Verandering doet pijn

Verandering doet pijn. Nochtans verandering is in de natuur een normale zaak. Hoe komt het dan dat verandering voor de meeste mensen pijn doet. Het lijkt alsof we helemaal opengescheurd worden terwijl we niet weten op voorhand of alles wel weer goed komt. Je zit in het donker en ziet geen uitweg.

Probeer je de verandering tegen te houden

Als je stil gaat staan bij de reden waarom verandering pijn doet, dan zal je het met me eens zijn dat dit komt doordat we de verandering proberen tegen te houden. Of je probeert de verandering te controleren en te sturen volgens jouw voorwaarden. Wanneer je leert mee te stromen op het ritme van de natuur, op het ritme van dood en hergeboorte dan zal het minder pijn doen.

Verandering doet pijn omdat het ons laat onthechten van materie, van een stuk van je identiteit of van een stuk dat ooit jouw leven was. Net dat loslaten en onthechten bezorgt ons pijn.

Het bekende, vertrouwde loslaten is niet altijd evident. Pijn en verdriet dat boven komt mag er zijn. Erken het en wees dankbaar voor wat is geweest. Kijk naar het geschenk dat die ervaring je gebracht heeft. In plaats van te blijven hangen en vasthouden in wat niet meer is, meer nog aan wat niet meer voor je bestemd is. Door te kijken naar wat je geleerd hebt, door de ander en vooral jezelf te vergeven, maak je ruimte voor het nieuwe om binnen te komen.

Onthechten, loslaten en hoofdstukken afronden dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen. En net dat is hetgeen wat je vooruit zal brengen in je leven. Net daar ligt je groei en dus ook je succes, jouw overvloed en welvaart.

Wat zou het voor je betekenen als je wist dat je wensvervulling net daar ligt… net voorbij die pijn. Aan de andere kant van de brug wacht je verlossing, maar het vraagt van jou om de extra kilometer te lopen, om die extra input te doen. Helen en genezen is lastig. Het is vermoeiend en er komt nooit een werkelijk einde aan. Maar wat ik je wel kan zeggen, is dat wanneer je het nodige werk doet en je gecommitteerd bent aan jezelf dan zal het universum voor jou gaan werken. Zolang je in de weg staat, blijf je jezelf saboteren doordat het universum niet de ruimte krijgt om de pionnen op het schaakbord voor jou te gaan verschuiven.

Laat het universum de weg tonen

Zelf heb ik het meermaals mogen ervaren dat net door opzij te stappen, ik de weg vrij maakte voor nog meer groei. Er kwamen moeiteloze oplossingen op mijn pad waarbij met ieders hoogste goed betrokken rekening werd gehouden. Net door je focus weg te halen van het obstakel en het probleem, zal je de oneindige mogelijkheden zien dat het universum voor je heeft.

Ongeveer een jaar geleden besloot ik samen met mijn ex-man om ons huwelijk stop te zetten. Geen van beiden was nog gelukkig én we verdienden beiden meer dan goed genoeg. Velen om ons heen zouden niet begrijpen waarom wij uit elkaar gingen. Door te luisteren naar de leiding van mijn lichtteam konden we de echtscheiding én alle 3D regelingen die ermee gepaard gingen aanpakken op onze manier. Wat uiteindelijk helemaal anders was dan wat je “gewoon” bent bij een echtscheiding.  Echter gewoon wil niet zeggen dat dit de beste manier is om iets te doen. Want er zijn oneindig veel mogelijkheden om met een probleem of uitdaging om te gaan.

Jammer genoeg zie ik het vaak gebeuren bij echtscheidingen dat de Liefde die er ooit geweest is, veranderd in minachting, haat en jaloezie. Mensen zijn teleurgesteld en gekwetst waardoor ze die emoties aan het roer laten staan. Dan krijg je natuurlijk een schip dat niet langer te besturen is.

Je mag niet vergeten dat uit elkaar gaan meer is dan enkel de regeling over financiën en materie. Wanneer je kijkt naar relaties vanuit een hogere energie dan zal je zien dat de materiële regelingen slechts één klein onderdeel is van het grotere geheel in de verbinding die jullie hadden. Eerlijk gezegd de regelingen over het huis en materie hebben wij slechts op het laatste geregeld waardoor we nog meer dan 1 jaar hebben samengewoond na dé beslissing. Hierdoor kregen wij beiden de kans om te wennen aan de nieuwe dynamiek waarbij we niet langer partners waren, maar wel nog steeds ouders van onze kinderen.

Bovendien konden we op deze manier op ons tempo helen. En konden onze kinderen op een heel natuurlijke manier meegroeien in deze nieuwe dynamiek en gezinsstructuur. Het hele proces van uit elkaar gaan is veel meer dan je spullen pakken en weggaan. Het is belangrijk om de tijd te nemen om te helen. Om te kijken wat er verkeerd gegaan is waardoor je niet meer gelukkig was.

Waar hield je jezelf een onrealistisch beeld voor ogen? Vaak passen we ons veel te veel aan waardoor we na verloop van tijd zo ver verwijderd zijn van wie we werkelijk zijn. Dan kan je nooit oprecht gelukkig zijn en diepe vervulling ervaren. En dat ligt niet aan de partner of aan de manier waarop jullie een relatie hadden. Het ligt aan de patronen die jij jezelf hebt aangeleerd. Hierover bewust worden, zal je helpen bij je volgende relatie.

Magnetiseer je diepe zielsconnectie

Net door het contact en de verbinding die ik heb met mijn tweelingvlam kan ik je vertellen over het belang van een emotionele band. Een fysieke aantrekking is niet eeuwigdurend als er geen emotionele, mentale en energetische connectie is. Daar komt werken aan jezelf dan om de hoek kijken. Door aan jezelf te kijken, kan je alle ballast die je nog meedraagt van voorouders, van opvoedsystemen en beperkende overtuigingen transformeren.

Pas wanneer jij de zuivere energie uitstraalt, zal je de diepe zielsconnectie aantrekken waar je ziel zo naar verlangt. Dat is de enige, vervullende weg naar geluk en onvoorwaardelijke Liefde. Of dit nu met je tweelingvlam, tweelingziel of soulmate is. Het principe blijft hetzelfde.  Ben je klaar voor die transformerende, krachtige Liefde? Werk dan nu al aan jezelf dan zal de connectie met je tweelingvlam ook veel moeitelozer verlopen. Als je wenst, kan ik je hiermee op weg zetten.

Collectieve energieën zorgen voor een reset

De afgelopen nieuwe maan en de komende volle maan zijn extra stimulerend in het naar boven brengen van het emotionele stuk in ons leven. Eens de energieën wat zullen verzachten na de volle maan, is het aangeraden om even de tijd te nemen om bewust te worden tegen welke thema’s je de afgelopen dagen/weken en maanden bent aangelopen. Want dat zorgt ervoor dat ze je kan transformeren. Door bewust te worden van blokkades en trauma’s kan je ze transformeren.

Zelfbewustzijn is nodig om jezelf te realiseren in dit leven voor meer vervulling en voldoening. Wat je nog meer vrijheid en innerlijke rust zal brengen. In augustus geef ik een training “manifesteer je beste leven ooit”. Of dit nu het aantrekken van die diepe zielsconnectie is of je relatie naar het volgende level brengen, het maakt niet uit. Eens je weet hoe het werkt, kan je alles aantrekken en naar je toe magnetiseren via de kracht van je eigen energie.

Hou deze pagina in het oog om meer te weten te komen en de data te ontdekken waarop ik de online training zal geven.

En voor nu onthoudt dat verandering natuurlijk is ook al doet het pijn. Blijf gaan en vertrouw dat alles gebeurt voor het hoogste goed van iedereen, ook al lijkt dat niet altijd in de 3D.

Liefs,
Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.