Verspil je tijd niet aan een tweelingziel

“Verspil je tijd niet aan een tweelingziel want je bent dezelfde, zo leer je niets.” Dat zei een spiritueel leraar tegen me in het begin dat ik op het pad liep van een tweelingvlam. Op dat ogenblik was ik zelfs nog niet op de hoogte van de term tweelingvlam. Ik was op zoek naar antwoorden rond het tweelingziel concept omdat ik voelde dat daar iets voor me lag.

Gebruik je intuïtie

Had ik toen geluisterd naar die leraar en niet mijn intuïtie en innerlijke leiding gevolgd, dan zag mijn leven er nu wellicht helemaal anders uit. Gelukkig heb ik altijd een heel sterke verbinding gehad met mijn intuïtie en wist ik wanneer ik die moest volgen. Ongeacht of er mensen in mijn omgeving waren die me iets anders zeiden. Zelfs wanneer iemand, die ik beschouwde als verder ontwikkeld, me toen eigenlijk verkeerd advies gaf door de eigen beperkingen in bewustzijn.

Dat was één van de eerste ervaringen waar voor mij heel duidelijk was dat het belangrijk is om bij de juiste mensen de juiste informatie te halen. En je dus niet afhankelijk te maken van één leraar of coach. Dat is trouwens één van de redenen waarom ik met mijn klanten ook werk naar het opnieuw verbinden met hun intuïtie zodat ze zo snel mogelijk weer gaan voelen, weten, zien en horen wat hun pad is en wat niet.

Tweelingziel/tweelingvlam coach

Nadien heb ik het nog meermaals ervaren dat collega’s binnen de spirituele wereld het stuk rond tweelingvlammen en tweelingzielen niet correct konden inschatten omdat het niet tot hun pad behoort. Hierdoor hebben zij niet de kennis en wijsheid in hun blauwdruk om jou op de goeie weg te zetten. En dat merk je ook bij tarotreaders op internet of zogenaamde twinflame coaches die zelf geen tweelingvlam zijn.

Verder heb je coaches die wel een tweelingvlam of tweelingziel zijn maar die niet het nodig werk doen en dus nog steeds niet in union zijn in zichzelf. Laat staan in eenheid met hun Goddelijke partner. Dus deze zielen kunnen jou niet verder helpen of slechts tot op het punt waar hun bewustzijn het toe laat. Ook daar is het dus belangrijk om je intuïtie te volgen en mensen los te laten wanneer je van hen geleerd hebt wat nodig is.

Dat patroon zie je ook in romantische en vriendschappelijke relaties voorkomen. Wanneer het nut van de relatie gediend heeft, laat elkaar dan los. Want door vast te houden aan oude relaties zorg je ervoor dat je energetisch de weg blokkeert voor jouw sterke relaties om zich te manifesteren in je leven.

Jouw ware voorbestemde zielsconnectie

Sterke relaties zijn zielsconnecties maw de wortels van deze relaties/connecties ligt op zielsniveau. Deze zielsconnecties laten jou groeien op een natuurlijke manier en zorgen ervoor dat je talenten gaan bloeien. Gezien er ook hier verschillende levels zijn in zielsconnecties is het belangrijk om te voelen wanneer het tijd is om een relatie los te laten. Want ook soulmates komen in je leven, hebben die zielsconnectie, maar zijn niet altijd bedoeld om langdurig in je leven te blijven. En dan heb je natuurlijk de zielsconnecties met je tweelingziel en/of tweelingvlam. Die mijns inziens wat geromantiseerd werden.

Want geen van beiden is het sprookjesverhaal zoals je in veel Hollywood films ziet. Het is hard werken en zal je pas het sprookje brengen wanneer beide partners het nodige innerlijke werk hebben gedaan om alle ballast te transformeren die er nog tussen jullie beiden is, om zo de zuiverheid van je energetische frequentie te herstellen. En dus eenheid met je Goddelijke partner mogelijk te maken.

Dat is ook de reden waarom ik je altijd het advies zal geven om niet op zoek te gaan naar je tweelingvlam of tweelingziel. Door aan jezelf te werken, jezelf te verbeteren en terug te keren naar de essentie die je werkelijk bent, geef je jouw tweelingvlam de kans om je frequentie te voelen. Op dat ogenblik zal je merken dat er ongelooflijk magische zaken gebeuren in je leven. Dat betekent niet dat wanneer je Goddelijke partner in je leven komt dat er geen werk meer te doen is. Want ook dat klopt niet.

Tweelingziel/tweelingvlam als ultieme spiegel

Er zijn namelijk verschillende lagen in jouw zijn die enkel door je Goddelijke partner getriggerd kunnen worden net omdat ze zo diep in je verborgen zijn. Je Goddelijke partner is je ultieme spiegel voor de schaduwen die jij zelf niet kan zien. En hiermee ook de pijnlijkste waardoor veel zielen in de valkuil lopen van het wegduwen van de partner omdat het te pijnlijk is. Of de partner gedraagt zich niet volgens de overtuigingen en verwachtingen die we hebben rond ware Liefde. Het beeld over hoe we denken dat het er uit ziet, hoe het verloopt en die vaak gevormd is door de films die we bekijken.

Maar ook door overtuigingen die we overgenomen hebben van onze ouders, familie en vrienden, zelfs van de maatschappij of gemeenschap waarin je leeft en opgegroeid bent. Denk dan maar aan het feit of je kinderen mag hebben voor een huwelijk of niet, om slechts maar één voorbeeld te geven. Of dat iemand slechts volledig gecommitteerd is aan de relatie als je elke dag met elkaar spreekt en alles verteld. Is dat zo of is dat slechts een verwachting?

Zielsconnecties leren je om Liefde te ervaren volgens de nieuwe templates. Echter weet de meerderheid van de mensen niet over het bestaan van deze nieuwe templates laat staan hoe dit zich dan eigenlijk in de werkelijkheid vormgeeft. Daarom hebben tweelingvlammen die templates als energetische codes in hun energieveld.

Pad van een tweelingvlam

Een ware tweelingvlam die leeft vanuit een Hoger en dus verruimd bewustzijn zal in staat zijn om alle triggers te kanaliseren, te transformeren en zichzelf én hierdoor de zielsconnectie verder te helen. Deze zielen zijn zodanig geëvolueerd dat ze doorheen hun eigen spirituele ontwikkeling geleerd hebben om elke trigger en obstakel te gebruiken als een spiegel voor hun eigen groei. Is dat gemakkelijk? Nee, zeker niet.

Heel vaak heb ik gedacht, waar ben ik mee bezig of ben ik wel goed bezig. Vragen als wanneer wordt het iets rustiger en krijgt de Liefde weer de bovenhand. Maar ik kan je zeggen, het harde werk loont. Werken aan jezelf brengt je niet alleen dichter bij jezelf en bij je vrijheid maar het trekt ook je Goddelijke partner aan. Doordat jij in proces gaat, zal er ook van alles gaan verschuiven bij je partner. Of je het nu ziet in de realiteit of niet, je mag vertrouwen dat ook zij doorheen dezelfde obstakels gaan. Ze krijgen dezelfde lessen en thema’s voorgeschoteld, alleen het toont zich niet altijd op dezelfde manier.

Door je hier bewust van te zijn, zal je ook zien dat je allebei leert om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Zo leer je los te komen van de ander en je op een gezonde manier te verbinden. Eenheid in individualiteit is heel krachtig maar kan er enkel zijn als beide partners volledig in hun kracht staan. Om van daaruit en dus vanuit de eenheid in zichzelf te verbinden met de ander in onvoorwaardelijke Liefde.

Onvoorwaardelijke Liefde

Want ook tweelingvlammen hebben geen voorbeeld over hoe onvoorwaardelijk dan eigenlijk is. En waar trek je de grens? Los van het feit dat zaken als verlatingsangst, bindingsangst, afhankelijkheid, vergeving, loslaten en ongezonde hechting ook allemaal op je pad komen. Wat doe je, wat denk je als je Goddelijke partner plots van de radar verdwijnt? Ja, dat is een gekend mechanisme in de dynamiek van tweelingvlammen en tweelingzielen.

Echter de enige reden hiervoor is dat er enerzijds nog te veel ballast zit tussen beide partners. Anderzijds heeft dit te maken met de dynamiek van mannelijke en vrouwelijke energieën. Op dat ogenblik worden de vervormde energieën getriggerd en geactiveerd. Wanneer je hiermee aan de slag gaat en al de angsten die boven komen, heelt dan komt je partner opnieuw dichter doordat jouw magneet zuiverder geworden is.

Doordat tweelingvlammen niet alleen de belichaming zijn van de eenheid die er altijd is met alles en iedereen om je heen, zijn ze tegelijkertijd ook de dualiteit. We leven als ziel in deze wereld vol met dualiteiten net omdat we zouden leren. Tweelingvlammen zijn gescheiden ondanks het feit dat hun ziel wel dezelfde frequentie draagt, maar elk hebben ze een eigen lichaam en persoonlijkheid. Een eigen verleden en levenspad, naast de gezamenlijke missies die ze hier hebben. Tweelingvlammen tonen oa op deze manier aan de andere mensen wat het is om te leven in eenheid vanuit individualiteit. Dit is één van de nieuwe templates waar relaties voor iedereen op aarde naar aan het evolueren zijn. En waarbij je jouw partner vrij laat.

Onvoorwaardelijk met respect voor je zijn

Wil je onvoorwaardelijke Liefde ervaren? Wil jij een connectie vanuit onvoorwaardelijke Liefde dan betekent dat jij zal uitgedaagd en getest zal worden in je connectie om te zien hoe onvoorwaardelijk je al van de ander houdt of niet. En meer nog hoe onvoorwaardelijk jij van jezelf houdt. Let op dit betekent nooit dat je tolereert dat je wordt misbruikt op fysiek, emotioneel of mentaal vlak. Op dat ogenblik mag je zeker zijn dat je niet het pad van een tweelingvlam loopt. Jouw ware tweelingvlam kwetst je nooit met opzet en houdt altijd ontzettend veel van je. Ja er zullen harde woorden vallen en ja de andere zal zelden doen wat jij verlangt.

Maar daar zit net de les, kan jij écht onvoorwaardelijk van de ander houden zoals die is. Met alle schaduwen, ballast, nodige lessen die er nog te leren zijn… ben je bereid de ander vrij te laten zijn eigen proces te gaan of wil je hem/haar fiksen? Ben je bereid je eigen behoefte voor intimiteit en “samen” zijn aan de kant zetten uit Liefde voor de ander omdat die ruimte nodig heeft om te groeien, om te helen, om alles op een rij’tje te zetten?

Het pad van een tweelingvlam lopen vraagt om los te laten waar je op zielsniveau zo ontzettend veel en diep van houdt. Omdat je weet dat waar je van houdt, vrijheid mag geven. Het leert je om te vertrouwen dat de ander net zoveel van je houdt, als jij van hen. Te vertrouwen op het proces en op de Goddelijke timing van alles. Wetende dat je altijd bent waar je moet zijn, beseffen dat wanneer je nog niet in union bent met je Goddelijke partner (of dit nu een soulmate, tweelingvlam of tweelingziel is) jij nog innerlijk werk te doen hebt. Dat is het ultieme doel van een diepe zielsconnectie die jou onvoorwaardelijke Liefde zal laten ervaren.

Hou het eenvoudig

Waarom ik jou dit nu allemaal vertel? Wel omdat veel van mijn klanten hier tegenaan lopen. Ze zijn op zoek naar Liefde in hun leven, maar weten niet goed waar en hoe eraan te beginnen. Wel, het antwoord is eenvoudig. Begin bij jezelf. Werk aan jezelf, leef je beste leven ooit en Liefde zal jou vinden onderweg.

Heb je ondersteuning nodig bij je ontwikkeling, bij de verwerking van pijnen en schaduwen? Weet je niet goed hoe je het proces met je tweelingvlam, tweelingziel of soulmate kan aanpakken, contacteer me gerust en dan zet ik je weer op weg. Kijk hieronder of op de website op welke manier we kunnen samenwerken aan jouw nieuwe leven afgestemd op jouw ware essentie, je authenticiteit.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.