Valkuil tijdens het ontwaken

Valkuil tijdens het ontwaken, het spirituele pad lopen terwijl je jouw leven vormgeeft in een waar meesterwerk. Het is jammer genoeg nog niet velen gegeven. Er is zoveel dat we op onze boterham krijgen waardoor ik veel zielen zie stagneren. Ze gaan settelen voor minder dat ze verdienen omdat het onwennig is. De angsten nemen het over op een heel geniepige manier. Daarom zijn mijn klanten zo dankbaar om met mij samen te mogen werken. Ze kunnen leren van alle fouten die ik gemaakt heb. Ze winnen jaren aan ontwikkeling via trial en error omdat ik hen de tools en handvatten op een schotel aanbiedt.

Valkuil van je eigen ego

En toch! Nog zijn er teveel die in de valkuil van hun mind en ego vallen. Met ogen open lopen ze recht de val in. Weet je wat ik dan doe? Ik laat ze vallen. Want je kan niet de lessen leren voor een ander. 🤷🏻‍♀️ Probeer het dan ook niet. Focus liever op je eigen proces. Zeker als tweelingvlam of als je een zielsconnectie wenst te manifesteren, zal je hiermee geconfronteerd worden. Je diepste schaduwen zullen getriggerd worden. Je grootste angsten zullen als realiteit verschijnen en toch is het nog steeds een illusie. Je lijkt gek te worden. Je leven valt als een blokkenhuis in elkaar en toch voelt het zo bevrijdend. Dat is ontwaken lieve schat! Daar gaat dit allemaal over.

Je leven vormgeven vanuit je essentie. Jezelf realiseren gaat niet om wat je eet, wat je drinkt, hoeveel seks je hebt, wat er op je rekening staat of wat dan ook. Het gaat om hoe jij je energie voor je gebruikt. Hoe jij jezelf magnetisch kan maken zodat je resoneert met je wensen en diepste verlangens. Maar met elke wens en verlangen dat je wilt bereiken, komen nieuwe schaduwen om de hoek kijken. Niet om jou te saboteren of te testen. Wel opdat je zuiverder zou worden in jezelf. Je energie hoger zou trillen en we zo een mooiere, liefdevolle wereld vormgeven. Hart voor hart…

Co-creatie en afstemming

Op die manier manifesteerde ik de laatste maanden mijn nieuwe woning, een werktrip naar Kroatië, een fantastisch paard waarmee we verder veel kunnen leren en helen, tijd voor mezelf, familie en kinderen… en niet te vergeten zalige zielsklanten. Een voor een prachtige zielen met zoveel wijsheid maar die door het systeem de verbinding met zichzelf verloren zijn. Ze voelen dat het anders kan, maar weten even niet meer de weg vooruit. Zelf nadenken en voelen werd hen afgeleerd. Als kind werden ze daar zelfs vaak voor afgestraft.

Energie zien, communiceren met dieren of andere energieën… alles werd afgedaan als fantasie. Maar dit prachtige talent is een waar geschenk aan de hemel. Elke klant kon zijn team horen, zien of voelen. Ze waren zich hier alleen niet bewust van. Hen weer versterken, ze in zichzelf en hun dromen weer laten geloven terwijl ze onderweg ballast opruimen. Dat is de dankbaarste job die ik ooit heb gedaan. Zelf nog meer dan toen ik bij de politie werkte. Dit gaat zo veel dieper.

Elke dag ben ik van dienst, elke dag probeer ik het beste van mijn leven te maken. Opdat ik zo nog meer harten kan raken. Ons allen uit de rompslomp van de huidige maatschappij leiden. Want dat is wat we waard zijn. Een leven in overvloed, flow en onvoorwaardelijke liefde. 🔥🔥❤️

Liefs, Lindsey 💫👉

Wil je van me leren? Volg deze link en wie weet, drinken we volgende week samen een virtuele koffie 😉🍹🥂🍾

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op, vul het formulier op deze pagina in en ik contacteer je voor een gratis afstemsessie. Of start alvast met het e-book dat je krijgt als lid van het membership waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.