Leven vanuit de energie van het Hart

Leven vanuit de energie van het Hart is niet zo moeilijk eens je het ervaren hebt. Het is een manier van leven, maar hoe leg je het uit aan iemand die het nog nooit heeft ervaren.

Hogere Hart-bewustzijn

Leven vanuit de energie van het Hart komt als vanzelf wanneer je leeft vanuit een Hoger bewustzijn. Dit bewustzijn is een Hart-gedragen bewustzijn dat verbonden is met eenheid en de Christus-energie.

Wanneer je leeft vanuit een eenheidsbewustzijn dan weet je dat alles met alles verbonden is. En dat jij delen van jezelf weerspiegeld ziet in de ogen van een ander. Je hebt eenheid in jezelf gecreëerd en bent dichter gekomen bij jezelf. Hierdoor ben je in staat om te erkennen wie je werkelijk bent. Je bent jezelf in alles wat je doet, zegt en voelt. Authenticiteit is op dat ogenblik een veruiterlijking van je essentie, van je ware trilling.

Om tot dit alles te komen, is het noodzakelijk om je lichtlichamen te helen en uit te balanceren. Hiervoor dien je dus je Hart te openen waar tot voorheen angst je Hart gesloten hield. Groeien in bewustzijn betekent dat je ondanks het feit dat jij je kwetsbaarder opstelt en je dus angst voelt om opnieuw gekwetst te worden, je toch het vertrouwen hebt om met een open Hart in het leven te staan.

Heel jezelf

Enkel zo kan je emotionele lichaam geheeld worden. En ja, de angst om nog meer pijn te ervaren is groot in het begin. Maar naarmate je verder op het pad loopt, wordt je zekerder over wie en wat je bent. Je zelfvertrouwen & je vertrouwen in het leven is krachtiger geworden. Hierdoor kijk jij vanuit onthechting naar de wereld omdat je weet. Je ziet, voelt, hoort & weet dat alle ervaringen en gebeurtenissen verlopen volgens het grotere plan.

Hierdoor leef jij meer en meer vanuit je Hart. Door meer en meer te onthechten van de uiterlijke omstandigheden voel je ook niet meer de behoefte om te oordelen over anderen. Want elk oordeel dat jij zou uiten benadrukt enkel scheiding, verschillende, apartheid. Terwijl je bewustzijn verruimt is tot het eenheidsbewustzijn én een visie van gescheiden zijn daar niet meer in past.

Naarmate je het hogere bewustzijn meer en meer belichaamt, zal je merken dat je emoties ook gemoedelijker worden. Je erkent ze, voelt ze waar nodig maar laat jou er niet meer door meeslepen. Datgene wat gevoeld moet worden, laat je toe maar je behoudt de controle vanuit een weten dat ze niet definiëren wie jij bent. Het zijn signalen die jou aanduiden waar er nog disbalans is in je wezen.

Zuivere onthechting

Onthechten van de uiterlijke wereld wil niet zeggen dat je niet erkent waar anderen doorheen gaan. Je ziet en merkt het op. Het verschil is dat doordat je op een zuivere manier onthecht bent, je weet dat alle ervaringen deel uitmaken van de lessen die ze komen leren, van de processen waar ze als mens/ziel doorheen gaan om te groeien naar een wijzere ziel, een oudere ziel.

Niet zozeer in leeftijd maar ouder & wijzer in ervaring en ontwikkeling. Hierdoor ben jij in staat om ruimte te houden voor de ander die doorheen zijn proces gaat. Je respecteert dat de ander nog niet zo ver is of misschien nog niet klaar is om een ruimer bewustzijn te belichamen. En ook dat is ok. Iedereen heeft zijn eigen tijdslijn én dus zijn eigen lessen te leren op de ogenblikken dat hun Hogere Zelf en lichtteam beslissen dat het kan.

Het pad lopen naar een leven vanuit een hart-gedragen bewustzijn is vaak een eenzaam pad. Ondanks het feit dat we allen één zijn, dragen we toch allen een andere uitdrukking van die eenheidsenergie in ons. Eenheid in individualiteit. Hierdoor lijkt het dat ieder pad anders is. Echter vele gevoelens en emoties waar je doorheen gaat, zal door een ander herkend worden.

Ze weten, ze begrijpen én ze zien. Dus spreek erover, deel je zorgen, stel je vragen… ik liep het pad reeds voor je en weet dus heel goed waar je doorheen gaat. Zoek niet alles zelf uit en laat je helpen. De aanpak van co-creatie waarbij je gaat samenwerken met het universum en alles wat tot jouw beschikking staat, is een wijze aanpak.

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.