Liefde heeft meer kracht

Liefde heeft meer kracht dan welke wonde of pijn ook. Ja, ik weet het. Soms lijkt het zo niet. Wanneer een wonde aangeraakt wordt, heb je de neiging om je weg te trekken. En diegene die je probeert te helpen om de wonde te verzorgen weg te duwen. Alleen de andere wil je helpen omdat die om je geven. Mocht dat niet zo zijn dan keken die zelfs niet naar je om.

Haal de angel uit je wonde

In mijn boek 96 Vlammen, manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie maak ik de volgende vergelijking. Een beeld dat ik doorkreeg van mijn gidsen waarbij duidelijk getoond wordt waarom vele wonden niet genezen. Stel je voor dat je fysiek gewond bent n.a.v. een pijl dat in je arm of been geschoten werd. Omdat het te veel pijn doet, weiger je iemand je te laten helpen om de pijn eruit te halen. Dus je doet er een verband rond. En om de zoveel keer stoot iemand tegen jou waardoor de wonde weer pijn gaat doen en je er een nieuw verband moet omheen doen.

Alleen de wonde kan nooit volledig genezen. Je haalde de pijl er niet uit. Zo werkt het ook met emotionele wonden. We laten de angel er inzitten. Hopende dat niemand erop duwt en we de pijn niet meer zullen voelen. Maar besef dat een pleister op de wonde leggen je niet verder helpt. Integendeel…

Kijk je schaduw in de ogen

Door je wonden aan te kijken en het verdriet dat je ervaren hebt te erkennen, zal je helen. Wees even het slachtoffer en kijk wat het je nu nog oplevert aan voordelen om een slachtoffer te zijn… en? Wat zijn je bevindingen?

Wellicht, wil je het niet meer. Je wilt gelukkig zijn zonder meer. Geen angsten meer, geen twijfel meer, geen pijn meer… je wilt je hart openen voor het leven en de liefde waar je ziel zo naar verlangt. Je wenst dat er iemand is die je evenveel (zo niet meer) liefde geeft dan wat jij nu geeft aan anderen. Maar dat kan niet zolang je blijft weglopen. Zolang je jouw muren omhooghoudt en je afsluit uit voorzorg om niet gekwetst te worden, zal je geen liefde optimaal ervaren.

Word krachtiger in jezelf, wees zelfverzekerder in het vertrouwen van jezelf. Werk aan je zelfwaarde en zelfliefde. Dan zal het universum dat weerspiegelen in de vorm van welvaart, welzijn en onvoorwaardelijke Liefde.

Doe het anders

Laat eens alles los. Je planning, de manier waarop je aan je dag begint, hoe je jouw tanden poetst… we zijn zo’n gewoontedieren dat het je ziel weer inspireert van zodra je wegwandelt van de normale paden. Angst voor het onbekende zet je vast.

Sinds ik kind was, vond ik het geweldig om te gaan waar nog nooit iemand geweest was. Om te wandelen waar anderen dachten dat he onmogelijk of gevaarlijk was. Wel ik moet je zeggen, ik leef nog altijd en die onweerstaanbare drang om op ontdekking te gaan, heeft me al mooie magische ervaringen gebracht.

Volg je gevoel

Door te vertrouwen op mijn “gut”, mijn buikgevoel was ik altijd waar ik hoorde te zijn. Ja ook op de plekken waarvan ik eerst dacht, why me… Maar nu ik in het leven sta vanuit een hoger bewustzijn weet ik ook dat elke ervaring mij de bagage geeft om mijn klanten weer verder te helpen. Het helpt hen om aan te haken aan de energie van de oplossing. Ze voelen zich veilig om hun probleem of obstakel met mij te delen net omdat ze weten dat ik het meemaakte. En het feit dat ik het obstakel overwon, geeft hen het vertrouwen dat ze het ook kunnen.

Of nu gaat om abortus, ongewenste zwangerschap, gevoelige kinderen, huisonderwijs, burn out, narcistische baas, scheiden van een soulmate, kiezen voor jezelf, het proces met je tweelingvlam lopen…. het is heel wat maar het hielp mij om jou te helpen. Elk taboe is er om doorbroken te worden. Hoe moeilijk het ook lijkt. Laat je inspireren door mensen die al zijn waar jij zou willen zijn. Kies voor liefde, kies voor geluk, kies voor jezelf en steek je 🖕 op naar alles wat niet bij je past of wat niet langer voor je hoogste goed is.

I got your back, beautifull soul.

Neem je heling in handen

Wil je echt de diepte in gaan om je schaduwen te helen en te transformeren? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan het mentorship groepsprogramma “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Dit 9 weken durende programma verloopt volledig online. Dus je plant het in wanneer het voor jou past. Tijdens de 9 weken zijn er online groepsmomenten waarop ik al je vragen beantwoordt. Je krijgt tools en middelen aangereikt om je heling in handen te nemen zodat jij zuiverder wordt en jij jouw essentie de wereld kan inzetten zoals het jou past.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.