Fysieke kwetsuren kunnen energetische blokkades veroorzaken

Fysieke kwetsuren kunnen energetische blokkades veroorzaken, wist je dat? Ik mocht het jammer genoeg aan den lijve ondervinden. Tot nu toe bekeek ik fysieke klachten altijd als signalen dat er een disbalans was op emotioneel, mentaal of energetisch niveau. Echter kan een energetische blokkade ook veroorzaakt worden door een fysieke kwetsuur door bijvoorbeeld een val. Wat dus betekent dat je de samenhang van de verschillende lichtlichamen in beide richtingen moet bekijken. Logisch eigenlijk hé, maar tot nu toe deed ik dat dus niet bewust.

Pijn als signaal voor kwetsuur

Sinds de zwangerschap van mijn dochter in 2010 ervaar ik op regelmatige basis lage rugpijn. Omdat de eerste keer dat ik die pijn sterk ervaarde was tijdens de zwangerschap ging ik er eigenlijk vanuit dat de oorzaak van die pijn toen ontstaan is. Ik had namelijk nog een kind, mijn zoon die toen tussen anderhalf en 2 jaar was. De lage rugpijn bracht ik toen in verband met het dragen van mijn zoon en hoogzwanger zijn. Wat logischerwijze wat te veel van het goede was voor mijn rug. Dus telkens ik pijn ervaarde, wist ik dat ik teveel fysiek deed. Alleen meer en meer voelde ik al de pijn terwijl ik bijvoorbeeld gewoon voorovergebogen sta voor het opmaken van het bed. Wat niet zo’n zware karwei is.

Gezien het thema van de laatste maanden die in mijn groei naar voren komt mbt veiligheid, stabiliteit & financiën, ben ik dieper gaan kijken naar de pijn. Echter het was pas toen ik bij de osteopaat een behandeling onderging dat het inzicht volledig kwam. De laatste maanden werk ik rond de eerste twee chakra’s. Zeker na mijn echtscheiding kwam het voorouderlijke stuk naar boven waar je als vrouw niet voor jezelf kon zorgen én dus een man nodig had. Wat niet correct is natuurlijk. Ik kon perfect voor mezelf zorgen. Dus ik keek alle energetische ballast aan en transformeerde waar nodig voor mezelf en mijn voorouderlijke lijnen en soms ook collectief. Maar toch blijken er nog stukken te zijn die ik niet volledig kon vatten. Niet alleen bleef de pijn, ook heling van mijn baarmoeder bleef aantonen dat er iets was dat ik nog niet begreep.

Blokkade transformeren

Er was een blokkade in mijn eerste en tweede chakra die ik niet langer kon toewijzen aan energetische ballast. Ook emotioneel en mentaal kon ik geen oorzaken vinden. Tot mijn osteopaat zei dat er een probleem was op fysiek vlak en mijn staartenbeen wat naar rechts staat, wist ik dat dit de oorzaak was van die blokkade waar ik bleef tegenaan lopen. Alleen wist ik niet wanneer dit ontstaan was. Pas na een gesprek met mijn moeder kon ik kaderen. Het bleek namelijk dat ik als 1,5 jarig kind gevallen was en mijn heup toen uit de kom was. Hierdoor is toen een fysieke blokkade ontstaan. Zo ontdekte ik ook waar mijn vroegere angst voor honden vandaan kwam… want tijdens het vallen was er ook een hond betrokken.

Toen ik later meer informatie vroeg aan mijn gidsen mbt deze val en de blokkade hoorde ik dat niet alle blokkades enkel en alleen ontstaan op emotioneel of mentaal vlak. Soms valt het voor dat we een ongeluk ervaren, we vallen of betrokken raken in iets dat niet echt in het grotere plan staat. Het maakt dus geen onderdeel van je zielsafspraken uit maar het gebeurde waardoor er lessen bij komen kijken zijn. In mijn geval is het dit inzicht ontvangen, verder helen én dat vervolgens doorgeven aan jullie.

Loop je dus tegen een blokkade aan waar je maar niet lijkt doorheen te breken, kijk dan even of er geen verborgen kwetsuur of litteken is van een val tijdens je kindertijd. Zeker als kind leer je al snel om te gaan met de beperkingen en pijn die je lichaam aanbrengt. Dat maakt dat ik heel lang, bijna 30 jaar geen pijn gevoeld heb. Enkel toen ik langdurige fietstochten maakte, speelde het stuitje natuurlijk parten. Maar ook toen kreeg ik te horen, doe maar normaal… je bent het niet gewoon om zolang te fietsen.

Luister naar je lichaam & je hart

Ook al voelde ik intuïtief dat er iets aan de hand was, ik gaf meer kracht aan de mening van anderen. Dus luister aub naar je lichaam… geef het de massage, natuurlijke producten, water en rust dat het nodig heeft om zichzelf weer te herstellen. En ook hier kan je de universele vlammen aanroepen om je lichaam te ondersteunen. Want hoe je’r ook over denkt, je lichaam is perfect in staat om alles te herstellen zolang de schade niet te verregaand is én jij erin gelooft.

Dat en zoveel meer leer ik de deelnemers van het traject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Het hoofddoel van dit traject is helen van jouw hart. Zodat je weer volledig verbonden bent met de flow van geven en ontvangen. Het helpt je tevens te aanvaarden dat niet iedereen even ver in hun proces van ontwaking staat. Wanneer je jouw hart heelt op een diep level dan zal je merken dat dingen verschuiven en al de rest volgt. Daarom heet het traject ook vanuit een hartgedragen bewustzijn.

Want als jij leeft vanuit je hart, zal jij alle gehechtheid aan materie los kunnen laten waardoor je nog meer zal ontvangen. Liefde, overvloed, vrijheid… alles is er in oneindige hoeveelheid voor jou beschikbaar. Geef je over aan die waarheid en je zal zien dat je leven start te bruisen van unieke mogelijkheden. Heb je daar zin in? Dan nodig ik je uit om met mij en de andere deelnemers van start te gaan. De live sessies starten vanaf de tweede week van oktober.

Wil jij écht alles uit dit traject halen, dan start je het beste nu al want dan heb je meer tijd om alle content door te nemen en je vragen te stellen vooraleer de live sessie van die week en die universele vlam/initiatie plaatsvindt. Aan jou de keuze natuurlijk. Ik hoop vooral dat je enkel dat doet wat je een gelukkig gevoel geeft en je enthousiast voor het leven maakt.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

🔥💫💚

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.