Mijn grootste frustratie ooit

Mijn grootste frustratie ooit, is zien hoe mensen zichzelf kleinhouden. Hoe ze zichzelf verdedigen op allerlei mogelijke manieren om maar niet hun schaduwen te moeten aankijken. Het is vermoeiend voor een ziel als mijzelf. Soms voel ik mij hierdoor zelfs leeg en op het randje van de handdoek in de ring willen gooien. Op zo’n momenten weten mijn team en het universum er dan voor te zorgen dat klanten mij tonen dat er wel nog hoop is. Want elk voor zich doen zij wel het werk.

Laat je geen zand in de ogen gooien

Op grotere schaal in het collectief zien we het nog niet. Op Youtube word er enorm veel bullshit en zand verspreid zodat jij niet de waarheid zou ontdekken van je ware kracht. Maar guess what!!! Ik denk nog niet aan opgeven. Ik maak het onzichtbare zichtbaar totdat je het zelf kan zien, horen en voelen. Ik stuur je zo veel mails en maak zoveel video’s met telkens dezelfde boodschap opdat jij uiteindelijk zou zeggen, laat me eens luisteren naar wat die Lindsey hier allemaal te zeggen heeft.
Als geïncarneerde Arcturiër ben ik nu eenmaal in staat om doorheen jouw b..it redenen te kijken. Mensen die met mij samenwerken weten dat na een tijdje wel. En ik spreek hen er ook op aan. Niet om te oordelen of als “straf”, nee omdat zij zouden bewust zijn waar ze zichzelf saboteren. Want vaak zijn het die onbewuste overtuigingen die zo geniepig in ons leven gekropen zijn die ons tegenhouden en blokkeren. Er zijn geen eindeloze meditaties of ceremonies nodig om tot de kern te komen. Nee, herinner alles wat je ooit geleerd hebt en heb de moed om te horen wat je altijd wel wist maar liever in de schaduwen opsloot. Als de mooie prinses die opgesloten zit te wachten in haar kerker op de prins op het witte paard. Duh… jij bent je eigen prins! En het maakt nu niet uit of je een man of vrouw bent, je bent een “het” 😅 in dit verhaal… lol.

Jij bent zelf je probleem

Mensen houden zichzelf vast in het donkere door die onbewuste gewoonten in hun denken. Zichzelf voortdurend verdedigend en uitleggen waarom wel/niet, blijven ze enkel ontkennen wie ze van nature zijn. Ik zie doorheen die mechanismen. Ik daag mensen uit om te stoppen met het ontkennen. Zodat je eindelijk je succes en al jouw wensvervullingen gaat gaan toe-eigenen.
Opdat je nu eindelijk zou leren open te zijn om te ontvangen op grote schaal zoals je het verdient en niet zoals je “gewoon” bent. Nee, stop met goed genoeg en ga voor ALLES. Ik heb nooit begrepen waarom ik zou moeten kiezen als ik alles zou kunnen ontvangen wat ik maar wens. Ja, klopt, wellicht krijg ik niet alles in 1x en dat is ok. Ik moest ook leren wat het betekende om al die dingen te ontvangen die ik wou. Maar dat betekende niet dat ik ze niet kon ontvangen.
Herboren uit je eigen schaduwen en je onschuld omarmen dat is de ware verandering waar alle klanten doorheen gaan. Elk op hun eigen manier, elk op hun eigen tempo. Dat is allemaal ok, want ze gaan vooruit!

Altea verhoogt je energie

Altea, mijn gids van de hoogste orde & tevens lid van de Arcturische raad (waar ik zelf ook een lid van ben trouwens) vertegenwoordigt samen met mij de vrouwelijke energie. Het voedende, ondersteunende met als doel jouw energie te verhogen en de onschuldige versie van jezelf te gronden dmv de universele vlammen. Dat is wat er gebeurd als je met mij verbindt en samenwerkt. Dat is wat je ontvangt als je investeert in jezelf doorheen het volgen van één van de trajecten of trainingen. Dat is wat je te wachten staat door deel te nemen aan één van de komende Altea-workshops.
Ik heb me nooit zorgen gemaakt over hoeveel mensen gebruik maken van mijn diensten omdat ik wist dat wat ik leer (nog) niet voor iedereen was. Ik heb tijd, wij (ik, Altea, mijn Arcturische familie) hebben tijd. Wij ascendeerden reeds met de volledige gemeenschap en weten daardoor hoe uitdagend het proces van bewustwording is. Hoe vaak er valkuilen zijn waar je overheen mag. Echter enkel in het proces van bewust worden, is de weg naar binnen de enige “juiste” weg. Jammer genoeg zijn er nog teveel spirituele, zelfuitgeroepen, meesters die vastzitten op een level. Omdat ze denken dat 5D het doel is. Nee, dat is het niet. Dat is slechts één fase waar we doorheen gaan.

Buig frustratie om in succes

Nog zoveel meer is te ontdekken voorbij dat level. En als jij voelt dat jouw leraar je niet meer dient, aub wees dan zo wijs om je los te maken van diens klauwen. Zie jezelf als een meester en richt je aandacht op het hogere. Leer werken met de universele vlammen want dit is iets wat wij in Arcutrië sinds mensenkennis doen. Het is een heel eenvoudige, krachtige tool die voor iedereen die zich geroepen voelt, beschikbaar is. Alleen vraagt het aan jou om jezelf te openen voor onze aanwezigheid en je mind te integreren. Zo kun je op de meest moeiteloze manier doorheen jaren van worstelingen en ontwaking gaan op een heel korte termijn. Stop met oude tools en manieren te gebruiken om tot inzichten te komen. Vertrouw dat alles komt wat je nodig hebt & laat die controle nu voor eens en altijd los. Jij hebt hier één taak te vervullen: leef je leven. Het is voorbij voordat je het weet. Dus waar wacht je nog op?
We zullen het hierbij laten voor nu maar onze intentie is meer en meer actief jullie wijzen op waar jullie je nog klein houden. Het is tijd dat de aarde en de mensheid massaal in hun kracht en soevereiniteit stapt. Enkel liefde is écht. Hou dat voor ogen. Verder heb jij alles in jou opdat je de lessen die je als ziel koos, zou kunnen leren. Er is geen shortcut of snellere manier dan door de lessen te gaan. Maar jij hebt de keuze: leer je de les uit liefde of uit angst. Twee verschillende manieren/uitingen van eenzelfde realiteit. Leer hoe de dualiteit werkt om meer en meer je leven vorm te kunnen geven vanuit de eenheid die je bent.
Liefs,
Lindsey & Altea (Arcturische warriors)

Wil je van me leren? Volg deze link en wie weet, drinken we volgende week samen een virtuele koffie 😉🍹🥂🍾

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op, vul het formulier op deze pagina in en ik contacteer je voor een gratis afstemsessie. Of start alvast met het e-book dat je krijgt als lid van het membership waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.