Zuiver werken met energie

Zuiver werken met energie. Leren wat energie is… en zuinig zijn met knuffelen. Mensen die mij persoonlijk kennen, zullen beamen dat ik niet de persoon ben die heel veel en met iedereen knuffelt. Behalve dan met mijn kinderen die dagelijks knuffels van me vragen.

Meer dan het oog kan zien

Deze dynamiek als ik het zo kan noemen, is niet bewust ontstaan. Het is eerder een reactie op iets wat ik onbewust aanvoelde. En later ontdekte ik wat de achterliggende reden hiervan was. Want knuffelen is niet enkel wat het lijkt in de 3D wereld. Energetisch gezien gebeurt er zoveel meer dan we kunnen zien dan wanneer je iemand knuffelt. Daarom is het zo belangrijk om zuiver te zijn in het knuffelen.

Maar vooraleer ik hier dieper op in ga, wil ik je eerst meer vertellen over bewust werken met energie. En daaraan gekoppeld hoe je energie kan vervuilen, opladen, reinigen en hoe het overnemen van energie jouw gezondheid beïnvloed.

Hoe gevoeliger je wordt, hoe hoger je energie, hoe bewuster je met jouw energie mag omgaan voor je eigen bestwil, voor je gezondheid. Toen ik nog niet bewust was van energie, voelde ik reeds heel veel aan van anderen. Alleen ik begreep niet wat er gebeurde en dacht dat dit allemaal van mij was. Wat niet klopte… door de jaren heen had ik dus van iedereen die op mijn pad gekomen was, energie overgenomen.

Helen via je aura

Nu moet ik zeggen dat dit een stuk ligt in de aard van mijn missie en van wie ik als energie ben. Namelijk als heler was het niet ongewoon dat wanneer je leeft in een hoger energie/densiteit dat je energieën van anderen transformeert door ze toe te laten in je eigen energieveld. In Lemurië bijvoorbeeld openden we ons eigen energieveld als heler om te voelen, te zien en te weten wat er nodig was bij de andere om weer in balans te komen. Dus zolang ik me daar in dit leven niet bewust van was, deed ik automatisch en ook onbewust wat ik geleerd had in vorige levens.

Dus je kan wel zeggen dat ik vaak moe en uitgeput was doordat ik andere mensen mijn eigen levensenergie gaf ipv die van de Bron. Ondertussen ben ik een zuiver kanaal geworden voor helende energie en reinig ik regelmatig mijn energie wanneer ik voel dat het nodig is.

Als je nieuw bent in het werken met energie, kijk dan ook zeker naar de filmpjes op YouTube die ik opgenomen heb ivm grondingskoorden en het afschermen van je energie. Bovendien als jij héél gevoelig bent voor energieën van anderen, raad ik je ook aan om contact met me op te nemen zodat we jouw energetische bescherming kunnen optimaliseren. We zijn immers zo geëvolueerd dat we heel snel blokkades kunnen transformeren en je lichtlichamen plus je aura/energieveld kunnen optimaliseren zodat jij goed kan functioneren en kan leven vanuit je beste versie. Je hoogste goed leven noem ik het meestal.

Overdracht van energie

Wanneer je fysiek contact hebt met iemand zoals bij knuffelen dan is er altijd sprake van een energieoverdracht. En dus snap je nu wellicht wel waarom ik daar vroeger (en nu eigenlijk nog steeds) heel bedachtzaam mee om ga. Met iedereen waar jij mee omgaat, maak je een energetische koord aan. Enkel iemand die helderziende is, kan die koorden ook effectief zien.

Echter wanneer je nooit koorden verbreekt na relaties die je niet meer ziet of met mensen waarmee je gebroken hebt of met exen dan nog blijft die energetische koord bestaan. Dat betekent dus dat de andere (en omgekeerd jij ook) nog steeds energetisch onderhevig bent aan de energie van de ander. Afhankelijk van welke relatie jullie hadden, is het zelfs noodzakelijk om de relatiekoord tussen jullie beiden te verbreken. Dat is zo wanneer je ook een intiem seksuele relatie met iemand had. Je wilt immers niet dat iemand waarmee je gebroken hebt nog steeds energie van je neemt. Dus zuiver zijn in knuffelen, in seksuele relaties heeft een positieve invloed op je gezondheid.

Wist je dat in hogere densiteiten zoals bijvoorbeeld in Lemurië of op de planeet Arcturië dat er niet geknuffeld wordt uit respect voor de andere. Liefde en genegenheid wordt daar immers ook niet ervaren door het fysieke contact maar door de telepathische verbinding die men aangaat.

Beschadigd of onvolledig energieveld

Wanneer je energieveld dus beschadigd is door trauma of wat dan ook dan kan je jezelf niet goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ik nam reeds een video op over wat er allemaal kan verkeerd gaan met je energieveld.

Energie opladen, kan je eigenlijk heel gemakkelijk door te mediteren of door in de zon te zitten en de stralen te absorberen. Kortom alles wat je eigenlijk plezier geeft en je energie geeft, zorgt ervoor dat je energie opgeladen wordt. Werk samen met de Goddelijke Vlammen en Stralen om op een efficiënte en zuivere manier energie op te nemen. De gouden Vlam is heel zuiver en rechtstreeks verbonden met de Bron.

Wanneer je voelt dat je energie hebt overgenomen, je plots verdrietig of moe voelt en geen idee hebt van waar het komt, vraag dan je gidsen om je energie te reinigen. Of visualiseer hoe alle energie die niet van jou is, wegstroomt via je grondingskoorden naar de aarde. Zorg er wel eerst voor dat je grondingskoorden geoptimaliseerd zijn. Ben je hier niet zeker over, contacteer me dan. Energie reinigen kan je dus even goed doen door onder de douche te gaan staan en te visualiseren dat het verse water alle veiligheid meeneemt, alles meeneemt dat jou niet langer dient en dus niet voor je hoogste goed is.

Energie in jezelf balanceren

Verder is het belangrijk om te leren werken met de Goddelijke mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf en die uit te balanceren. Deze beide energieën zijn aanwezig in ieder van ons en zijn noodzakelijk om vanuit een gebalanceerde, gegronde manier ons leven te kunnen vormgeven. Maar daar gaat deze video nu natuurlijk niet over. Mocht je hier al klaar voor zijn dan vind je meer terug op de website in de blogjes en op mijn YouTube kanaal. Beluister ook zeker deze visualisatie om energieën in jezelf te balanceren.

Kortom er zijn heel veel verschillende manieren om met energie te werken, om jezelf te reinigen, je op te laden.

Het belangrijkste is dat je uiteindelijk de manier vindt die het beste aansluit bij wie je bent.

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.