Leer je emoties zuiver te interpreteren

Leer je emoties zuiver te interpreteren om nog beter te weten wat voor je hoogste goed is. Want zoals je wellicht al weet, zijn emoties de taal van onze ziel. Alleen ontdekte ik dat er soms iets verkeerd gaat in de vertaling ervan waardoor we later zeggen, nochtans voelde ik een knoop in mijn maag of angst of wat dan ook.

Emoties taal van je ziel

Gezien dit thema deze week al bij verschillende klanten aan bod kwam, wil ik er wat meer uitleg over geven. Eén van mijn klanten zei “blijkbaar wil ‘mijn fysieke gewaarwording’ niet altijd zeggen dat iets niet ok is.” En dat klopt, wanneer je een knoop in je maag voelt nav een keuze die je moet maken dan kan dit ook veroorzaakt worden door andere zaken dan enkel het feit dat de keuze die je zou maken de verkeerde is.

Het fysieke ongemak kan ook angst zijn die gecreëerd wordt door het ego waardoor het eigenlijk een illusie is. Vaak is dit zelfs een reactie als een conditionering op iets wat je vroeger meegemaakt hebt waardoor je lichaam hier zo op reageert als een herinnering aan het verleden. Alleen het verleden is niet je toekomst, dus is het belangrijk om hier bewust mee om te gaan.

Leer je emoties kennen

Zelf heb ik heel lang met hetzelfde geworsteld. Want de emoties waren tenslotte de taal van de ziel??? Ja, maar we interpreteren ze niet altijd op een zuivere manier. Toen ik begreep dat emoties niet altijd zijn wat we denken dat ze zijn, kon ik het omkeren.

Doorheen onze ervaringen in het verleden hebben we geleerd dat je een slecht gevoel altijd mag koppelen aan “het zal wel niet goed zijn”… maar eigenlijk is dat een verkeerde manier waarop we emoties interpreteren.

Emoties, zeker als het gaat om negatieve, laagtrillende emoties, vragen jou meer om te kijken naar wat je denkt én dus niet automatisch als bevestiging dat de keuze die je wilt maken not done is… Dus voor een stuk zit het not done of verkeerde weg er wel in… maar eerder dat we verkeerd denken en dus te veel kracht weggeven aan ons ego en aan wat we geleerd hebben in het verleden.

Wanneer je gebruik maakt van externe bronnen zoals tarot, pendelen of wanneer je op voorhand een bepaald gevoel had over de situatie, geef dan meer kracht en waarde aan je eerste gevoel. Dat is zuiverder.

Illusies van 3D emotionele triggers

Want door het fysieke contact met iemand bijvoorbeeld kom je helemaal in de 3D wereld met alle illusies en overtuigingen van die wereld. Je gedachten komen tussen én dus de vertekening van je verleden. Kortom is het belangrijk om te leren vertrouwen op wat je aanvankelijk doorkrijgt en ontvangt in de 5D. Wees bewust wat je voelde, doorkreeg toen je de eerste keer met de keuze of situatie te maken had.

Dat is je ware leiding… niet de valse bewijzen die er al dan niet zijn in de 3D. Bovendien kan je niet altijd de volledige verhaallijn zien van een keuze. Zeker niet wanneer je het vanuit controle en dus je gedachten probeert uit te stippelen. Ook hier komen we weer tot het punt van overgave en vertrouwen in jezelf. Dan zal je altijd op je pad lopen én die keuzes maken die voor ieders hoogste goed betrokken zijn.

Wil je leren hoe je zelf dergelijke inzichten ontvangt? Wel dan nodig ik je uit om deel te nemen aan het mentorship traject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Je leert schaduwen en geesten uit het verleden te transformeren zodat er steeds meer licht door je energie en dus in je leven kan doorschijnen. Bekijk de link en ik kijk er alvast naar uit om met jou aan de slag te gaan. Hart voor hart, ziel voor ziel… dat is de weg waarop we deze wereld en jouw leven verbeteren.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

💚💫🔥

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.