Is fast forward naar betere dagen de oplossing?

Is fast forward gaan naar betere dagen, zonder kommer en kwel, de oplossing voor jouw leven? Met de verhoogde energieën op aarde merk ik zowel bij mezelf, mensen uit mijn omgeving en bij klanten dat we op het punt van verhoogde triggers staan. Heel wat diepe gevoelens en emoties komen naar boven waardoor we uit onze comfortabele stoel geduwd worden, recht de afgrond in. Tenminste zo lijkt het.

Rozegeur en maneschijn

Op zulke dagen waar we niet goed weten wat er in ons gebeurt, waar het lijkt alsof we alle controle over ons leven verliezen, wordt ons coping mechanisme geactiveerd. We gaan reageren zoals we altijd hebben gedaan. Alleen is dat niet altijd de beste manier om te reageren.

Als we eerlijke zijn met onszelf dan willen we het liefste elke dag rozengeur en maneschijn. We willen ons elke dag gelukkig en blij voelen. Kortom het liefste van alles wil je die donkere, vervelende gevoelens op mute zetten zodat je gewoon verder kan met je leven. Of misschien wil je ze gewoon verwijderen met de delete-knop. Echter net omdat we als mens de kans krijgen om alles te ervaren en te voelen, is het toelaten van alle emoties noodzakelijk voor verdere groei.

Keuzes versus beslissingen

Het probleem is dat iedereen keuzes wilt, maar geen beslissingen wilt nemen. We willen vrijheid maar niet de verantwoordelijkheid die daarmee naar boven komt. Tja… dan kan je niet verwachten dat je elke dag een leven leidt in rozengeur en maneschijn. Wanneer je een leven ervaart en overtuigt bent dat je geen controle hebt over wat er je overkomt, wel dan zie je jezelf als hulpeloos, als een slachtoffer. Bij de ene is dat duidelijker zichtbaar dan bij de andere.

Echter zolang jij niet volledig verantwoording neemt voor je leven dan zal je nooit eenheid ervaren. Zal je nooit vrijheid ervaren. Je blijft een pion in het schaakspel die onverwacht van de ene plek naar de andere wordt verschoven.

De sleutel naar een ander leven ligt hem in het ander denken. I.p.v. de pion te zijn, word je de speler van het schaakspel. Dan ga je zelf beslissen welke pion er verschoven wordt én hoe het spel verloopt. Maw je herschrijft je leven. Door bewuster te worden, wordt je meester over je leven. Je beseft en voelt aan alles in je leven dat je gedachten niet jou zijn. Het zijn als de vogels in de boom. Ze komen en gaan.

Taal van je ziel

Tot zover ben je misschien nog mee en lukt het je misschien al om niet te veel te gaan nadenken en alles te analyseren. Maar dan komen die rare emoties boven. Je wordt plots overweldigd door frustratie en boosheid. ’s Morgens bij het ontwaken voel je een waas van verdriet en ontmoediging. De moed zakt je in de schoenen want je had je verheugd op een andere leuke fun-dag waarin alles top verliep.

Of je bent aan het strijken en de gedachte aan iets laat een waas van angst door je lichaam heen stromen. Deze emoties, die jou helemaal kunnen overweldigen, zijn de taal van je ziel. Het is een manier om met jou te communiceren. Zodat je zou weten waarheen je jouw schip moet heen sturen om niet meer in de storm terecht te komen, maar in helder en rustig water te kunnen varen. Echter moet je eerst doorheen de huidige storm gaan vooraleer je in die rustige vaarwateren terecht komt.

Van dualiteit naar eenheid

We zijn als oneindige ziel/energie naar de aarde gekomen om ervaringen op te doen in deze duale wereld. Dat wil zeggen dat er aan alles een keerzijde is. Kortom je kan geen koude ervaren als je niet weet wat warmte is. Net daarom zijn er zoveel soorten emoties in zowel positieve, hoogtrillende frequentie als in de negatievere, laagtrillende frequenties. Wanneer je weet wat je niet wilt, weet je wat je dan wel wilt. Door hartbreuk te ervaren, gaan we een evenwichtige, diepe zielsconnectie anders ervaren en appreciëren. Door bedrogen te zijn, zal je weten hoe het voelt wanneer jij oneerlijk bent t.o.v. iemand anders.

Alles wat je meemaakt in je leven of je dit nu ten onrechte vindt of niet, wel dat zijn allemaal ervaringen die je ziel wou ervaren. Het zorgt ervoor dat je ziel in staat is om zijn rugzak verder aan te vullen met kennis dat geïntegreerd wordt als wijsheid.

Dus wanneer je geconfronteerd wordt met heftige emoties, schaam je dan niet. Laat de emoties er zijn, verberg ze niet én duw ze zeker niet weg. Ze tonen jou immers waar jij niet in balans bent. Waar je niet uitgelijnd bent met je zielspad. Hoe meer je hier mee gaat werken, hoe beter je zal zien wat je mag doen om een beter leven in harmonie te manifesteren.

Lijn uit met je doel

In een hoger bewustzijn kunnen we onmiddellijk manifesteren. De enige voorwaarde is dat jij dezelfde frequentie hebt met het doel dat je wenst te magnetiseren. En daar zijn je emoties handige tool die jou de weg zullen wijzen.

Dus loop niet weg van emoties of probeer je gevoelens niet te verdoven met het doen van andere zaken. Neem de tijd om je te verbinden met deze emoties. Erken ze, zeg “ik zie je”, luister wat ze jou te vertellen hebben. Dan zal je pas echt in staat zijn om ze te transformeren in het licht en de Liefde die je bent. Weer een stukje die je uitgezuiverd hebt en opgeruimd hebt zodat je authentieke licht nog meer kan gaan stralen. Wat ervoor zorgt dat je situaties en personen aantrekt die véél beter bij jouw essentie passen en je dus meer vervulling en voldoening zal schenken.

De basis voor een vervuld en gelukkig leven.

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉