Hoe kom je los van ongezonde hechting in relaties?

Hoe kom je los van een ongezonde hechting in relaties? Over een ongezonde hechting tussen ouder en kind heb je wellicht al iets gehoord. Maar weet je ook dat dit vaker voorkomt in relaties dan je denkt. Naarmate we verder evolueren als mens en een hoger bewustzijn integreren zal de manier waarop we relaties aangaan ook veranderen. En dan is het belangrijk om meer bewustzijn te krijgen over de reden van een ongezonde hechting.

Ongezonde hechting

Door het pad van een tweelingvlam te lopen, ervaar ik nog veel sterker dan voorheen dat veel problemen in relaties hun oorsprong vinden in de trauma’s die er zijn in elke partner zelf. Deze problemen zijn er als erfenis van voorouderlijke patronen, aangeleerd gedrag over hoe relaties zouden moeten zijn en omwille van pijnen uit dit en vorige levens. Echter zijn elk van deze problemen gekoppeld aan de vervormde vrouwelijke en mannelijke energieën in onszelf. Wanneer we willen gezonde, gelijkwaardige, vervulde relaties willen aangaan dan mogen we kijken naar onze eigen stukken.

Niettegenstaande elke relatie een spiegel is voor innerlijke groei en zielsontwikkeling, triggeren zielsconnecties zoals een tweelingvlam, tweelingziel of soulmate die pijn nog dieper. Dit komt doordat de energiefrequentie van die andere ziel zo dicht aansluit bij jouw eigen frequentie dat alles wat niet resoneert met die frequentie voor disbalans zorgt. Wanneer je in connectie bent met je tweelingvlam bijvoorbeeld dan zijn er enkel problemen en obstakels door de ballast en onzuiverheden die er zijn in jouw eigen energiesysteem.

Vaak is er tussen tweelingvlammen zelf geen karma uit te werken doordat ze hiervoor al in verschillende levens naar toe gewerkt hebben. Bovendien was elke relatie en connectie die zij hebben aangegaan voor het ontmoeten van de tweelingvlam er om die karmische lessen te leren. Als een soort voorbereiding maar vooral het uitzuiveren van je systeem om klaar te zijn voor de diepe zielsconnectie.

Vervormde energie

Tweelingvlammen zijn hier op aarde om relaties anders te gaan doen. Daarom werken zij vaak rond thema’s van vervormde mannelijke en vrouwelijk energieën. Als Goddelijke Vlammen belichamen zij elk één van de twee energieën in meerdere mate. Dat betekent dat de ene tweelingvlam vooral de Goddelijke mannelijk energie belichaamt, terwijl de andere partner de Goddelijke vrouwelijke energie belichaamt en uitbalanceert.

Pin je niet vast op geslacht, want er zijn evengoed tweelingvlammen met partners van hetzelfde geslacht. Want ook daar worden er nieuwe templates neergezet. Liefde van ziel tot ziel houdt immers geen rekening met geslachten enkel met de energie en de trillingsfrequentie van de andere Goddelijke partner. Er zijn veel mensen die het bestaan van tweelingvlammen ontkennen. Net doordat de reis wat over geromantiseerd werd.

Anderzijds is het aangaan van een dergelijke diepe zielsconnectie zo transformerend dat niet iedereen erin slaagt om dit tot een succesvol einde te brengen. Zeker als je jezelf verliest in de connectie, de blokkades en patronen die boven komen niet heelt en enkel blijft focussen op de andere. Het normale is dat tweelingvlammen samen komen, maar dat kan pas als beiden het nodige innerlijke werk hebben gedaan. Zo niet dan stoten ze elkaar constant weer af en ontstaat er wrevel, discussies, drama en nog meer onzekerheid.

Zielsconnecties

De reis van een tweelingvlam is er in eerste instantie één van je ziel. De weg naar binnen lopen, opnieuw eenheid in jezelf creëren om vanuit die eenheid de connectie met je tweelingvlam aan te gaan in een heilige relatie. Dergelijke connectie ervaren is heel krachtig, want onvoorwaardelijke Liefde heelt alles. Tenminste als jij ervoor open staat, want het is ook heel overweldigend. Waardoor het ervaren van deze diepe emoties opnieuw angsten kan triggeren. En je dus door zelfsabotage ervoor kan zorgen dat je wegloopt.

Wat zijn Goddelijke Vlammen?

Tweelingvlammen zijn Goddelijke Vlammen. Wanneer je ze zou bekijken op energetisch vlak dan zou je twee vlammen zien van dezelfde kleur met dezelfde trilling. Hetzelfde geluid, dezelfde eigenschappen… hierdoor ontstaat soms het idee dat dit twee helften van één ziel zijn. Maar dat klopt niet. Beide zielen zijn heel en volledig op zichzelf. Doordat ze op hetzelfde ogenblik geboren zijn, ontstaan uit de Bron, dragen ze exact dezelfde frequentie. En dat heb je slechts met één ziel.

Niet elke ziel ontmoet zijn tweelingvlam in dit leven omdat nog niet iedereen de spirituele ontwikkeling heeft om vanuit een open Hart en mind deze connectie aan te gaan en “samen” terug te keren naar de Bron. Meestal zijn tweelingvlammen oudere zielen die reeds heel wat levens achter de rug hebben en hier zijn om de evolutie in goede banen te leiden. Sommigen door hier te leven en hun innerlijke werk te doen in deze tijden, anderen in de vorm van een actieve rol door lichtwerker te zijn, heler, schrijver… kortom door iets te doen in service van het collectieve bewustzijn.

Naast deze Goddelijke Vlammen geïncarneerd als tweelingvlammen zijn er ook Vlammen en Stralen waarmee we kunnen werken. Als heler en tweelingvlam is het mijn taak om daar meer kennis over te delen met het collectief. En een nieuwe vorm van heling te verspreiden. Daarom zal ik op regelmatige basis blogs en visualisaties delen om meer te vertellen over de Goddelijke Vlammen. In aanloop naar het boek dat ik aan het schrijven ben in samenwerking met mijn gidsen over deze Goddelijke Vlammen. Het boek zal dienen als een tool in het proces van bewustwording en iedereen de handvatten geven om zijn eigen groei in handen te nemen.

Goddelijke Vlammen zijn energetische vlammen. De Stralen zijn dezelfde energie als de Vlammen maar is de energie die zich voortbeweegt van de ene naar de andere plek. Je kan het vergelijken met wanneer het licht in een bepaalde hoek op een spiegel of glas schijnt en je dan allerlei verschillende kleuren ziet wat je anders niet met het blote oog kan zien; Deze stralen zijn net zoals die kleuren altijd en kunnen je dus bijstaan in je groei.

Nut om te werken met Vlammen

Voor elke kwaal of probleem waar jij tegen aanloopt is er een Goddelijke Vlam en Straal. Door contact te maken met deze Vlam of Straal en hen aan te roepen, kan je intappen op de helende energie van deze Vlam. Het hoeft niet altijd in een lange visualisatie of meditatie gebeuren. Je hoeft niet altijd naar een kristaltempel te reizen want niet elke vlam heeft een eigen tempel. In ieder geval zijn deze Vlammen heel krachtig om blokkades en trauma’s in jezelf te helen.

Vandaag wil ik je een transmissie meegeven waarbij je samen met de 97ste en 98ste Vlam balans kan brengen in je vrouwelijke en mannelijke energie. Weet dat je nooit te snel kan gaan of te veel kan krijgen bij dergelijke transmissies of heling. Alles gebeurt zoals het moet en mag zijn. Daarop vertrouwen is heel belangrijk in het werken met deze Vlammen volgens de nieuwe tijd. Heb je hulp nodig in je proces, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Ontstaan mannelijke en vrouwelijke energie

Om te begrijpen waarom je de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf mag balanceren om eenheid te creëren is het nuttig te weten vanwaar de splitsing komt. Want dat is verbonden met het ontstaan van je ziel en dus met de kern van wie we zijn. Toen de Bron zich wou ervaren, besloot de bron zich op te splitsen in een mannelijke en vrouwelijke energie. De mannelijke energie splitste zich eerst af waardoor de vrouwelijke energie “alleen” kwam te staan.

Tijdens deze afsplitsing ontstond een leegte in beide energieën omdat ze geen deel meer uitmaakten van de eenheid en de onvoorwaardelijke Liefde van de bron. Beide energieën reageerden hier verschillend op. Zo kan het zich uiten als agressiviteit, dominantie, onderdanigheid, afhankelijkheid, over bezorgdheid, verlatingsangst, bindingsangst, te weinig of net te veel zelfvertrouwen, egocentrisch gedrag, veel waarde hechten aan materiële zaken, gesloten Hart, moeilijk kunnen uiten van de emoties, ….

Vanuit dit scheidingstrauma of oertrauma bestaat dus ook de kans dat je vanuit een ongezonde hechting relaties aangaat. Dan gaan we vanuit de leegte in onszelf, vanuit het gevoel dat we de ander nodig hebben om weer heel te zijn een relatie aan. Wat betekent dat wanneer die persoon ons dan verlaat of de relatie komt ten einde dat we ons het slachtoffer voelen en de pijnen die er al waren zoals verlatingsangst, weinig zelfvertrouwen… opnieuw getriggerd worden en eigenlijk bevestigd worden. Terwijl dit eigenlijk net het omgekeerde is. Dit gebeurt allemaal zodat je de kans zou krijgen om jezelf te helen.

Door eerst de leegte in jezelf te vullen met energie van de Bron, door jezelf Liefde en aandacht te geven, door je grenzen goed te kennen en te bewaren, door te weten dat je altijd verbonden bent met alles en iedereen om je heen, kortom door aan jezelf te werken, word je weer heel. Om vervolgens vanuit de eenheid op een zuivere manier je te kunnen verbinden met je Goddelijke partner. Wat natuurlijk een totaal andere dynamiek creëert dan vanuit afhankelijkheid om je gelukkig te voelen. Connecties waarbij beide partners vanuit heelheid en onafhankelijkheid beslissen om zich te verbinden met de ander werken helend. Dit zijn verbindingen waar onvoorwaardelijke Liefde en eenheid kan stromen. In deze relaties of connecties bestaat de mogelijkheid om te groeien naar een Heilige Relatie.

Balanceer de energieën in jezelf

Echter om tot op dit punt te komen, is het belangrijk om de vervormde mannelijke en vervormde vrouwelijke energieën in jezelf te helen. Zo niet dan zal je Goddelijke wederhelft constant op de afweermechanismen van je systeem drukken en meer pijn bij je veroorzaken. Wat dan weer voor drama, discussies en disbalans in je connectie zorgt.

Mocht je dat wensen dan heb ik een transitie geschreven die je kan doen. In deze transitie werken we met het drakenbewustzijn en met de Goddelijke Vlammen 97 en 98 om de mannelijke en vrouwelijke energieën te balanceren en helen waar dit reeds kan. Nu vraag je jou wellicht af, waarom niet volledig? Wel over sommige blokkades, pijnen en trauma’s is het belangrijk dat we meer informatie en meer inzicht verwerven vooraleer we ze kunnen transformeren en helen.

Als je het zou transformeren terwijl je niet goed begrijpt waarom je dat gedrag stelde of van waar de pijn kwam, dan heeft je ziel niets geleerd. Vandaar dat ik meegeef dat alles wat kan en mag geheeld worden ook zal gebeuren tijdens de transitie. Dit is de link naar de video met de transitie.

Heb je ondersteuning nodig bij je spirituele ontwaken? Wil je inzichten om te weten van waar klachten komen? Reserveer een reading, channeling of transformatiesessie en dan zet ik je graag weer op weg.

En zoals altijd…

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉