Wat zou je doen als je zelf jouw lot kon bepalen

Wat zou je doen als je zelf jouw lot kon bepalen? Als je mij volgt op sociale media dan heb je de boodschap voor vandaag al gelezen. Maar ik wou het ook even hier met jullie delen omdat nog niet iedereen me volgt op Instagram of Facebook. Of omgekeerd. En dat is ok. Hieronder kan je de post lezen die ik schreef. En natuurlijk voor jullie wat aangevuld. 😉 Heb een fantastisch weekend en vergeet niet… morgen is het nieuwe maan. Tijd om je (nieuwe) wensen de wereld in te sturen.

Confrontatie met andere zielen

Doorheen mijn bewustwordingsproces heb ik geleerd dat het lastigste de meningen van andere mensen zijn. Zeker wanneer die zelf nog niet zo “wakker” zijn als jij zelf. Dan lijkt het soms alsof je een andere taal spreekt. Aan mijn klanten leg ik het uit alsof je als universiteitsstudent tegen een kleuter praat. Dan pas je jouw taal ook aan.
Wanneer je bewuster bent, zullen er altijd mensen op je pad komen die nog niet zover op de ladder van ascentie staan. En dat is ok. Sommige zielen hebben niet ingetekend op het programma om nu mee te groeien naar 5D en hoger. Dus heeft het ook geen zin om het voor de andere te willen doen. Om hen mee te sleuren omdat je weet dat ze anders de aarde zullen verlaten de komende jaren.

Afhankelijkheid in relaties

Vaak in romantische relaties zie ik dit wel nog eens gebeuren. Of bij mensen die je nauw aan het hart liggen. Maar weet mooi mens dat je enkel zaadjes kan planten. Wanneer die groeien in de optimale omstandigheden dan zal het zaadje kunnen bloeien en stralen. Maar ook hier kan je met zwakke plekken te maken krijgen. Dat zijn de schaduwen in ons zijn waar we het licht eindelijk mogen binnen laten.
Wanneer je het forceert omdat je niet kan wachten tot het bloeit dan zal het nooit tot zijn optimale schoonheid kunnen komen. Met mensen is dat net hetzelfde. Wees niet afhankelijk van liefde door vast te klampen aan mensen. Laat mensen hun eigen proces lopen en vertrouw dat iederen wie bedoeld is om met je mee te lopen, je vroeg of laat wel zal bijbenen.

Liefde belichamen

Velen voelen zich aangetrokken tot mensen die de energie van liefde belichamen. Net daarom gaan we ook zo angstvallig op zoek naar liefde. Mensen die liefde belichamen hebben een natuurlijke straling die anderen aantrekt. Wat voor velen zielen als iets ongrijpbaars voelt. Maar hoe meer jij in je kracht gaat staan, hoe krachtiger jouw energie als een magneet gaat werken. En hoe meer je zal merken dat je iets magisch hebt voor anderen. Je wordt magnetisch. Niet alleen voor de ware liefde maar voor alle wensen en verlangen die je ziel wil ervaren.

Jezelf realiseren via je hart

Laat mij je meenemen in het proces van bewustwording en ascentie. Laat me jouw de 7 fasen in het bewustwordingsproces tonen en je tools aanreiken zodat je leert wat het betekent om de meester van je leven te zijn. Gedaan met slaafs toe te kijken hoe je leven elke dag voorbij tikt. Je kiest zelf wat je nog ervaart en wat niet meer tot je realiteit behoort.
Je kiest welke dromen je najaagt en hoe jij jezelf in de wereld zet. Dat is zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn. Ik leer jou er alles over en bovendien leer ik je werken met de 96 vlammen zodat je elk obstakel moeiteloos kan transformeren. Want alles wat ik kan, kan jij ook. 😘
Zie ik jou in het groepstraject ” zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”? De inschrijvingen beginnen al binnen te lopen. Wat ik geweldig top vind! Geen idee of dat een goeie zin is maar who cares. Right? Sorry voor de Engelse woorden, maar mijn tweelingvlam spreekt Engels dus het wordt zowat mijn tweede taal. De bijwerkingen van liefde laat maar zeggen… lol.
In ieder geval we gaan knallen tijdens het 9-weken durende groepstraject dat volledig online doorgaat. En voor de mensen die wat op hun financiën moeten letten: ik zorgde voor termijnbetalingen. Net omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen wakker worden. En de kans krijgen om in hun kracht te stappen. 2021 is het jaar waarin jij de fundamenten van je nieuwe leven stevig neerzet op de aarde en ik zal met veel liefde en plezier je cheerleader zijn 🌈💪 Vraag maar aan al mijn klanten als je wilt weten hoe ik werk. Met gans mijn hart & ziel!!

In oneindige Liefde voor jou,
In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💚💫🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.