Is jouw tweelingvlam of soulmate stil?

Is jouw tweelingvlam of soulmate stil? Hoor je hem of haar enkele dagen niet? Laat je niet gek maken door wat je allemaal leest of hoort op internet. Waar ze jou wijs maken dat ware toewijding er is wanneer je elke dag iemand hoort.

Je tweelingvlam triggert jouw afweermechanismen

Door zelf een tweelingvlam te zijn, weet ik heel goed hoe lastig het proces kan zijn. Hoe we soms verleid worden om in onze eigen afweermechanismen te stappen en alles wat met de connectie te maken heeft weg te duwen. Vooral wanneer je partner de neiging heeft om af en toe niets van zich te laten horen. Dan gaan allerlei belletjes rinkelen en worden allerlei knoppen tegelijkertijd ingeduwd wat voor een overbelasting van ons systeem zorgt.

Want als je partner volledig toegewijd zou zijn aan de relatie dan zou die dergelijk gedrag toch niet stellen? Dergelijke gedachten worden jammer genoeg bevestigd en versterkt door posts op sociale media of video’s op YouTube van andere gekwetste zielen.

Aangeleerde versus natuurlijke templates

Het feit dat je partner even stil is, zegt niets over de toewijding van je tweelingvlam of zielsconnectie. Laat staan of de andere wel nog mee is in de reis en bereid is het nodige te doen. Ik leerde dat dit alles voortkomt uit oude templates die we nu massaal aan het doorbreken zijn. Je zou het kunnen vergelijken als een verslaving.

Want tenslotte ongezonde relatiepatronen zijn verslavend. Je bent er op een ongezonde manier aan gehecht. Meer nog, vaak ben jij jezelf er niet bewust van dat je deze ongezonde vorm van hechting hebt. Wat natuurlijk verbonden is met het thema “afhankelijkheid” waar wel meerdere tweelingvlam coaches of relatiecoaches over spreken.

Wanneer je dit patroon herkent bij jezelf, weet dan dat dit aangeleerd gedrag is. Een overtuiging die je onbewust hebt overgenomen over hoe toewijding of een relatie er dan moet uitzien.

De lessen die je leert

Het volgende wat ik je zal vertellen is heel belangrijk. Het kan zelfs een doorbraak in je connectie teweegbrengen als je dit principe door je volledige systeem laat dringen.

Eerst en vooral moet je jezelf de vraag stellen in hoeverre ben ik al open om een dergelijke diepe zielsconnectie te ontvangen. Vaak is het zo dat we eigenlijk nog niet klaar zijn om het diepe zielswerk te doen dat nodig is om in een diepe zielsconnectie met iemand te zijn zonder de nodige strubbelingen.

Want een diepe zielsconnectie aangaan, duwt je naar de afgrond van je zijn. Elke vezel in je lijf verandert en wordt aan een soort van controle onderworpen. Alles wat niet meer bij je past, gaat zonder gezeur de deur uit. Dus geen tijd of energie verspillen aan ja maar… enkel wat voor je hoogste goed is blijft! Tenminste als jij de diepe zielsconnectie wilt ervaren in harmonie en vrede.

Erkenning zoeken

Vervolgens is het feit of je jouw tweeling elke dag hoort of niet, geen maatstaaf dat iets zegt over zijn of haar toewijding. Wel triggert het in jouw overtuigingen die vasthouden aan 3D bewijzen zoals bijvoorbeeld dagelijks een bericht of telefoontje ontvangen.

Je leert door hun stilte niet alleen meer afstemmen en vertrouwen op de telepathische verbinding. Je leert ook los te komen van de nood aan erkenning en bevestiging dat er nog steeds iemand daar buiten jezelf is die van jou houdt, die je de moeite waard vindt, dat jouw leven een meerwaarde is.

Zie je hoe dit een ongezond patroon is? Je blijft afhankelijk van de ander. Net dat mag je transformeren, loslaten en helen. Je bent goed zoals je bent. Je bent elke liefde en zeker deze diepe liefdesconnectie meer dan waard. Dus waarom blijf je jezelf dan nog tegenhouden? Heel je emotionele wonden die onder andere gekoppeld zijn aan relaties. Dat is het enige wat een volledige eenheid met je tweelingvlam nog tegenhoudt. Ook hier maakt het niet uit of je tweelingvlam in je leven is of niet. Het is van toepassing op elke liefdesrelatie die in je leven hebt gehad en zal hebben.

In eenheid met je tweelingvlam

Trouwens het is een andere misopvatting dat wanneer je in eenheid bent met je tweelingvlam er geen lessen meer te leren zijn. Dan pas begint de reis samen. Er is immers helingwerk dat jullie individueel doen én het helende werk dat jullie samen doen. Wat dus wil zeggen dat er ook momenten zullen zijn waarop jullie elk meer je eigen weg gaat of tijd alleen gaat spenderen. Niet omdat jullie elkaar beu zijn, wel omdat jullie nog steeds twee individuen zijn die uit eenheid samenkomen. Jullie komen samen om elkaar te versterken niet om elkaar aan te vullen.

De tijd alleen geeft jullie dan de ruimte om doorheen persoonlijke ballast te werken en jezelf verder te helen. Omdat je vanuit eenheid samengekomen bent, weet je ook dat de ander er altijd voor je is. Dus hier hoef je jou geen zorgen over te maken. Hoe verder je op het tweelingvlampad loopt, hoe dieper de verbinding is met je innerlijke zelf. Net daar ligt weer een andere doorbraak.

Door weg te stappen van de buitenwereld en meer op je intuïtie te vertrouwen, laat je de magie van het universum en jullie connectie zijn werk doen. Je ziel heeft alle kennis en wijsheid in zich om te weten wat te doen in deze reis terug naar jezelf. En hiermee dus naar een diepe zielsconnectie mocht je die nog niet in je leven hebben.

En zoals altijd. Wil je ontdekken welke wonde jij nog mag helen? Of wat de reden is dat je voortdurend dezelfde soort partners aantrekt? Wel laat mij jouw spiegel zijn zodat je snel en moeiteloos doorheen deze les kan gaan.

In oneindige liefde voor jou mooie ziel,
Lindsey
💚💫🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.