Claim je vrijheid nu

Claim je vrijheid nu, in deze blog deel ik je een channeling die doorkwam tijdens het schrijven van een nieuwsbrief. Omdat de boodschap véél te belangrijk is, deel ik hem integraal hier zoals ik hem verstuurde naar de mensen op mijn mailinglijst.

💫💫💫

Het is weeral een tijd geleden dat ik in je inbox belandde. Maar mijn team gaf aan dat het weer tijd was voor een wake up call. Hier in het noorderlijke halfrond van de aarde gaan we binnenkort de winter weer in. De afgelopen jaren bracht dit weer heel wat angsten met zich mee. Langs alle kanten werden we in onze vrijheid beperkt. De reden hiervoor kent ondertussen iedereen. Zelfs diegenen die zelden op het nieuws zitten te wachten. Nu we weer een andere cyclus ingaan van deze winter, komt ook een nieuwe cyclus aan in het proces van ontwaken. Je ziet hier en daar al tekenen verschijnen van wat we mogen verwachten, maar laat je niet vangen. Dat is net de illusie van het ganse proces. Geloof jij nog in tekorten van gelijk welke aard dan ook? Wel dan is dat wat jij deze winter en een groot deel van 2023 zal ervaren. Net daarom is het mijn taak om zoveel mogelijk mensen te versterken, wakker te schudden & boodschappen zoals deze te delen. Omdat jij op mijn nieuwsbrieflijst staat, ben jij één van de eersten die dit leest. Want ik channel deze informatie rechtstreeks zoals ik het hier neer schrijf. Dus kortom, ik weet ook niet wat je verder zal te lezen krijgen 😉

~~~

Lieve mensen, we zijn hier in talrijke hoeveelheden aanwezig om jullie te begeleiden naar het volgende level van ascentie. Dit betekent ook dat we op een diepere laag van angst terechtkomen. Een niveau waar we heel lang voor gevreesd hebben net omdat dit de hardnekkigste laag is. Er zijn zoveel conditioneringen en programmeringen dat ze als een automatische en dus als gewoon aangenomen worden. Niemand staat er nog bij stil. Met name ook het stuk waar veel lichtbrengers & wayshowers nog vastlopen. De media, wat anderen zeggen, hoe het zou moeten gaan… Jullie zijn zo hard vastgezogen in het bewustzijn van gescheidenheid, alleen zijn & slachtofferstukken dat het lijkt alsof jullie één voor één machteloze wezens zijn die hier komt doen wat een ander je opdraagt. Zie net dat is het stuk waar jullie DNA eons geleden werd voor geprogrammeerd. En waar jullie nu elke voor jullie zelf de kans krijgen om van los te breken. Het lukt je natuurlijk niet zo. En toch is het supereenvoudig. Het is een keuze! Het is bewust worden op een heel diep niveau, zien waar jij jezelf nog zo klein houdt.

Een eigen gecreëerde gevangenis in stand houdt omdat je niet gelooft dat er een andere mogelijkheid is. Je blijft geloven in beelden van verlossingen & sommigen houden te strak vast aan theorieën die hun behoefte aan uitleg voedt. Tegelijkertijd is datgeen wat hen als een verlossing lijkt te zijn ook weer een valkuil. Pas wanneer je alle gehechtheden loslaat, pas wanneer je in staat bent om je eigen stem te volgen wetende dat je alles om je heen kan verliezen, dat is het moment waarop “verlossing” plaatsvindt. Het is een plek in jezelf waar je die rust en vrijheid zal vinden. En dan zal het universum als een prachtig samenspel van alchemie dat aan jou weerspiegelen. Er zijn niet 2 werelden, maar zoveel werelden als er zielen zijn. Ja, niet zoveel als er mensen zijn want er zijn veel meer zielen/energieën actief hier op aarde dan wat je kan zien met je blote oog. Leer werken als een opgestegen meester, leer zien waar de kracht van jouw energie ligt & ga je leven leiden als de ziel die je bent. Niet de mens die je bent. Zelfs het jezelf zien als een mens beperkt je in jouw mogelijkheden. Angsten, schaduwen, visies, overtuigingen, duale emoties,… dit alles is inherent verbonden aan je mens-zijn. Dus leer wat het betekent om niet langer een mens te zijn. Zie jezelf zoals wij jou zien. Een energie die zichzelf leert uit te drukken, die zichzelf leert te realiseren hier op aarde in ruil om terug eenheid te voelen. Om weer onvoorwaardelijke liefde als bron van jouw geluk & balans te ontvangen. Werk aan jezelf, ga naar binnen & laat je niets wijs maken. Vorm je eigen mening. Wat je moet weten, zal je weten. Met of zonder media! Je leeft niet het leven van iemand in Rusland of in Australië als je in België, Nederland of waar dan ook woont. Je leeft niet het leven van je partner of kinderen want jullie zijn allemaal andere uitingen van dezelfde energie, namelijk stukjes liefde!

Het zou mooi zijn als we één pasklaar antwoord hadden voor al jouw vragen. Maar niet alle vragen dienen een antwoord te vinden. Sommige vragen zijn het niet waard om jouw kostbare energie aan te verspillen. Jij als meester moet kiezen welk leven te wenst te ervaren. Dan zal het universum je tonen welke stappen je moet nemen om te ontvangen. Alles is energie. Alles heeft zijn eigen unieke frequentie. Net zoals deze woorden die we vandaag met jullie moeten delen. Elke vibratie resoneert met liefde of met angst. Het één kan niet aanwezig zijn zolang je ruimte laat voor het andere. Wat kies jij? Welke dimensie wil jij ervaren de komende maanden en jaren? Welke wereld wil jij vormgeven? Daar gaat de komende periode over. Wat kies jij als individu? Want dat zal weerspiegeld worden in de keuzes dat jullie als collectief maken. Kies je voor een crisis? Ga je uit van een crisis en daardoor minder uitgeven? Of weet jij dat er altijd overvloed is? Dat er altijd meer oplossingen zijn dan problemen. Waar je contrast ervaart, is er ruimte voor groei en verandering. Waar je leegte ervaart, is er ruimte voor iets nieuws. Waar je donkerte ziet, is er ruimte voor meer licht. Waar je koude voelt, is er tijd voor meer liefde.

Beslis nu om het anders te gaan doen. Om anders te gaan leven, om te zijn zonder meer. Om begripvol te zijn voor mensen die nog niet zover zijn. Ze hebben het vermogen (nog) niet om naar het leven te kijken als jij. Zie jezelf niet als meer of beter, want jullie lopen allemaal het pad van bewustwording. Het zijn de ware meesters die niet opscheppen over wie ze zijn & wat ze kunnen. Hun leiderschap en impact wordt gevoeld door wie ze zijn. En dat weerspiegelt zich in hun gedrag. Wat geen uitleg of verantwoording hoeft. Ze weten, ze leiden en ze zijn liefde in al zijn facetten. Ja, deze zielen zijn hier met een grotere missie. Maar ook hier besef dat zij ook in hun mens-zijn uitgedaagd en beperkt worden. Wees zorgzaam en behulpzaam. Wees van dienst en kijk hoe je een ander kan helpen. Het zijn niet de grote dingen die een verschil maken, wel de kleine. Een lief woord, een bedankje, een knuffel… dat zijn daden van ware liefde. Zo veranderen jullie de wereld: hart voor hart. Nooit hard! Nooit met betogingen, maar met een andere manier van zijn.

Uiterlijk protest wordt de kop ingedrukt. Innerlijke verandering kan niet tegen gehouden worden noch gesaboteerd. Maar het is uiterst krachtig. Want het laat mensen anders voelen. Het daagt mensen uit om anders te gaan denken. En daar is onze economie écht op gebaseerd. Geven en nemen van energie. Banken zullen hun aanpak moeten veranderen of zij zullen deze verandering niet overleven. Geld vertelt jullie niets over wat goed is of wat meer waarde heeft. Het is een systeem dat veel te lang misbruikt is. Daarom kwam crypto in jullie wereld. Echter ook daar werd vanuit het oude systeem restricties opgelegd met als doel nieuwe systemen te doen falen. Mensen geloven nog veel te vaak wat hun wordt voorgeschoteld. Ze proeven niet, ze denken niet na voor zichzelf. Het zijn zelfs geen herkauwers. Ze slikken gewoon. Hun systeem wordt zwak waardoor ze nog meer geloven in alles wat hen verteld wordt. Om uiteindelijk te sterven en dan pas als ziel te zien waar ze zichzelf hebben voorgelogen.

Wanneer angsten rond ik of de andere, alles in deze mand of niets, zal minderen & de massa het voordeel van verschillende structuren zal zien, dan pas zal crypto in waarde stijgen. Net omdat de mensen niet meer het gevoel zullen hebben om te moeten kiezen tussen het traditionele beleggen, banksysteem & het nieuwe gedecentraliseerde blockchain gebeuren. Mensen laten welvaart en geluk nog te vaak afhangen van geld (en dus van de schommelingen in de beurs). Wanneer ze de schommelingen meer en meer gaan zien als het resultaat van hun eigen schommelende emoties, hoe stabieler crypto zal worden. Beseffende dat deze emoties bepaalt worden door een elite (lees minderheid) die de wereld wenst te controleren. En dus de “energie” wilt bepalen. Hoe meer jij dit spel doorziet, hoe duidelijker de veranderingen op 3D zijn. Maw in jouw realiteit & de wereld die jij ervaart.

Hoe meer crypto zal aanvaard en geïntegreerd worden als een nieuwe manier van energie-uitwisseling waar het nu gekend is als een quick fick om rijk te worden. Iets wat slechts in het begin was waardoor er veel ruimte was voor oplichters om hier op mee te stromen. Dit ondermijnde de geloofwaardigheid van crypto. Zie je hoe ook dit weer gestuurd werd door de elite? Crypto is ontstaan enkel en alleen met als doel om uiteindelijk krachtiger en vanuit een zuiverder, meer integere manier verspreid te worden. Niet diegenen die crypto kopen zijn het probleem, wel diegenen die systemen errond opzetten. En meer nog het proberen te controleren. Crypto kwam in het leven om mensen te leren hoe de stroom in hun eigen emoties samenhangt met materie en meer nog met geld (en dus waarde). Omdat de gekende, klassieke banken al te ver verwijderd zijn van die eenheid, werd crypto in het leven geroepen. Door meer vanuit die visie te gaan werken, hoe meer inzichten je zal ontvangen om het te maken in de vernieuwde (financiële) wereld!

Alles is jouw keuze! Hoe jij denkt dat jouw leven kan verlopen dat is wat je nu nog sneller en meer zal ervaren.

In service voor ieders hoogste goed,

De afgevaardigde van de galactische federatie

~~~

WOW!!! Ik zou het niet beter kunnen zeggen. Kortom dit is een kans om inzicht te krijgen en dieper te ontdekken wat de waarheid is van wie je bent. In ieder geval, als jij de koe bij de horens wenst te nemen. Ik heb in 2020 een traject gecreëerd samen met mijn team en meester Kuthumi waar we dit op een heel krachtige manier dieper uitleggen. Zodat je een duidelijker en overzichtelijker begrip hebt van jouw authentieke zijn. Zo zal je de juiste manier vinden om geld te creëren, betere relaties te vormen en een levensstijl kan gaan leven die met je authentieke energie resoneert. Een weerspiegeling van de waarheid van wie je bent. Relaties die je waarderen en respecteren voor wie je echt bent. Je krijgt de sleutels zodat je weet hoe je een grotere welvaart en een betere gezondheid op elk vlak van je leven vormt. Je zuivert jezelf van alle conditioneren en programmeringen zodat je meedogenloos en zonder scrupules authentiek jezelf wordt. En van daaruit geef jij je leven elke dag vorm.

Klaar? Super! Breng hier je inschrijving in orde dan krijg je al onmiddellijk toegang. De live zoomsessies starten in oktober waarbij we gedurende 9 weken elke dinsdagochtend samen zitten. De data verstuur ik de week voordien. 😉 Ik verwacht dat je deze kans niet laat liggen. Als je de transformaties zou zien die ik telkens opnieuw weer mag ervaren bij de deelnemers, wel dan zat je nu niet te twijfelen. Dus vertrouw even op mijn zelfzekerheid en ervaring & dan kan je het binnenkort allemaal zelf ervaren.

Liefs,

Lindsey & je lichtteam

💚💫

Als je ondersteuning nodig hebt, weet dat je dan altijd met mij kan samenwerken. Er zijn ondertussen verschillende trajecten opgezet ter ondersteuning van je groei. Wil je meer inzichten omtrent je tweelingvlamconnectie, dan is de tweelingvlam reading jouw volgende stap.

Wil je lessen leren via liefde en niet langer via angst? Dan nodig ik je uit om samen te werken in het traject zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn. Daar gaan we doorheen de verschillende fasen van ascentie én de verschillende zielslessen. Zodat je tools en inzichten ontvangt om die meester van jouw leven te worden.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉