Ben je klaar om het ware licht van je ziel te erkennen?

Ben je eindelijk klaar om het ware licht van je ziel te erkennen? Er is een reden waarom je nu in deze tijd hier op aarde leeft. Door je focus te verschuiven naar wat je wel nog hebt, wat je wel reeds bereikt hebt, kan je zien welke geschenken het leven je reeds heeft gegeven. Nog te vaak worden we meegesleept in de drama van onze gedachten en luisteren we niet naar onze ziel. Waardoor we de ware geschenken op ons pad niet meer zien.

Meesterschap over gedachten

Bewust worden van je gedachten, helderheid krijgen over de werkelijke reden achter die gedachten helpt je om meer en meer vanuit een hoger bewustzijn te gaan leven. Meesterschap verwerven over je gedachten, je ego integreren en voor je laten werken, is innerlijk werk dat niet in een dag en nacht voorbij is. Het vraagt moed, kracht, focus en zelfcontrole om blijvend te kiezen voor jezelf, je ziel en je groei.

Eenmaal op het pad van bewustwording is er geen weg meer terug. Het enige dat je kan doen, is je eigen proces tegenwerken waardoor het zwaarder wordt. Wanneer je mee stroomt op de natuurlijke flow van groei en stilstand, van rust en actie nemen, zal je moeitelozer door deze transformatie gaan en meer afgestemd leven met je ziel. Aan jou de keuze. Gebruik je jouw vrije wil ten dienste van je hoogste goed of ten dienste van je pijnen, trauma’s en je kijk als een slachtoffer?

Je zal merken dat je door actie te ondernemen succes zal ervaren. Al het harde werk van de afgelopen tijd zal eindelijk zijn vruchten geven. Want je zal voelen en zien in alles om je heen dat er een verschuiving is plaats gevonden. Misschien klikt er iets in je waardoor je het leven nu anders ziet. Misschien hoorde je een boodschap waardoor je nu de gebeurtenissen vanuit het grotere geheel kan zien.

Inzicht geeft kracht

Inzicht geeft kracht. Vanuit je kracht kan je jezelf gemakkelijker overgeven omdat je weet en vertrouwt dat alles is zoals het moet zijn. De dingen, situaties, personen die bij je lotsbestemming en dus op je pad (bij je ziel) horen, zullen komen wanneer jij er echt klaar voor bent. Niet wanneer jij wilt dat ze komen.

De controle loslaten en willen sturen, je handelingen afstemmen op je ziel en helderheid creëren in je waarden en normen, helpt om vanuit een integere manier je leven vorm te geven. Dit zal uiteindelijk je ook meer voldoening en overvloed brengen op elk vlak in je leven.

Dus vraag jezelf af: waar heb ik nog verwachtingen, waar denk ik nog dat iets sus of zo moet verlopen, wat zeg ik over mezelf, wat denk ik dat er nog eerst moet gebeuren vooraleer ik liefde, overvloed, succes,… kan ontvangen? En vooral hoe kan ik die gedachte transformeren naar een gezonder alternatief.

Emotionele onafhankelijkheid

Met de stand van planeet venus en jupiter zal mei 2020 in het teken staan van relaties. Wie ben jij in relaties? Kan jij je ware aard, je essentie tonen of verstop jij je nog uit angst niet geliefd te zijn? De belangrijkste relatie is die met jezelf en dus met je ziel. Geef jij jezelf genoeg aandacht of zet je altijd een ander op de eerste plek? Als jij jezelf niet genoeg waardeert, dan zal je dat gespiegeld zien in al je relaties. Er wordt geen rekening met je gehouden, ze lopen over je heen.

Emotionele Onafhankelijkheid is iets wat de meeste mensen nooit geleerd hebben hoe dit te doen. We weten niet hoe we dat moeten aanpakken dus blijven we naar vervulling zoeken in de buitenwereld. Echter je buitenwereld is de weerspiegeling van je innerlijke wereld. Wanneer je relaties niet zijn wat jij verwacht had of wat jij denkt nodig te hebben, kijk dan in jezelf. Wat probeert je ziel jou te tonen?

Waar verwaarloos jij jezelf nog? Waar geef jij jezelf nog te weinig krediet voor? Je bent geliefd mooi mens. Je bent liefde. Je bent hier op aarde geboren om de belangrijkste les te leren die er is. Namelijk leren om weer lief te hebben op een zuivere manier. Leren om open te zijn en onvoorwaardelijke liefde te geven en te ontvangen.

Helende werking van Liefde

Liefde is overal. Open je ogen en zie de helende kracht van deze energie. Maar bovenal start met het geven en ontvangen van liefde van jezelf. Door de quarantaine die op zijn einde loopt maar we toch nog beperkt worden in bewegingsvrijheid, voelen we ons wat verslagen. Dit triggert diepere emoties die we gedurende een lange tijd voelen, maar altijd weggeduwd hebben. We moesten immers sterk zijn want iedereen gaat door hetzelfde.

Mooi mens, weet dat het net krachtig is om te emoties te tonen. Door je emoties en diepe gevoelens te erkennen, te tonen, ze te verwoorden, geef jij jezelf de kans om op een diep niveau te helen. Eeuwen lang hebben we alles een plek gegeven en verstopt. Echter daar in de schaduwen van ons zijn hadden deze emoties een hele sterke invloed op ons gedrag. Vanuit deze pijnen reageerden we op een vervormde en ongezonde manier naar anderen. Waardoor we vaak andere zielen, dierbaren kwetsen tegen onze eigen wil in.

Je krijgt de kans om dingen recht te zetten. Om je emoties op een volwassen manier aan te pakken en te helen. Kies je gevechten wijs en weet dat niet alles dient uitgesproken te worden om geheeld te zijn. Je kan veel op energetisch level uitwerken en transformeren.

Wanneer jij de tijd en ruimte neemt om met de emoties aan de slag te gaan die naar boven komen, zal jij op een heel snelle manier de effecten hiervan zien in je relaties, in wie je bent en hoe jij je voelt. Doordat je zuiverder wordt en minder ballast met je zal meedragen, zal je ook gemakkelijker overvloed en je wensen aantrekken. Dus je weet wat jou te doen staat.

Zelfliefde en zelfzorg

Het is belangrijk om verder voor jezelf te zorgen. Het verzorgen van je dromen, je verlangens, je welbevinden. Waar zijn er zegeningen in je leven die je eigenlijk nog niet erkend hebt als zegeningen? Alles wat nu in je leven is, vormt het resultaat van keuzes gemaakt in je verleden. Dat betekent ook dat jij je toekomst kan bepalen met de keuzes die je nu maakt.

Via de energie die je bent, manifesteer je veel meer dan wat jij denkt. Echter wanneer je bewust leert werken met je energie en visualisatie gaat gebruiken om je dromen vorm te geven, kan je enorme verschuivingen zien gebeuren. Je gedachten zijn je manifestatiekracht. Leer je gedachten te beheersen en je zal ook meer kracht op je leven kunnen uitoefenen. Verwijder de illusies die er nog zijn zodat je met een helder zicht  je toekomst kan vormgeven.

Kies altijd voor liefde, wees sereen, focus op plezier en geluk om op een moeiteloze manier te manifesteren. Je bent liefde.

Vertrouw op de goddelijke tijd en laat alle andere verwachtingen over hoe het zou moeten komen los. Dan geef je jezelf de kans om op een magische manier te manifesteren en oneindige mogelijkheden aan te trekken. Ondertussen heb jij de tijd om rusten met actie nemen af te wisselen. Want wanneer je lessen geleerd hebt, is er ook tijd nodig om die te integreren. Enkel zo wordt het jouw levenswijsheid en ga je leven vanuit hetgeen je geleerd hebt.

En zoals altijd, mocht je ondersteuning nodig hebben dmv een reading, heling, channeling. Kijk hieronder of op de website op welke manier we kunnen samenwerken aan jouw nieuwe leven afgestemd op jouw ware essentie, je authenticiteit.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.