Heel je lichaam als eenheid met de vlammen

Heel je lichaam als eenheid, want je lichaam geeft perfect aan waar het nog niet in balans is. Waar er nog oude kwetsuren en blokkades zitten, zal jouw zwakke plek worden als je’r niets mee doet.

Lichaam als eenheid

Eén van de deelnemers van het groepstraject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn” vroeg me hoe je de universele vlammen kan inzetten op verschillende niveaus. Tijdens een sessie had ik haar immers verteld dat ze de zilveren vlam ook kon gebruiken voor intoxicaties op het fysieke niveau. En dus niet alleen voor de heling van de vrouwelijke energie in onszelf wat dan weer meer het gebruiken van de zilveren vlam op energetisch niveau is.

Wanneer je begrijpt en je bewust bent dat je de som bent van vele kleinere gehelen dan zal je ook begrijpen hoe dat het komt dat je lichaam en het leven in het algemeen altijd ijvert naar een status van balans… homeostase… wellicht heb je hier wel al eens over gehoord. Als je google raadpleegt, zal je kunnen lezen dat homeostase het proces is waarbij organismen het inwendig milieu van chemische en fysische processen in evenwicht houden, ondanks veranderingen in de omgeving waarin het organisme zich bevindt. Als het organisme faalt in het onderhouden van deze balans wat men homeostase noemt, kan het organisme sterven.

Als je nu kijkt naar je leven en dus niet enkel naar je fysieke lichaam dan is dat wat je elke dag doet. Proberen je leven te controleren om zoveel mogelijk balans te houden. Te veel van het ene of te weinig van het andere brengt je uit balans en geeft je stress. Wat je dan weer disbalans brengt in je emotionele lichaam, je mentale lichaam en uiteindelijk ook je fysieke lichaam. En zo gaat het altijd weer opnieuw.

Kracht van de vlammen

Door de kracht van dit proces te begrijpen zal je weten dat elke transformatie er is voor je hoogste goed en welzijn. Hiervoor werden de universele vlammen en stralen beschikbaar gesteld. Omdat we gekomen zijn in een periode van de evolutie waar elke ziel zijn verantwoordelijkheid en dus zijn eigen aandeel mag opnemen voor de vormgeving van de nieuwe maatschappij en nieuwe aarde.

Elke ziel is perfect in staat om zichzelf te helen, om hetgeen reeds in zich aanwezig is neer te zetten in de buitenwereld. Het enige dat hen ontbreekt, is de kennis. De lang vervlogen wijsheid waarbij we wisten hoe het werkt om een energie in een fysiek lichaam te zijn. De universele vlammen zijn je tool om dit alles en nog zoveel meer te bewerkstellingen. De vlammen en stralen kunnen je inzicht geven, helen en transformeren. Ze brengen initiaties, verhogen je frequentie door de cellen in elk lichaam van je zijn te versnellen. Hierdoor worden schaduwen, dus plekken waar te lang geen licht en liefde scheen, weer verlicht zodat je zelf een licht wordt.

Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van leraren en helers voor je spirituele groei. Zij zijn er om jou te helpen herinneren zodat je weer verbinding kan maken met wie je diep van binnen bent. Zodat je in je missie kan gaan stappen en alle zielen waar jij een afspraak mee hebt, kan ondersteunen in hun groei. Zo geven we samen deze nieuwe wereld vorm. Niet via opstanden maar via de energie van het hart… daarom heet het traject ook zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn.

Van ego naar hart

(vanaf hier begint een gechanneld bericht afkomstig van Lady Nada, ook gekend als Maria Magdalena, belichaming van de goddelijke vrouwelijke energie)

Omdat je de verschuiving maakt van het ego naar het hart, van het denken naar voelen, van alleen naar één, van boven naar beneden… Dit alles is wat er nu allemaal gebeurd in deze wereld. Wat je ziet verschijnen aan de horizon zijn slechts restanten van de oude wereld. De structuren van deze aarde zijn niet meer. Verbrand en gelijk gemaakt met de grond zijn de assen van diens ziel herrezen in de nieuwe aarde. Klaar om de revolutie vanuit liefde en licht te gaan leiden samen met elke bewoner, mens en niet-mens, zichtbaar en niet-zichtbaar voor het menselijke oog… Samen en toch ieder voor zich… eenheid vanuit individualiteit. Dat zijn de meesten onder jullie nog aan het leren.

Verruim je blik, open je hart en laat je bewustzijn groeien tot verder dan ooit tevoren. Dat is wat wij nu van jullie vragen, dat is waar wij jullie nu in ondersteunen… hou van jezelf als van een ander… en nee, dit hebben we niet verkeerd gezegd… Kies eerst en vooral uit liefde voor jezelf want alles wat jij doet voor jouw hoogste goed is automatisch goed voor iedere andere ziel betrokken. Vertrouw het grotere geheel en het plan van deze grootste verschuiving. Liefde is de kracht, liefde is de bron, liefde is wie jij bent.

Neem nu de stappen die je diep van binnen voelt die nodig zijn. Stappen en keuzes die je veel te lang voor je uitgeschoven hebt omdat je het pad nog niet zag. Omdat je dacht dat er niemand voor je zou zijn als je alle teugels en controle losliet… liefste jij… als jij vertrouwt dat alles voor je hoogste goed is, dat liefde de enige waarheid van dit universum is dan zal jij zien hoe wij voor jou werken en niet andersom. Je verdient het om in ere hersteld te worden. De Goddelijke en krachtige energieën van moeder en vader, van vrouw en man, de meest bekende zogenaamde dualiteiten zijn in ere hersteld.

Verbind jouw energie met het kristallen grid van de aarde en je zal de lichtcodes ontvangen die je nu nodig hebt volgens de mate van bewustzijn die je nu hebt. Kom later nog eens terug naar deze boodschap en je zal zien dat er informatie is dat je de eerste keer niet in zijn diepte hebt opgenomen. Dat is ok. Wij zijn hier voor jou en we leiden alles in goede banen. Het enige dat jij hoeft te doen, is van dienst zijn. Liefde elke dag in je leven vormgeven en open zijn om liefde in al zijn vormen te ontvangen. Dit is het licht aan jouw zelfgecreëerde tunnel mooie ziel.

Ga vooruit zonder vrees, weet dat er voor je gezorgd wordt. Doe die investeringen in jezelf niet in materie… zorg eerst voor het zelf dan zullen wij voor jouw materie zorgen… dat is de werking van de universele wetten en het leven… en zo is het.

Liefde staat je bij, liefde geeft je kracht.

In oneindige liefde,
Lindsey & de lichtwezens van de eenheid olv Lady Nada

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.