Waarom zou je bewuster moeten worden

Waarom zou je bewuster moeten worden? Dat is een vraag die jij misschien wel gesteld hebt. Wel eerst en vooral eens je wakker geschud wordt door je ziel en je lichtteam, kan je het proces niet tegenhouden. Het enige dat je kan doen, is het vertragen en het jezelf veel moeilijker maken dan wat uiteindelijk nodig is.

Bewuster worden is een proces

Vaak hoor ik klanten zeggen, waarom zou ik mezelf opjagen als andere spirituele leraren er zo lang over gedaan hebben. Ik hoor je. Alleen de meeste spirituele leraren zijn op dit moment nog steeds verder aan het groeien. Dan kan ik mezelf als voorbeeld nemen.

Mijn ontwaking kwam er een dag nadat mijn zoon geboren was. De tweede nacht in het ziekenhuis kon ik hem niet rustig krijgen. Hij bleef wenen en wat ik ook deed, hij bleef huilen. Ik voelde me zo machteloos en vroeg mezelf af waar ik aan begonnen was. Wie was ik in godsnaam om te denken dat ik een moeder was. Onzekerheid, faalangst, ontreddering… alles kwam boven. En nog nooit eerder in mijn leven voelde ik me zo alleen. Ook al was ik in een ziekenhuis met verpleegsters om me heen. De nacht en de stilte om me heen, plus de druk van dat mijn kind anderen wellicht wakker hield, gaf me zoveel druk.

Eigenlijk was die druk er niet door anderen want nog niemand was iets komen zeggen, maar het was druk die ik mezelf oplegde vanuit oude ideeën en overtuigingen die ik had over het zijn van een moeder. Op dat moment liep ik nog met een blinddoek door het leven… vaak had ik gedacht, is dit het nu? Een ontgoocheling van het volwassen leven waar we als kind en tiener allemaal zo hard naar uitkijken. Maar de ontgoocheling was een hele koude douche.

Bewuster worden van alles

Die nacht vroeg ik hulp… ik kreeg plots het idee om hem bij me te leggen op mijn bed. Zo kon ik wat rusten en als bij wonder stopte hij met huilen. Eindelijk weer stilte… na een paar minuten begonnen mijn oren zo hard te suizen dat ik me afvroeg wat het geluid nu weer was. Maar dit was anders dan wat ik ooit al had meegemaakt. Omdat ik me afvroeg wat het was, deed ik mijn ogen open en in een hoek van mijn kamer verscheen een gloeiende bol energie… Ik had nog nooit zo helder energie gezien.

Hierdoor schrok ik want tot dan was ik niet gewend aan energiewerk. Tot dan was ik eigenlijk altijd bang geweest om mijn ogen open te doen in het donker net omdat ik soms dingen zag die ik niet kon toewijzen. Het maakte me bang en het gevoel dat er iets engs zou gebeuren. Wat natuurlijk niet zo was… later begreep ik dat dit een teken was van mijn lichtteam als bewijs dat ik niet alleen was en ondersteund was in alles wat ik deed. Die nacht was mijn ontwaking… het duurde nog 2 jaar vooraleer ik echt begon te luisteren naar mijn lichaam en dus naar mijn hart en ziel. Ik had er nog een burn out voor nodig om tot stilstand en stilte te komen.

Bewuster worden tot je loslaat

Toen ik met de knieën op de grond werd gebracht, begon ik te begrijpen dat ik meer verantwoordelijkheid mocht nemen voor mijn leven. Want ik was geen slachtoffer meer, ik moest niet alles alleen te doen om sterk te zijn. Integendeel dat waren allemaal overtuigingen die ik aangenomen had doorheen mijn leven… nu fast forward bijna 13 jaar later, want mijn zoon wordt in december 13 jaar, zie ik wanneer ik mezelf saboteer. Het universum geeft mij voortdurend signalen waar ik heen mag gaan, welke keuzes ik mag maken.

Van mijn ontwaking die nacht tot de integratie van het eenheidsbewustzijn of het hartgedragen bewustzijn duurde zo’n 8 jaar… geen paniek. Nu de energieën op aarde verhoogd zijn, krijgt elke ziel de kans om sneller doorheen deze initiaties/inwijdingen te gaan. Je hoeft er geen 8 jaar meer over te doen zoals ik of een andere spirituele leraar.

Bewuster vanuit eenheid

Als jij daarvoor kiest, kan je in 3 maanden tijd een hele diepe transformatie doormaken. En ja, natuurlijk zullen er nog zaken zijn na die 3 maanden. Maar dat is de tijd die je nodig hebt om je oude huid van je af te gooien en een nieuwe huid te laten groeien. Maw oude patronen bewust worden, verkeerde overtuigingen transformeren in ondersteunende & traumatiserende herinneringen aan oude emoties transmuteren. Dat is pure alchemie aan het werk. Hiervoor leer ik je werken met de universele vlammen zodat je nadien de teugels weer in handen kan nemen en zelf kan sturen.

In oktober starten opnieuw de live sessies van het mentorship traject zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn. Wanneer je net zoals ik dit hogere bewustzijn hebt geïntegreerd dan heb je geleerd om je leven vorm te geven in afstemming met je hart en ziel. Wat je automatisch meer licht, meer liefde, geluk en vrijheid brengt. Het feit dat je dit leest, is een teken dat je wakker geworden bent. Maar wellicht heb je nog niet het leven zoals je diep van binnen voelt dat je verdient. Je wilt gelukkig zijn en vind de weg niet hoe je dat dan kan gaan doen.

Wat is er dat je nog niet ziet? Wel, laat mij je even helpen. Ik gebruik heel graag mijn gave en talenten om jou weer op weg te helpen. Dat is eerlijk gezegd het liefste dat ik doe. Jou de weg tonen uit die donkere nacht van de ziel… want het hoeft niet langer te duren dan nodig. Neem mijn hand en ik wandel even met je mee… zo voel jij je niet alleen én heb je altijd iemand die naar je luistert. Samen sterk zodat jij de verantwoordelijkheid kan nemen om ook jouw leven te leiden en vorm te geven vanuit moeiteloosheid en je hart.

Zie ik je in het traject? Dit is trouwens de goedkoopste & eenvoudigste manier om live met mij & mijn team samen te werken. Tot binnenkort. 🤗

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.