Hoe stuur je jouw emoties?

Hoe stuur je jouw emoties waardoor je meer geluk voelt? Nu er meer zonlicht is en de dagen langer worden, zal je merken dat het eenvoudiger is om neerslachtige gedachten te controleren. Alleen ze wegsturen of doen alsof ze daar niet zijn, zorgt dat je ze onbedoeld meer kracht geeft dan ze verdienen.

Emoties als taal

Emoties zijn de taal van je ziel. Ze laten je weten waar je ergens bent op je pad. Of wanneer je ver van je pad afgeweken bent. Voelt het goed, voel je vervulling en geluk dan voed je jouw ziel en zit je goed.

Zijn er meer gevoelens van ontgoocheling, verdriet, angst… wel dan weet je dat je van je zielspad afgeweken bent. Er zijn overtuigingen, blokkades die je tegenhouden om je diepste geluk te ervaren.

Als kind absorberen we alles waar we aan bloot gesteld worden. We hebben nog geen emotionele filter die ons helpt te onderscheiden wat goed voor ons is en wat niet.

Emotionele filter

Een emotionele filter hebben is goed. Het zorgt er immers voor dat je niet elke emotie van iemand anders zomaar overneemt. Alleen het kan ervoor zorgen dat je zelf te weinig aandacht besteed aan je emoties. Of ze wegwuift als hormonen, onbelangrijk of wat dan ook.

Daarom is heling belangrijk. Je haalt alle emoties die je doorheen de jaren hebt verzameld opnieuw door de filter. Je herbekijkt, vergelijkt, evalueert en luistert naar hun boodschappen. Want het helpt je om jezelf beter te leren kennen. Het toont jou waar de weg vooruit ligt. Om zo dichter bij jouw kern en je droomleven te komen. Want iedereen is het waard om zijn verlangens te manifesteren.

En misschien denk je nu maar dit of maar dat.… of vraag je jou af hoe het ooit weer zal verbeteren met al die extra beveiligingen, beperkingen. Weet je? Ik heb me nog nooit beperkt gevoeld. Want ware vrijheid komt van binnenuit. Probeer het. Je zal versteld staan van de kracht.

Angst als emotie

Het zijn de overtuigingen die we ons eigen gemaakt hebben die jou laten geloven dat je vastzit. Nog meer dan gedachten bepalende je emoties de vibratie die je hebt. Wat dus bepaalt hoe gelukkig jij jou voelt. Want je kan niet op de frequentie van geluk trillen en je angstig voelen. Je kan geen positieve verwachtingen hebben terwijl je ontgoocheling voelt. Het is gewoon niet mogelijk kwantum technisch gezien. Het gaat hier telkens om verschillende vibraties en trillingen. Dus wanneer je voelt dat je overweldig bent door emoties, kijk dan welke gedachten er aan de emoties voorafgegaan zijn? Lukt het je niet om de gedachten te erkennen. Pas dan het omgekeerde principe toe om via je gedachten je emoties en dus je vibratie omhoog te brengen. Je kan bijvoorbeeld beginnen met het zachtjes wiegen van jezelf en te zeggen “ik ben gekoesterd, ik ben veilig, het is goed.”

Naarmate je voelt dat de emoties zachter worden, kan je de wiegende beweging groter maken en de flow van je lichaam volgen. Laat het ontstaan vanuit je heupen en maak het zo groot, zo snel of zo traag als goed voelt voor jou. Vertel jezelf dat je er altijd voor jou bent. Je bent nooit alleen.

Voel je bijvoorbeeld ontgoocheling, zeg dan het volgende: ook al voel ik me nog ontgoocheld ik aanvaard dat ik ook overweldigd was door alles wat er is gebeurd. Mijn ongeduld zorgde ervoor dat ik me gefrustreerd voelde. Elke negatieve gedachte en gevoel van verveling laten me beter zien waar ik heen mag gaan zodat ik me tevreden en positiever zal voelen. Ik ben optimistisch over mijn leven en de kansen die op mijn pad komen. Ik ben positief over mijn toekomst. Ik geloof en weet dat enthousiasme me nog meer blijdschap, geluk en vrijheid zal brengen. Ik ben geluk en plezier in de materie. Ik ben liefde en aanvaarding van alles wat is. Ik waardeer mezelf en versterk mezelf in dit innerlijke weten. Ik ben en dat is.

Voel je het verschil in vibratie bij de eerste woorden en gedachten? Je kan dit met elke emotie en gedachte doen. Let op! Het is niet de bedoeling dat je elke negatieve, laag trillende emotie wegduwt in de schaduwen van jezelf. Je moet ze aankijken en bewust over worden. Eenmaal je weet wat de emotie je wilt vertellen, helpt deze oefening om sneller uit de laag trillende vibratie te komen.

Elke emotie zijn kleur

Misschien weet je dat niet, maar elke vibratie is verbonden met zijn eigen kleur. Die verschillende kleuren die je soms in de lucht ziet, dat zijn de universele vlammen. Ze werken helend en zijn voor iedereen vrij beschikbaar. Ik schreef er over in mijn boek 96 vlammen, manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie.

Op 26 maart 2021 komt het boek uit. En het leuke is dat ik vanaf 8 april start met een groepstraject gekoppeld aan de informatie in het boek. We gaan all the way in het traject. Ik channel nieuwe transities die exclusief voor de deelnemers van het traject beschikbaar zijn.

Nu ben ik nog bezig met de uitwerking van het traject. En aan het genieten van de zonnestralen 🌞🔥 Maar hou de pagina in het oog voor meer informatie over hoe je kan inschrijven enz…

Kan je niet wachten om je vraag te stellen? Lol… ken ik. Ben ook nogal ongeduldig als ik het helemaal voel 🔥🏃‍♀️💨 😂😂😂 Wel ga dan naar de contactpagina van de website en stuur me je vraag op. 🤷‍♀️ Zie je snel!

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een transformatiesessie iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.