? Wel, ik maakte een video-serie waarin ik je mee neem in de beginselen van manifesteren. Want uiteindelijk is alles eenvoudig, eens je het weet, niet?

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.