Haal de natuur binnen

Haal de natuur binnen. De geur is zoals de betoverende energie van liefde. Ik kocht mezelf dit kleine, maar krachtige plantje als teken van zelfliefde. Een herinnering dat je het waard bent. Bewijs aan jezelf dat je de belangrijkste persoon in jouw leven bent.

Jij zal jezelf nooit in de steek laten. Maar dat betekent ook dat je niet van jezelf kan blijven weglopen. Heel je wonden, vul de leegte in jezelf met alle liefde die je aan niemand anders wou geven. En als magische bijwerking zal je zien dat het universum liefde naar jou stuurt op allerlei manieren.

Vrouwelijke energie

De vrouwelijke energie wordt op dit moment getriggerd, gepusht om nog dieper in de rol van ontvanger te stappen. Nog meer voor jezelf zorgen en de focus naar binnen brengen. Zodat je basis sterker wordt. Want de beste bouwsteen voor zelfvertrouwen is via ervaring. Dan heb je bewijs dat je het kan. Dat niks doen even krachtig zo niet meer impact kan hebben dan forceren.

Mannelijke energie

Ook de mannelijke energie wordt uitgedaagd. Namelijk om zich eindelijk over te geven aan het grotere geheel en dus meer te verbinden en samen te laten smelten met de vrouwelijke energie. Zodat ze hun krachten kunnen bundelen in eenheid. Maar de mannelijke energie die nog niet volledig geheeld is, zal hier moeilijkheden ervaren. Die denkt immers nog dat door ervaringen uit het verleden die verbinding niet kan zonder vrijheid op te geven. Echter wanneer beide energieën geheeld zijn dan verbinden zij zich vanuit heelheid en niet vanuit een tekort of nood aan elkaar heel maken.

Eenheid in jezelf

Net daarom is werken aan jezelf belangrijk. Niet alleen om die dynamiek in jezelf in balans te brengen. Ook omdat dergelijke uitwisseling in elke relatie voor komt. Zeker in romantische relaties waarbij de ene partner meer de mannelijke energie belichaamt en de andere partner de vrouwelijke. Let op. Dit hoeft niet perse gelijklopen met het geslacht én ook dit kan en zal veranderen naargelang de thema’s waar jullie mee bezig zijn. Dus leer meer over jezelf. Ontdek wie je bent in essentie zodat je jezelf kan neerzetten in deze fysieke incarnatie vanuit je hartgedragen bewustzijn.

96 vlammen

Op 26 maart komt 96 vlammen, manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie uit. 🤗🍾🥂 Mijn eerste boek die je meeneemt in de wereld van energie en bewustwording. Ik vertel je over de stappen van het ascentieproces en over tweelingvlammen. Aan het boek heb ik ook een mentorship gekoppeld. Een groepstraject waarbij we gedurende 9 weken dieper ingaan op verschillende thema’s waaronder de universele vlammen, ascentie, relaties….

Ik channelde verschillende transities die je meekrijgt en nog zoveel meer. Ik kijk er alvast naar uit om met een groep enthousiastelingen van start te gaan. In de wekelijkse Q&A calls begeleid ik je persoonlijk en beantwoord ik de vragen die opkomen of waar je tegenaan loopt. Whoowhaa… de groep start op 8 april… Ik kan al gaan aftellen ❤🔥

En zoals altijd. Wil je ontdekken welke wonde jij nog mag helen? Of wat de reden is dat je voortdurend dezelfde soort partners aantrekt? Wel laat mij jouw spiegel zijn zodat je snel en moeiteloos doorheen deze transformatie kan gaan.

In oneindige liefde voor jou,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉