Boodschap voor het 8/8 leeuwenportaal.

Boodschap voor het leeuwenportaal. De energie is de laatste maanden heel uitdagend geweest. Nu is de tijd om te oogsten na al je harde werk. Of dit is op werkvlak, relationeel vlak of financieel vlak. Het maakt niet uit. Wanneer je bereid bent om nu een grote stap in het onbekende te zetten, zal je zien dat er heel veel voor je verschuift. Zelfs datgene wat al maanden of jaren leek te stagneren. Nu is de tijd rijp om alles in je leven te transformeren. Op voorwaarde dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven.

Alles in het universum is met elkaar verbonden. Groei is een natuurlijk proces. We evolueren dagelijks als we het toestaan. Alleen door het oude af te leggen en volledig los te laten, kan je herboren worden als een sfinx uit de assen van je oude zelf. Versterkt door de krachten van je lessen.

Beseffen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het vormgeven van je leven, voor het aantrekken van je verlangens en alles dient te transformeren die niet de frequentie draagt van je verlangens. Dan zal je zien dat er balans en gerechtigheid in je leven zal verschijnen.

Liefde en eenheid is er overal. Dualiteit en afscheiding is een illusie. Door in alles de eenheid te zien, kan je bewust worden van de dualiteit en die ontstijgen. Zo neem je keuzes vanuit eenheid terwijl je bewust bent van de dualiteit die er nog is.

Fijn leeuwenportaal mooi mens!

Neem de tijd om dit weekend stil te staan bij je leven en hoe je het wilt vorm te geven zodat het in afstemming is met je zielsessentie.

Ohhh…

De meeste van mijn klanten willen zich vrij voelen. Vrijheid om te doen wat ze graag doen. Om te gaan en staan waar hun ziel hen naartoe leidt. Dat ken ik… ik voel het ook en wellicht is dat de reden dat ze mijn klanten werden. Andere klanten willen een leven creëren waarin ze elke dag Liefde voelen. Wat ik ondertussen voor mezelf gecreëerd heb net door niet meer buiten mezelf te zoeken.

Nog anderen willen met hun passie en talenten financiële onafhankelijkheid creëren. Wat het ook is dat je wenst vorm te geven of waartoe jij je voelt aangetrokken. Tussen het ontvangen van je doel en het nu zitten enkel blokkades. Anders had je alles al ontvangen. We zijn specialist in het saboteren van onze manifestatie net doordat we onze eigen blokkades niet goed zien. Of we zoeken antwoorden waar we ze niet zullen vinden.

En dat is de meerwaarde om met mij samen te werken. Ondertussen zeiden verschillende klanten me dat het lijkt alsof ze een rechtstreekse lijn met God hebben tijdens onze chatmomenten. Klanten van het spiritueel leertraject mogen me immers 24/7 contacteren gedurende 3 heerlijke, diep transformerende maanden. Want ik ga graag all the way. Ik wil iedereen gelukkig zien want ik weet dat dit de weg is naar wereldvrede 🤗😁😇. Eenheid en harmonie komt van binnenuit. Dus wil je in de wereld dat teweeg brengen, begin dan bij jezelf.

Wil je meer weten over het spiritueel leertraject? Super!!! Ik heb nog 3 plaatsen in het spiritueel leertraject om te starten deze maand of begin september. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik je alles kan vertellen. 😘🙏

Liefs,
Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.