Donkere nacht van de mensheid

De donkere nacht van de mensheid… Waren we hierop voorbereid? Zijn we wel klaar om deze massale ontwaking in goede banen te leiden? Het antwoord is ja. Ook al zijn de meesten nog leerling en zullen er nog veel fouten gemaakt worden. Maar mooi mens, dat hoort bij het pad van bewustwording dat jij aan het lopen bent. Of je nu nieuw bent of reeds een langere tijd wakker bent, het maakt niet uit. De groei van je ziel kent geen tijd of ruimte.

Doorheen de storm en donkere nacht

De manier waarop je omgaat met de storm in je leven bepaalt wie je geworden bent en wie je zal zijn. Ook al voel jij je nu alleen, in de steek gelaten in het donker. Weet dat er vele zielen je vooraf zijn gegaan. Kijk om je heen, het licht zie je overal in kleine dingen maar bovenal diep in jezelf. Jij bent het Licht waar je naar op zoek bent. Jij bent een deel van het geheel.

Op dit ogenblik krijg je de kans om een balans op te maken van je leven. Iets wat de meesten pas doen wanneer ze geconfronteerd worden met de eindigheid van hun leven. Nu wordt dat massaal getriggerd. Net nu is het belangrijk dat jij gaat kijken, voelen en eerlijk wordt met jezelf. Wat heeft het leven je geschonken? Waar ben je dankbaar voor? Wat zijn de lessen die geleerd hebt?

Het universum geeft je de kans om in alle rust en op jouw tempo contact te maken met je eigen wijsheid, je ziel. Mediteer, lees, schrijf, ga wandelen, slaap… doe wat goed voelt voor jou op dit moment. Nu moet niets… nu mag niets… en net dat is de doorbraak die de mensheid reeds een lange tijd nodig had. Nu mag je wakker worden en de waarheden zien die tot voor kort nog onder de sluier verborgen werden.

Oude systemen brokkelen af

Oude systemen vallen weg, werken niet meer en bieden geen oplossing voor de obstakels waar we de komende jaren mee geconfronteerd zullen worden. Vrees niet, we zijn sterk genoeg om elk obstakel te overwinnen. Maar onthoud dat je niet meegaat in de emoties die naar de collectieve bewustzijnsvelden gestuurd worden. Wat jij natuurlijk automatisch oppikt.

Leer om je emoties te erkennen zonder erdoor meegesleept te worden. Het is ok om angst te voelen, om verdriet te ervaren, maar blijf er aub niet in zitten want dat helpt niemand verder. Vraag je liever af wat maakt dat jij je zo voelt. En ga er dan mee aan de slag. Transformeer deze lager trillende emoties zodat ook jij mee kan groeien naar een hoger bewustzijn. Naar een leven waar geluk, vrijheid, rust de norm is.

Jij wilt toch ook onvoorwaardelijke Liefde ervaren en een wereld van overvloed en vrede leven? Wel dan, samen zijn we deze nieuwe wereld NU aan het vormgeven. Hoe? Door de manier waarop we ons voelen, door wat we denken, door hoe we ons gedragen… hoe zit het bij jou? Wat kan/mag jij aanpassen en in lijn brengen met wie je werkelijk bent?

Het antwoord is balans

Als jij in een wereld wilt leven waar een gelijke uitwisseling van geven en nemen is, dan is het belangrijk om eerst bij jezelf te beginnen. Als jij onvoorwaardelijke Liefde in je leven wenst, geef dan eerst onvoorwaardelijk aan een ander. Wees je bewust over alle voorwaarden die jij automatisch nog koppelt aan relaties, aan het leven, aan werken… Kortom hoe denk jij dat het leven zou moeten verlopen of hoe alles zou moeten zijn. Wat zie jij als jouw waarheid? En geef jezelf dan toestemming om met een open, ruime en vernieuwde blik naar de wereld te kijken.

Deze tijd van alleen zijn en sociale afstand is er zodat jij eindelijk tijd zou doorbrengen met jezelf. Opdat jij zou ontdekken wie je werkelijk bent los van alle rollen die je te vervullen hebt in dit leven en waarmee jij je hebt vereenzelvigd. Jij bent niet die rollen, jij bent zoveel meer mooi mens. Ga op zoek naar wat je Hart verwarmt, waar je ligt je ware passie? Wat vind je leuk om te doen? Niet omdat het geld opbrengt of omdat je het moet doen, maar gewoon omdat het jouw plezier geeft, omdat het jou emotioneel vervult.

Wat gebeurd in de wereld is er niet zomaar. Dit alles gebeurde omdat we oude, niet functionerende systemen zouden loslaten. Een nieuwe wereld is zich aan het vorm geven. En ook al zijn nog veel zaken niet duidelijk doordat deze verschuiving zich toont in de fysieke wereld, is het voor veel mensen beangstigend. Alles wat ze ooit gekend hebben en als veilig beschouwden blijkt nu toch niet zo veilig te zijn. We moeten even door deze tunnel. Zie het als een geboortekanaal. Eenmaal je erdoor heen bent, kom je in een nieuwe wereld terecht als de herrezen jij. Een hogere versie van wie jij bent, afgestemd op je ziel in een hogere versie van je leven.

Nieuwe wereld, nieuwe jij

Een hogere versie van de aarde is reeds geboren. Een wereld waarin oneindig veel mogelijkheden zijn. Echter de meesten onder ons denken nog vanuit beperkende overtuigingen en vanuit het logische verstand. Waardoor het lijkt dat we enorme oorlogen en gevechten moeten verslagen. En misschien voelt dat ook zo omdat dit gevecht tegen een onzichtbare vijand is.

Maar het grootste gevecht die je zal ervaren, is het gevecht tegen jezelf. In een ultieme poging om je oude leven te blijven handhaven. Laat het los, geef het op en verspil geen energie aan het willen behouden van het oude. Dat heeft zijn tijd gehad. De nieuwe wereld is er. Ben jij er klaar voor om te doen wat nodig is zodat jij ook vanuit die nieuwe gedachten, nieuwe emoties, een nieuwe manier van zijn kan leven?

Een nieuwe begin voor elke ziel op aarde die ervoor kiest. Hoe mooi is dat niet om nu te leven? Ja het is lastig, maar enkel en alleen als je kiest om te blijven waar je zat. Stroom mee op de natuurlijke flow van deze verschuiving en alles zal duidelijker voor je worden. Zorg nog beter voor jezelf en vind die passie in je. De passie voor het leven, de Liefde voor het ZELF.

Doe wat nodig is en je zal een nieuwe realiteit ervaren. Je zal succesvol zijn in alles wat je onderneemt wanneer je kiest in lijn met je ziel. Tijd om alles achter te laten en opnieuw te beginnen. Toch tenminste op mentaal en emotioneel vlak. Je bent niet meer wie je ooit bent geweest. Alle mensen zijn gegroeid, willen of niet. Wat mag jij nog loslaten? Welke gedachten, systemen, personen, situaties,… ?

Het is nu aan jou… kies het leven dat jij wenst vorm te geven. En leef niet langer het voorschreven leven dat de maatschappij ons een lange tijd heeft opgelegd. Dit is jouw kans om uit te zoeken wat nu écht belangrijk is voor jou in dit leven.

In licht en Liefde,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.