Over lichtwezens, je Hogere zelf en gidsen

Over lichtwezens, je Hogere Zelf en gidsen… Hoe leg je aan iemand uit wat lichtwezens zijn ook al kan niet iedereen ze zien, horen of voelen? En met lichtwezens bedoel ik onder andere engelen, beschermengelen, aartsengelen, gidsen, opgestegen meesters. Maar ook draken, feeën, kabouters, cherubijnen en nog zoveel meer woorden als er labels zijn. In de energetische wereld zijn we niet beperkt door de woorden die we kennen, maar zijn deze lichtwezens allemaal andere uitdrukkingen van de energie van de Bron.

Lichtwezens van de eenheid

Elke energie draagt een specifieke eigenschap en vibratie in zich. Elk heeft een eigen taak tov het collectief. Zo zijn er lichtwezens die zich bezighouden met de natuur en moeder aarde, anderen zorgen voor de collectieve thema’s zoals het weer, de gezondheid en dan zijn er natuurlijk onze persoonlijke gidsen en leraren. Sommigen hiervan blijven bij je van geboorte tot je dit fysieke lichaam opnieuw verlaat. Anderen blijven slechts een bepaalde periode in je leven bij je. Zo kan het gebeuren doorheen je spirituele ontwikkeling dat je plots het gevoel krijgt dat je geen contact of geen verbinding meer hebt met je gidsen.

Vaak is dat na een periode waarin je een enorme transformatie bent doorgegaan. Je zit wat in de “void”, in een leegte. En doordat het ook zo voelt, lijkt het alsof je alleen gelaten werd. Echter dat is nooit zo. Wat wel gebeurd is dat je team van gidsen zich aan het hergroeperen is. Ze organiseren zich anders waardoor je gidsen krijgt die opnieuw aangepast zijn aan jouw vernieuwde hogere energie. Je Hogere zelf, je beschermengelen en je Holy Guardian Angel blijft je ganse leven bij je. Dat is je vaste team van lichtwezens die je doorheen dit leven bijstaan. Deze blijven ook bij je wanneer je opnieuw incarneert.

Als ziel, als energie incarneren we verschillende keren op aarde om lessen te leren, om te ervaren hoe het is om te leven in een wereld van dualiteit. Hoe meer we incarneren, hoe meer we natuurlijk kunnen leren. Echter niet elk leven verloopt zoals gepland waardoor we karma opbouwen op een negatieve manier. Dan werken we daaraan in het volgende leven. Alle karma en disbalans komt in deze tijden naar boven om te worden geheeld en getransformeerd. Hoe meer je aan jezelf werkt en bewuster wordt, hoe zuiverder je zal worden waardoor je ziel meer en meer zijn licht kan laten stralen in je leven.

Vaste team van lichtwezens

Terwijl we tegen obstakels en problemen aanlopen, is ons vaste team er om advies te geven. Lichtwezens die afkomstig zijn uit de hogere realms van 5D en hoger zullen dus nooit zeggen wat jij moet doen. Ze geven enkel advies. Soms kan het zelfs gebeuren dat je geen duidelijk antwoord krijgt omdat je bijvoorbeeld vragen stelt over iets of iemand waar je eigenlijk op geen integere manier mee omgaat. Je vraagt iets uit nieuwsgierigheid. Verder kan het ook zijn dat ze jou niet het antwoord geven wat je zou willen omdat het nog te vroeg is om in de kaarten te laten kijken. Vaak is dit omdat er een extra les is zoals bijvoorbeeld leren vertrouwen op de leiding die je krijgt, je intuïtie en berusten in het niet-weten.

Omwille van de vrije wil op aarde (we kozen immers om zelf lessen te leren vanuit de ervaring van afgescheiden te zijn van de Bron) kunnen onze gidsen en gelijk welk lichtwezen van de eenheid jou geen advies of hulp geven wanneer jij hiermee niet mee akkoord gaat. Enkel in heel uitzonderlijke levensbedreigende situaties komen ze soms tussen. Dit betekent dus als jij met hen wilt gaan samenwerken dat je dan mag laten weten dat je toestemming geeft aan je gidsen en de lichtwezens van de eenheid om je ondersteuning en leiding te geven.

Je Hogere Zelf

Hetzelfde met je Hogere Zelf. Je zou het kunnen vergelijken met een versie van jezelf maar die heeft zicht op al je vorige levens en op alle mogelijkheden in de toekomst. Je Hogere Zelf kan “je dossier” inkijken en weet dus wat je levenslessen zijn en met welke zielen je zielsafspraken hebt. Daarom is het handig om in contact te komen met je Hogere Zelf en gidsen. Want zij kunnen je signalen sturen en laten weten of je op het pad van je ziel loopt of niet. Hoe dan ook, weet dat er nooit verkeerde keuzes zijn. Welk pad je ook inslaat, ongeacht hoeveel omwegen je neemt, je team zorgt ervoor dat je telkens de nodige lessen kan ervaren door mensen en situaties op je pad te sturen die je daarbij behulpzaam zijn.

Zo vaak vergeten we om hulp te vragen en willen we het allemaal alleen doen. Terwijl een volledig team zit te wachten om je op weg te zetten en te tonen wat je volgende stap is naar meer vrijheid, naar geluk of welke droom je ook hebt.

Wil je meer leren over communiceren met jouw gidsen? Wil je weten of je helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderziend bent? Heb je ondersteuning nodig bij je spirituele ontwaken? Wil je inzichten om te weten van waar klachten komen? Reserveer een reading, channeling of transformatiesessie en dan zet ik je graag weer op weg.

En zoals altijd…

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉