Vertrouwen is een lastige als het leven je blijft uitdagen

Vertrouwen en vooral vertrouwen blijven houden, is een lastige. Ik zie het meermaals bij klanten in de trajecten. Ik zie het in mijn omgeving, bij kennissen,… overal. Zeker wanneer het op echte 3D zaken aankomt, zoals geld en ons fysieke lichaam. Dan blijven we zo vast houden aan de dingen die we kennen.

Het universum geeft

Het maakt niet uit hoe vaak je al gemerkt hebt hoe het universum werkt en voor je zorgt. Het maakt niet uit wat anderen je vertellen of hoeveel cursussen en trainingen je gaat volgen over de wet van aantrekking, manifesteren of bewustwording. Je zou elk woord uit mijn boek 96 vlammen woord voor woord van buiten kunnen leren. Dan nog zal er niets in je leven existentieel veranderen. Alles wat je ervaart en vooral waar jij geen vrede mee hebt, is er omdat er nog een verkeerde afstemming is. Een inzicht die nog niet gekomen is, een onbewuste emotie die zit te woekeren als een etterende wonde. Dat mijn liefste schat is de kern van jouw lijden.
Geloof me, ik heb meermaals mijn missie en leven hier verwenst. Vooral op momenten dat ik de weg vooruit niet zag. Mensen die nauw met mij samenwerken in de trajecten krijgen van tijd tot tijd (als dit een meerwaarde is voor hun proces) iets te horen van mijn persoonlijk reis. Zowel als tweelingvlam en als lichtwerker blijf ik groeien, blijf ik ook doorheen uitdagingen gaan. Het grootste verschil met waar jij wellicht staat op dit punt in je leven is dat mijn verbinding met mijn team zo sterk is dat ik niet bang ben om te springen. Ja, van tijd tot tijd, ben ik woedend. Vooral omdat het nooit lijkt te stoppen. Maar ook daar zit mijn les in. Ik mag regelmatig uitzoomen om te kijken naar mijn eigen leven, de manifestaties van mijn innerlijke welzijn. Is er iets waar ik niet zo tevreden over ben tjah dan moet ik daar verantwoordelijkheid voor nemen & het nodige doen.

Helen is makkelijk

Doorheen de jaren ervaarde ik dat manifesteren, transformeren en helen niet zo moeilijk en lastig hoeft te zijn. We hoeven ook geen vaststaan patroon of pad te volgen maar ons te laten leiden door onze ziel (en dus het universum). Een diep verlangen, een droom is de visie die je voor ogen blijft houden & zolang je stappen zet in de richting van die droom zal je groeien. Want om die droom te realiseren, zal jij de persoon moeten worden (maw dus de frequentie) die in staat is om de droom te ontvangen. Dat maakt dat alles die nog tussen jouw versie (frequentie) nu en je droom staat, mag uitgezuiverd en getransformeerd worden. En dat noemen we bewust worden.
Dus als jij op dit moment nav welk probleem of obstakel dan ook het gevoel hebt dat je vast zit en je niet de weg vooruit ziet. Ga dan naar binnen. Kijk het probleem in de ogen & wees open om de oplossing te zien die als een raadsel verstopt zit in het probleem. Denk er niet te lang over na, want er zullen altijd een miljoen redenen zijn om het niet te doen of om nee te zeggen. Maar als je de moed hebt om ja te zeggen tegen jezelf, tegen je droom, tegen het leven. Dan zullen grootste dingen gebeuren.

Kies bewust

Wat het ook is, wees open en kies bewust je gedachten. Heel de wonden in jezelf & laat het universum je zien welke magie er diepgaande verschuivingen in je leven teweeg brengt. Dat en veel meer… volg de Liefde… kies Liefde… Wees Liefde, want dat ben je!!! Kies niet langer voor goed genoeg. Als ik je zou kunnen tonen wat ik voel en ervaar dan zou je niet langer blijven zitten waar je nu zit. Je zou standvastig, vol vertrouwen stappen vooruit zetten!
Dat is trouwens de reden wat maakt dat mensen met mij 1 op 1 gaan samenwerken! Ze leunen even op mij, lenen wat van mijn vertrouwen totdat ze zelf het allemaal veel beter zien en voelen. Dan gaan ze alleen verder, ik reis nog even mee als hun co-piloot tot ze zich klaar voelen om de reis verder te gaan met enkel nog hun spirituele team aan hun zij. En ja, we zijn nooit alleen, maar het feit dat we ons soms alleen voelen in deze ongelooflijke reis terug naar onszelf, zegt genoeg over hoe “lastig” het kan zijn. Hoe hard het ons ook uitdaagt, het duwt je voorbij alles wat je ooit gekend hebt. Dat voelt nu eenmaal overweldigend en angstaanjagend. Zeker in het begin. Dus net daarom laat je ondersteunen want dat ben jij ook waard!
Ik stuur je alvast heel veel liefde
Dat alle mogelijkheden voor je open mogen zijn.

Lindsey

πŸ’šπŸ’«πŸ”₯

PS: Volg de training “manifesteren met de elementen” om te leren hoe ik mijn leven manifesteer op een moeiteloze manier.

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? πŸ‘€

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieΓ«n.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.