Mag ik eerlijk met je zijn

Mag ik eerlijk met je zijn? Ja ik weet het… nu lijkt het alsof ik tot nu toe nog niet eerlijk met je ben geweest. Maar dat klopt niet. Ik ben altijd eerlijk en authentiek in wat ik doe, zeg en deel met jou. Net daar ligt eigenlijk nu ook wat ik deze keer met je wil delen. Ik heb een probleem en weet niet goed wat de oplossing in deze situatie is. Dus daarom besloot ik om het even met jou te delen.

Practice what you preach

Het is belangrijk voor me om het principe “practice what you preach” toe te passen. Als je me al een tijdje volgt dan zal je dat wellicht weten. De laatste maanden en eigenlijk jaren als ik er over nadenk sinds eind 2018, volg ik op wat mijn lichtteam en gidsen me vertellen te doen. Of het nu gaat over keuzes in mijn onderneming of beslissingen privé. Altijd laat ik me leiden. Op deze manier verliep mijn scheiding ook moeiteloos. Want ik volgde de stappen die voor me uitgetekend werden. De manier waarop de meeste scheidingen verlopen, pastte niet in hoe ik in het leven sta daarom vroeg ik om hulp. Hierdoor kon ik, samen met mijn ex, keuzes maken die voor ons hoogste goed waren ipv de normale gang van zaken.

Eerlijk gezegd wanneer ik geleid wordt, denk ik soms waar zal dit toe leiden? Echter telkens opnieuw vallen op een magische manier enige tijd later puzzelstukjes in elkaar. Vaak op een manier dat ik zelf niet had kunnen bedenken omdat mijn referentiekader beperkt is. Dus zo leerde ik meer en meer controle los te laten en te leven vanuit vertrouwen en diepe overgave. Alleen zie ik het nu even niet…

Elke dag werk ik samen met fantastische zielen die besloten hebben om hun leven in handen te nemen en eindelijk werk te maken van hun dromen. Ook al willen de meesten gewoon gelukkig zijn… net als ik een aantal jaren terug. Soms hoor ik het mezelf nog zeggen… al die materie hoef ik niet, het is leuk maar het enige wat ik diep wens, is gelukkig zijn.

Weet en zie het

Wat me op het volgende punt brengt. De tastbare wereld is makkelijker te geloven, gewoon omdat je hem kunt zien en voelen. Hierdoor gaan we de rest van onze wereld verwaarlozen en missen we een heel belangrijk deel van ons wezen. Ja, jij ook!! Wees eerlijk…

Neem jij de tijd om al die andere delen van je wezen te leren kennen? Voel jij je één met alles om je heen? Heb je het gevoel dat jouw ziel volledig met je fysieke leven geïntegreerd is? Indien niet… stop dan aub met het negeren van je ziel en respecteer haar. Jouw ziel geeft je alle liefde van de wereld terwijl jij voortdurend gefocust bent op de wereld om je heen. Jouw ziel gaf jouw het stuur om dit lichaam te besturen en vertrouwt je, zelfs als je keuzes maakt die niet voor je hoogste goed zijn. Je ziel stopt nooit met van je te houden. Elke dag en elk moment kiest je ziel ervoor om te blijven. Enkel en alleen omdat ze gelooft en weet dat je zult leren van de ervaringen en je leven ten goede kan veranderen.

Gebruik dit moment als een klein duwtje van het universum en je gidsen om de energie om je heen te zuiveren en je de kans te geven om opnieuw te beginnen. Adem in en voel de energie verschuiven. Open het geschenk en zie voor je een nieuw boek met blanco pagina’s. Als jij daar nu voor kiest, zal het verleden je niet meer raken… het blijft waar het hoort, in het verleden.

Begin met handelen, denken en voelen als de nieuwe jij. De versie die je altijd al had moeten zijn. En zie hoe jouw fysieke leven ook begint te verschuiven… eerst binnen dan buiten. Net zoals boven (in de etherische wereld) zo zal jouw innerlijke wereld zijn of zoals je het kent, zo boven zo beneden.

“Ik hou van je, mooie ziel, maar ik kan je niet helpen als je weerstand biedt aan het universum om te verschijnen en
de oogst van je harde werk te brengen. Roep mij aan, uw beschermengel. ❤💫

Hoogtepunt in de evolutie

De Volle Maan in het teken van vissen aanstaande dinsdag (21/9/21) valt niet toevallig samen met de overgang naar het volgende seizoen, de herfstequinox of ook wel gekend als het oogstfeest Mabon. Je leeft in een energetische vortex die een hoogtepunt in de evolutionaire cyclus van dit jaar markeert. De manier waarop de zon (in het teken maagd) en maan (in het teken vissen) staan recht tegenover waardoor materie en het etherische samenkomen voor diepe heling en genezing. Voor vele zielen is deze combinatie het startpunt van hun innerlijke reis en bewustwording.

Een voltooiing van een aantal materiële manifestaties is het begin van een cohesie (samenhang & samenwerking) tussen beide werelden. Meer en meer zal duidelijk worden hoe de niet zichtbare wereld zijn invloed heeft op jouw materiële wereld. De obstakels en uitdagingen op jouw pad zullen je verder duwen en uitdagen om steeds meer vanuit het eenheidsbewustzijn in het leven te staan. Niet meer de materie als vertrekpunt, maar jouw ware essentie als energie vormt de rode draad doorheen je dagelijks leven.

Een hogere wijsheid in elk van ons zal zich meer en meer via co-creatie met het universum tonen. Meer mensen zullen zich geroepen voelen, geïnspireerd en getriggerd om te leren over de ware aard van dit leven en diens manier van manifestatie. Hiervoor worden we genoodzaakt om oude, kwellende en laagtrillende gevoelens in onze emotionele en mentale wereld los te laten. Zij dienden ooit jouw realiteit maar hebben hun tijd gehad. Door het loslaten, verwerken en dieper te vertrouwen in je intuïtie zal je in staat zijn dit ontwaken in goede banen te leiden.

Gechannelde boodschap voor jou

Jouw ontwaken is uniek voor jou. Aangepast aan de lessen die jouw ziel wenst te leren. We leren om geest in materie te brengen, scheppen vanuit de hoogste energie beschikbaar in dit universum. Leren wat het betekent om een meester-creator te zijn waarbij geest, ziel & lichaam functioneren als één. Een eenheid in licht en liefde gedreven door een hoger bewustzijn verbonden in de kern van ons fysieke lichaam. Waar angst, onzekerheid en klein spelen geen ruimte meer hebben, zal jij je kleed van het ego los mogen laten. Jij bent niet meer wie je ooit dacht te zijn. Je bent zoveel meer.

Leer zuiver te leven met respect voor je ziel en diens opdracht. Laat je leiden door ons, je hogere zelf en vele teamleden. Dacht je echt dat je hier alles alleen moest doen? Laat ons niet lachen… of toch wel… want humor is nog altijd het beste medicijn. Het laat jezelf relativeren en in de juiste verhoudingen zien tot de scheppende en helende kracht van dit universum. Laat ons het harde werk doen, jij mag vragen & dan open zijn om te ontvangen.

Leer jezelf kennen & integreer alle delen van dat zelf. Heel de schaduwen en transformeer blokkades dan is jouw lichaam een zuivere kristal die alles onmiddellijk kan ontvangen en laten verschijnen in jouw uiterlijke wereld. Ben jij hier klaar voor? Eerlijk zijn hé.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey & je lichtteam

💚💫

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉