Liefde geeft kracht

Liefde geeft kracht. Meer nog Liefde in actie in combinatie met wijsheid geeft kracht. Gisteren zag ik dat ik dit in 2016 heb opgeschreven. Toen al wist ik al hoe krachtig liefde is. Maar het kostte me nog een paar jaar om dat in de praktijk te brengen.

Liefde is kracht

Vooraleer ik de volle diepte van deze woorden begreep en kon leven, mocht ik het eerst ervaren in al zijn glorie. Als tweelingvlam is er een innerlijk weten sinds ik kinds was dat liefde krachtig was. Alle liedjes en films die over relaties en liefde gemaakt werden, bevestigden niet alleen dat innerlijke weten. Ik wist dat het ook mogelijk is om dit als mens daadwerkelijk te ervaren. Alleen vraagt het wijsheid en inzichten om dat te leven en meer nog liefde in actie te worden.

Mensen die nu met mij werken, kunnen ervaren wat die woorden eigenlijk betekenen. Elke dag gebruik ik Liefde en Wijsheid om hen te voeden en de kracht die in hen is terug te spiegelen vanuit liefde. Ik gebruik Liefde elke dag om mezelf te versterken en me de moed en energie te geven om elke dag te te verschijnen in mijn leven. Zodat ik mijn deel kan doen in mijn verbinding met mijn tweelingvlam. Liefde voor het leven is wat mij drijft. Het duwt me verder dan ooit tevoren. Voorbij randen en angsten, voorbij zelfbeperkende overtuigingen, vooroordelen en veronderstelde werkelijkheden. Laat me uitleggen wat ik daarmee bedoel.

Absorbeer meer liefde

Tijdens het opgroeien absorberen we zoveel b..shit zonder het te weten. We nemen aan dat dit de waarheid over het leven is. Maar dat is het niet. Het is gewoon de waarheid van andere mensen. Iets wat ze ook onbewust in zich hebben opgenomen… Ervaringen die ze hadden en daarom namen ze die aan als dé waarheid. Maar dat staat zo ver van de echte zin van het leven.

We hebben allemaal het vermogen om het leven te creëren zoals we het ons voorstellen. Terwijl we werken en rekening houden met de universele wetten, breiden we niet alleen ons bewustzijn uit, maar ook ons ​​leven en dat van anderen.

Vasthouden aan wat je weet omdat het werkt voor anderen anderen zal je niet je wensen brengen. Want je trekt niet aan wat je denkt, maar wie je bent als energie. Als je angsten en overtuigingen van gebrek, onzekerheid, gevaar of wat dan ook groter zijn dan jouw weten dat jij de schepper van je leven bent, raad eens wat je in je werkelijkheid zult zien verschijnen? Inderdaad!!! Precies datgene waar je bang voor bent en het meest probeert te vermijden… Absorbeer meer liefde, laat het uitschijnen in alles wat je doet én je zal je realiteit zien verschijnen in de positieve richting.

Jij bent liefde

Begrijp je waarom ik je steeds weer hetzelfde vertel totdat je het snapt? Omdat jij de enige bent die jezelf vastzet en vasthoudt aan verkeerde ideeën. Geen regering, geen baas, geen regels behalve die van dit universum zijn echt.

Als er slechts één ding is dat je vandaag bewust doet, laat het dan zijn om jezelf een vraag te stellen. Stop en vraag jezelf: wat is het verhaal dat je jezelf keer op keer hebt verteld… waarom begon je aan een selffulfilling prophecy? Want alles wat jij je vertelt en hier een emotie van “diepe overtuiging en geloof” aan verbindt, zal zich op één of andere manier in je realiteit tonen.

Word je bewust en je hebt de sleutel om je leven ten goede te veranderen. Ik geloof in jou!

Liefde is moeiteloos

Voel je nu ook diep in jezelf dat je eindelijk klaar bent met worstelen? Klaar om een ​​echte meester en schepper van je leven te worden? Klaar om te leren hoe je de liefde van je leven kunt aantrekken? Wel dan nodig ik je uit om mee te doen aan het traject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Tenslotte je hebt niets te verliezen, enkel je leven te verbeteren. En ik begrijp het… wat als je niet het resultaat behaalt waar ik je van vertel dat het mogelijk is? Laat me jou dit dan zeggen… wat als je een nog veel beter resultaat behaalt dan wat jij nu kan voorstellen? Ik zeg het je… laat je gedachten en overtuigingen, het beperkte referentiekader dat je nu hebt jouw toekomst vergallen…

Dit is je kans.

En ja, volgende week ben ik er ook nog en volgend jaar zal het traject er ook nog zijn. Maar waarom zou jij nog wachten als je nu al je leven positief kan omkeren? Wacht toch niet langer… gebruik de collectieve energieën om jouw groei positief te stimuleren en een diepe transformatie teweeg te brengen op een veel kortere periode dan vroeger mogelijk was. Want ook hier is het enkel jouw visie en de ideeën die jij jezelf vertelt wat ervoor zorgt dat iets snel of traag gaat, iets lastig of moeiteloos …

Laat mij je leren hoe je via de alchemie van de universele vlammen jouw leven positief kan omkeren en vormgeven. Jij hebt heler of leraar nodig op langdurige basis, nee enkel de tools om te leren hoe jij je leven zelf transformeert. Want wij zijn allen één en dus kan jij leren om net hetzelfde te doen wat ik nu al doe. Je weet alleen niet meer hoe het werkt. Dit en nog zoveel meer leer ik aan iedereen die met mij samenwerkt.

Je hoeft mij niet te geloven, contacteer me en ik breng je in contact met mensen die met mij samenwerken… dan zullen zij het je zelf vertellen. Of kijk op mijn YouTube kanaal naar de reacties of naar de post op Instagram en Facebook… je zal zien dat zelfs al het boek dat ik geschreven heb in samenwerking met mijn team al voor ongelooflijke verandering heeft gezorgd bij vele mensen. Dus waarom zou jij dat niet mogen ervaren?

Het feit dat je nu leeft, is een bevestiging dat je het meer dan waard bent om je beste leven nu al te leiden. En niet binnen 10 jaar of als je met pensioen gaat… nee dat is een realiteit van de oude wereld. Stap je mee met mij in die nieuwe wereld? Ik kijk ernaar uit.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

🔥💫💚

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.