Wat heeft manifesteren te maken met alchemie

Wat heeft manifesteren te maken met alchemie. Wel veel meer dan je denkt. Want alchemie is het proces waarbij je een bepaald element omzet in een andere stof. Het is een onderdeel van de natuurfilosofie en zelfs de voorganger van de huidige chemie.

Meester in alchemie

Wanneer je een meester in de alchemie bent dan kan je alles manifesteren wat je wenst. Maar meer nog zijn alchemisten meester in liefde. Want ze hebben de levenslessen geleerd die nodig waren om hun eigen energie weer af te stemmen met de energie van de bron. Ze zijn een belichaming van onvoorwaardelijke liefde geworden. Dat zie je aan hun uitstraling en aan de manier waarop ze in het leven staan.

Alchemie binnen het proces van manifesteren en bewustwording is jezelf afstemmen op de energie van je wens. Hiervoor is het nodig om alle schaduwen en negatieve energieën die aanwezig zijn in je lichtlichamen te transformeren in licht en liefde. Eenvoudig toch…

En toch vinden veel zielen het lastig om dit te doen. Net omdat we denken dat het altijd lastiger moet zijn. Of omdat het niet sneller kan gebeuren. Maar daar ligt net de sleutel, in je denken. Dat is je transformatiekracht. Je gedachten kunnen je saboteren ofwel ondersteunen om je leven moeiteloos vorm te geven. Aan jou de keuze.

Alchemie met de universele vlammen

Je hebt niemands goedkeuring nodig, enkel die van jezelf. Dus als jij beslist dat het kan, dan zal het ook zo gebeuren. Maar jij moet het eerst weten en meer nog voelen. In het proces van transformeren van schaduwen en negatieve energieën zijn de universele vlammen heel behulpzaam. De universele vlammen zijn voor iedereen beschikbaar. Je hoeft geen inwijdingen te volgen zoals bij reiki bvb… je gebruikt je intentie en laat het toe te gebeuren.

Door gebruik te maken van de universele vlammen kies je ervoor om een alchemist te worden in de 3D wereld. Je gebruikt zuivere energieën in de vorm van de universele vlammen en stralen om de schaduwen te belichten. Je stuurt de energie van de vlammen naar de plekken in je eigen energieveld om te helen. Werken met de vlammen is magnetisch en heel effectief. Het helpt je om op een diep, transformerende manier je leven een positieve wending te geven.

Door je schaduwkanten te erkennen, kan je meer in je licht gaan staan. Kijk voorbij de mist en zie wat je al hebt bereikt. Wat je verloren hebt, was niet voor jou. Het diende je niet langer. Laat los wat jou nu nog tegenhoudt en doe dit op een moeiteloze manier. Vraag hulp aan de universele vlammen. Ontdek de overtuigingen die je nog steeds als waarheid beschouwt maar die slechts kopieën zijn van voorouderlijke geloofsovertuigingen. Paradigma’s die niet meer bij jou passen, emoties die niet van jou zijn.

Alchemie in je leven

Ga anders kijken naar je leven, wees je bewust van het spinnenweb waar je denkt in vast te zitten. Herinner je dat je zelf dit web hebt gecreëerd. Je kan het dus ook zelf veranderen. Je kan een nieuwe spinnenweb creëren zodat je niet meer vast zit, maar al je wensen aantrekt. Stap in het proces van bewustwording (ascentie) en laat je hogere zelf over je fysieke lichaam heen komen. Laat je energieveld (aura) opvullen met de essentie van je hogere zelf zodat je zou horen, voelen, weten of zien wat jouw volgende stap is.

Overvloed is ook voor jou weggelegd. Herinner wie je bent, bewandel het pad van bewustwording en laat je niet meer vangen in je eigen gecreëerde gevangenis. Dualiteit ligt in jouw gedrag en nog meer in je bewustzijn. Het is jouw keuze om anders te kijken, anders te denken, anders te voelen, anders te zijn. Dan ga ook jij leven vanuit een hoger bewustzijn. Voel je nu dat je vastzit?

Vraag jezelf af hoe je jouw emoties, je gedachten kan transformeren naar een hoger begrip van het proces. Daar gaat het proces van ascentie en bewustwording over. En wil je meer leren over dit alles? Wil jij je proces van bewustwording bemeesteren en sturen? Dan nodig ik je uit om met mij samen te werken in het mentorship traject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Je verdient het om je ware kracht te ervaren en te gebruiken om je leven leuker, gezelliger, overvloediger en liefdevoller te maken.

Zodat je ontdekt wie je werkelijk bent én de moed en kracht vindt om meer en meer je ware essentie te omarmen. Op die manier kan je meer in flow gaan leven en het leven vormgeven zoals jij voelt wat mogelijk is. Kies je ervoor om te blijven waar je nu zit dan kan ik daar niets in tegenin brengen, alleen hoop ik dan dat je gelukkig bent met het leven dat je hebt.

Zodat je geen slapeloze nachten meer hebt, geen dagen waar de angst je overvalt en je geen raad meer weet met jezelf, je kinderen of wie dan ook. Het is aan jou! Neem je opnieuw verantwoordelijkheid voor je leven of kies je voor een leven waarbij je verder worstelt? Wat je ook kiest, ik wens je de moed en de kracht zodat je elke dag keuzes mag maken die voor je hoogste goed zijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey
💚🔥💫

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉