Waar zijn we in het evolutieproces?

Waar zijn we in het evolutieproces? Als je al een tijdje op het spirituele pad loopt dan ben je misschien wel nieuwsgierig om te weten waar we ergens zitten. Het is leuk om te weten waarheen we gaan. En om antwoorden te hebben op vragen als: “Wat komt er nog? Waar moeten we op voorbereid zijn en zitten we op schema?”

Volg je eigen proces

Elke ziel loopt zijn eigen proces en heeft dus zijn eigen tijdslijn. Echter zijn er ook zaken die collectief gestuurd worden. Zeker mensen die voor het “luie” pad kozen ondanks het feit dat hun ziel ervoor koos om mee te evolueren met de huidige verhoging in energieën, worden onder de druk van de hogere energieën gepusht om met zichzelf aan de slag te gaan. Dat betekent natuurlijk niet dat ze daarom het gaan doen. Want er is op deze planeet ook de vrije wil natuurlijk.

De meeste mensen gaan de donkere nacht van de ziel in doordat ze overweldigd worden door angsten, schaduwen uit het verleden, ontslag, ziekte, scheiding… of welk probleem ze tegenaan lopen. Sommigen ervaren die problemen zelfs in hun dromen. Ik hoor je zeggen dromen, het zullen wel nachtmerries zijn. Ik hoor je, ik zie je, ik voel je.

Je leeft nu in deze bijzondere tijd omdat je de kans krijgt mee te liften op de evolutie en verschuiving in tijdslijn, in realiteit. Aan jou of je het nodige werk wilt doen en aan jezelf gaat werken om mee te verschuiven naar de nieuwe wereld in een nieuw bewustzijn. Of blijf je kiezen voor een leven met oorlog, misbruik, hard werken voor een klein loon, liefde met voorwaarden, zekerheid door materie, controle en macht door een selecte groep mensen?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Wat je ook kiest, welke weg je gaat bewandelen, weet dat je niets te vrezen hebt. Alles gebeurt namelijk omdat je bewuster zou worden. Problemen en obstakels zijn immers de weerspiegelingen van ballast dat niet alleen in onszelf verscholen zit, maar natuurlijk ook in het collectieve onderbewustzijn. Angsten die nog diep in je zitten zijn onbewuste processen die je ziel bedekken waardoor die niet 100% kan stralen zoals die wenst.

Hierdoor trek je mensen en situaties aan die een weerspiegeling zijn van je ziel en dus je frequentie. Wat betekent dat als je nog te veel ballast hebt dat je stralen belemmert, dan trek je het verkeerde aan. Voor even zal dat als goed aanvoelen, maar dan gebeurt er iets. Een persoon of situatie triggert die ballast waardoor je verward, verdrietig of boos wordt. Het is sterker dan jezelf en je hebt er geen controle over. Mooi mens, wanneer je gaat begrijpen dat dit alles er is om jou te tonen wat er nog allemaal aan ballast en onzuiverheden in jouw systeem zitten, dan kan je het helen.

Hoe meer ballast je opruimt, hoe meer schaduwen te aankijkt, hoe meer karma je zuivert uit vorige levens, hoe meer je begrijpt waar je emoties daadwerkelijk vandaan komen, hoe meer de sluier wordt opgelicht. Je kan opnieuw gebruik maken van je natuurlijk gaven waarbij je weet wat de werkelijke bedoelingen zijn van andere personen. Via je intuïtie zal je voelen/weten/horen/zien welke keuze je mag maken omdat die voor je hoogste goed is en welke niet.

Moeilijk gaat ook

Ik ben alvast vooropgegaan. Sinds een aantal jaren ben ik ontwaakt en leef vanuit een hoger bewustzijn. In het begin was dit moeilijk omdat de collectieve energieën nog niet mijn energie ondersteunden en alle manifestaties zeeën van tijd vroegen vooraleer ze zich toonden in de realiteit.

Nu ik al een aantal jaren aan de andere kant van de sluier sta, weet ik waar de valkuilen zijn en hoe vernuft het ego-systeem is. Ik nodig je uit om de stap te zetten en je bewustzijn ook te verruimen. Ik wacht hier op je mooi mens, meer nog ik ben hier om jou te ondersteunen in het maken van die overgang van een ego-gestuurd naar een Hart-gedragen bewustzijn.

Want we zijn allemaal broeders en zusters van elkaar ongeacht de keuzes die we gemaakt hebben. Allen zijn we hier als leerlingen van het leven. Ongeacht in welke klas je zit, ongeacht waar je geboren werd, je lessen zijn anders maar je kansen zijn gelijk. Leer dat, zie dat, voel het… Eenheid is er, liefde is er… het is wie jij werkelijk bent.

2020 voor een solide basis

Dit jaar 2020 staat in het teken van relaties, maar evenzeer het zuiveren en het vormen van een stevige basis voor je nieuwe leven. Wanneer je een snelle basis maakt op zandgrond dan kan je zeker zijn dat vroeg of laat je fundamenten zullen wankelen. Daarom zijn er dit jaar ook zoveel verschillende planeten die retrograde lopen of die samen staan op een punt. De standen van deze planeten helpt het collectief om een grote transformatie door te maken.

Veel van wat we als gekende structuren kennen, zullen de komende jaren uit elkaar brokkelen. We zullen merken dat het niet meer werkt zoals we het altijd gedaan hebben. Financiële instanties zoals banken zullen hun imago verliezen. Overheden en leiders zullen hun aanpak mogen veranderen als ze nog steeds vertegenwoordigers van het volk willen zijn.

Onderwijs mag individueler, meer kindgericht op talent ipv vertrekkende vanuit leerplannen en businessgerichte doelstellingen. Werken mag opnieuw verbonden worden met onze ware essentie zodat we niet langer een rol moeten spelen, maar gewoon gewaardeerd worden voor wie we zijn en onze talenten. Meer balans tussen werken en het privé-leven door de oneindige technologische mogelijkheden te gebruiken. Zodat er voor elke ziel meer vrijheid en innerlijke rust ontstaat. Want uiteindelijk is het enige doel van hier op aarde te leven is leren als ziel maar bovenal gelukkig zijn en Liefde ervaren.

Uitzuivering van ballast

Doorheen mijn eigen transformatie heb ik verschillende keren een diepe chakra-reiniging ervaren. In het begin dat mijn energie verhoogde, had ik last van de gekende ascentie-verschijnselen zoals misselijkheid, hoofdpijn, plotse pijn in je arm of been, enorme vermoeidheid, niet kunnen concentreren, …

Na een tijdje bleek ik niet meer alle voedingsmiddelen te kunnen eten waardoor ik wist dat niet alleen mijn fysieke lichaam veranderde, maar ook op energetisch level gebeurde er veel. Ik leerde hoe ik via mijn vrouwelijke energie kon mee stromen in deze ebs en flows waarin emoties, schaduwen in de vorm van angsten, frustraties naar boven kwamen.

Door elke trigger te leren zien als een spiegel voor een disbalans in mijn wezen kon ik gemakkelijker de ebs overbruggen, begrijpen en toelaten. De flows waarop alles in je leven in de stroomversnelling zit, zijn leuk. Maar zoals met alles, ligt het antwoord in de balans. Je kan pas ten volle de flows omarmen als je ook de ebs toelaat. Elk heeft zijn eigen nut en doel.

Veranderende waarden

Creativiteit, magie en heling komen voort uit problemen en obstakels. Veel mensen worden door de collectieve chaos die er heerst gedwongen om zelf op onderzoek uit te gaan. Hun kleine teen zegt hen dat er iets niet klopt. Dat er iets gaande is. Bij anderen is het een gevoel dat er iets staat te gebeuren. En dat is ook zo. We zijn de wereld zoals we het altijd gekend hebben aan het veranderen.

Op dit ogenblik zitten de meeste wakkere mensen in de fase van het meester worden van hun gedachten. Het leren stellen van grenzen, het uitzoeken wie ze zijn en wat ze hier eigenlijk komen doen. Bij andere gaat het zelfs nog verder want zij stelden nooit de vraag of er wel een reden was waarom ze hier rondliepen.

Deze zielen zitten zo vast in de materie en 3D wereld dat het wakker worden voor hen zoveel weerstand oproept. En weet je wat… alles is ok. Zelfs al zijn er zielen in je omgeving, onder je familie en vrienden die niet wakker worden. Ook dat is ok. Het is hun keuze en de weg die hun ziel wenst te lopen. Alle zielen die besloten hebben mee te gaan, zullen de komende jaren wakker worden.

Dus ja, we zitten nog op schema. En nee, je hoeft je geen zorgen te maken.

Volgende stappen in het evolutieproces

Het enige wat jij mag doen en wat je de komende jaren te doen hebt, is werken aan jezelf. Zorg dat je helder hebt wie je bent, haal jezelf uit de schaduw en de “donkere” wereld. Kies voor licht en Liefde. Wees bewust dat jij Liefde bent en Liefde zal je leven verlichten.

Wees emotioneel open voor nieuwe waarheden. Nieuwsgierig zijn om meer te leren over jezelf en je leven, brengt je een ruimer bewustzijn. Vraag jij jezelf af hoe of wat? Ga dan op onderzoek uit en neem niet alles als waarheid aan. De beste waarheidsdetector is in jou aanwezig. Zet je verstand uit, vergeet voor even alles wat je leerde over wat mogelijk is en je ogen zullen een nieuwe wereld zien.

Het vraagt kracht, moed en doorzetting om opnieuw te beginnen. Dat weet en begrijp ik als geen ander. Het doet pijn te moeten toegeven dat je leven, je wereld niet is wat jij dacht dat het was.

Maar wat als je alles achter je liet voor iets wat nog zoveel mooier en magischer is? Zou je dan nog treuren om je oude leven?

Je bent een oneindige ziel die hier een leven komt creëren om te ervaren en te leren. De aarde is je school en de mogelijkheden zijn oneindig. Dus waar wacht je nog op? Werk aan die angsten, overkom trauma’s en zie ze voor wat ze zijn: lessen voor je ziel. Je bent geen klein, zielig slachtoffer maar een krachtige leerling-meester. Stap in jezelf, wees jezelf en bovenal leef als jezelf.

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.