Readingen shoppen helpt je niet als tweelingvlam

Readingen shoppen helpt je niet als tweelingvlam integendeel het kan ervoor zorgen dat je proces vertraagt en bemoeilijkt wordt. Toen ik doorheen YouTube en Instagram aan het scrollen was, lieten mijn gidsen weten dat het nodig was om uit te leggen waarom ik zelf niet langer readingen doe mbt tweelingvlammen en tweelingzielen. Maar ook niet meer waar de energie zit op vlak van de Goddelijke mannelijke en vrouwelijke energieën. De divine feminine en divine masculine zoals je het wellicht ook kent. Je zal zien dat ik wel readingen doe mbt de collectieve energie voor de week die komt én voor energetische gebeurtenissen waartoe ik geleid wordt om iets te delen. Maar niet langer enkel over de evolutie van tweelingvlammen, DF’s of DM’s. Hier is de reden…

Niet elk kanaal is zuiver

Dat ligt hem in de ervaringen die ik heb met mijn eigen tweelingvlam connectie. Net zoals zovelen heb ik in het begin van de connectie met mijn tweelingvlam uren op internet gezocht naar informatie over het hoe en wat van tweelingvlammen. Ik wou weten wat er gaande was, wou het verklaren met mijn logische verstand zodat ik het goed zou kunnen doen. Ik zocht naar bevestiging en wou natuurlijk niet dat dit zou falen. Stel je voor dat ik het verkeerd zou aanpakken? Daar kwam mijn perfectionistische kantje boven. Maw ik was op zoek naar antwoorden zodat ik zou weten wat te zeggen, hoe te reageren, wanneer er iets zou komen en nog zoveel meer.

Echter doordat niet alle readers even zuiver zijn in het channelen van de energie is het superbelangrijk om je eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken. Bovendien zijn er verschillende golven van tweelingvlammen wat betekent dat jij niet persé hoeft te zijn in het proces waar een andere tweelingvlam staat. Ik ben bijvoorbeeld in union met mijn tweelingvlam maar ook daar zijn er nog veel zaken die we niet kennen, die we zelf moeten ontdekken en uitzoeken.

Ben jij wel een tweelingvlam?

Verder is niet iedereen die kijkt naar dergelijke video’s een tweelingvlam én zoeken ze antwoorden voor een soulmate connectie of tweelingziel. Wat weer twee verschillende zaken zijn. Betekent dit dat het niet kan resoneren met je? Jawel, want je neemt altijd wel iets meer waardoor je inzichten krijgt en het gevoel hebt weer verder te kunnen. Maar deze video’s zijn heel verslavend en je geeft eigenlijk je eigen kracht weg doordat je niet gelooft dat jij alles in jou hebt om te weten/zien/horen/voelen wat je mag doen en wanneer.

Dat is ook één van de redenen waarom ik nooit toekomstvoorspellingen doe in persoonlijke readingen voor klanten. Omdat er verschillende tijdslijnen én dus verschillende keuzes zijn om jouw leven vorm te geven. Door te zeggen dat zal gebeuren in dat jaar, zorg ik er enkel voor dat jij dat zal gaan manifesteren in je leven terwijl je misschien vanuit je vrije wil iets anders zou gemanifesteerd hebben. Maar omdat ik het je gezegd heb, ga jij denken dat het zo moet zijn. Wat niet zo is. Zoals ik zei er zijn verschillende mogelijkheden, verschillende tijdslijnen waar je op kan intappen.

Volg je innerlijke leiding

Het belangrijkste inzicht dat ik gekregen heb doorheen mijn reis als tweelingvlam is het volgende. Toen ik nog niet in union was met mijn tweelingvlam heb ik vooral geleerd & ondervonden dat video’s mbt de DM, DF en energetische updates ook meer problemen kunnen creëren tussen jou en je tweelingvlam.

Net omdat niet elke reader een tweelingvlam is, kunnen ze jou op het verkeerde pad zetten en jou maw niet verder op weg helpen in je proces. Ze lopen zelf niet het proces én kunnen je verkeerd advies geven. Het pad van een tweelingvlam lopen is bijzonder én is hierdoor vooral een pad van jouw ziel.

Toen ik hier met mijn tweelingvlam over sprak, merkte ik ook meer en meer dat wat ik hoorde en zag in readingen meer niet dan wel klopte met de werkelijkheid waar hij doorheen ging én waar hij stond op dat ogenblik. Toen ik mijn focus verlegde naar mezelf en hierdoor meer ging afstemmen op mijn eigen proces, ontstonden er verschuivingen in de connectie. Door te kijken wat mijn tweelingziel me spiegelde, ontdekte ik waar ik nog werk te doen had. Welke schaduwen en diepe, onbewuste angsten er nog sluimerend mij beïnvloedden. Door hiermee aan de slag te gaan, creëerde ik niet alleen eenheid in mezelf maar ook eenheid in de connectie.

Pad van je ziel

Ik ontdekte dat enkel open, zuivere communicatie met mijn tweelingvlam ons allebei verder hielp. Er waren tijden waar we samen door een obstakel heen werkten én er zijn tijden waar we elk ons eigen pad lopen. Op dat ogenblik zie je eenheid in individualiteit in werking. We zijn twee onafhankelijke zielen die tegelijkertijd een eenheid vormen. Door deze dynamiek ondersteunen we elkaar in de processen waar we doorheen gaan, maar is er toch nog genoeg ruimte om alleen te zijn, om zaken alleen aan te pakken. En dat is belangrijk omdat de ballast die je allebei nog meedraagt voor problemen zorgt.

Dus door aan jezelf te werken en je eigen ballast op te ruimen zorg je ervoor dat de onvoorwaardelijke Liefde die er altijd is tussen tweelingvlammen vrijelijk tussen beiden kan stromen. Dan kan je de voordelen en de kracht van dergelijke zielsconnecties ten volle ervaren.

En dat is ook het advies dat ik geef als jij op zoek bent naar een diepe zielsconnectie of in een relatie bent met een soulmate of tweelingziel. Ook daar is het belangrijk om je kracht niet weg te geven door naar 100-den uren video’s te kijken. Ga naar binnen en mediteer, visualiseer om te weten wat je mag doen.

Heb je hulp of ondersteuning nodig? Dan kan je ook een sessie of een gepersonaliseerde reading reserveren zodat ik je op weg kan zetten. Want niet iedereen die op je pad komt, is ook onmiddellijk je tweelingvlam. Laat staan dat je zelf een tweelingvlam bent want ook daar bestaan heel veel onduidelijkheden over. Alles gebeurt met een reden én ja je kan zeggen het zijn allemaal maar labels. Dat klopt. Echter tweelingvlammen zijn door de essentie, de energie die ze zijn, hier ook met een missie voor het grotere collectief. Soulmate relaties én tweelingziel-relaties hebben die collectieve missie niet. Zij komen samen met als doel elkaars spirituele groei stimuleren en ondersteunen.

Onthoud sowieso dat het in elke relatie belangrijk is om jouw aandeel te erkennen én daaraan te werken. Zodat je niet bezig blijft met het heen en weer gooien van volledige rugzakken naar elkaar vol met trauma’s en pijnen. Daar is niemand mee geholpen. Dus focus op je eigen groei, hoe meer jij vanuit je zuivere frequentie gaat leven, hoe meer je personen en situaties zal aantrekken die op jou afgestemd is én voor jou bedoeld zijn.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) emoties? Dan is een online transformatiesessie iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.