Groeien is hulp vragen

Groeien is hulp vragen. Een deel van groeien is weten wanneer je je door mensen moet laten helpen. Dit was een harde les om eerlijk te zijn. Als eerstgeborene was ik gewend om voor mijn broer en zussen te zorgen. Er was altijd wel iemand in mijn leven die mijn aandacht nodig had, wat liefde of verzorging nodig had.

De harde les van groeien

Toen mijn moeder in mijn eerste bachelorjaar ziek werd, kreeg ik het zwaar. Ik was gewend om haar taken over te nemen en de moeder van het gezin te zijn als dat nodig was. Maar daardoor had ik minder energie en tijd voor mijn studie. Of zelfs gewoon tijd voor mezelf om weer op te laden. Ik bleef sterk. Hierdoor leerde ik door te gaan in het leven ongeacht wat er ook gebeurt of waar je doorheen gaat.

Meerdere keren liet mijn lichaam me zien dat ik meer tijd, meer ruimte, meer rust nodig had. Maar ik luisterde niet omdat ik sterk was. Ik kon dit… dat was wat ik dacht. Jarenlang heb ik mezelf uitgeput. Niet alleen mijn fysieke lichaam maar meer mijn energie, mijn eigenste levenskracht. Ik wist toen nog niet dat ik een heler was. En al zeker niet dat mijn energie anderen genas door gewoon bij hen in de buurt te zijn. Ik wist niets van heling of energiewerk. Zelfs het feit dat ik een tweelingvlam was, wist ik niet bewust. Want mijn ziel wist het natuurlijk wel allemaal. Alleen ik wist niet hoe te luisteren.

Dingen werden eerst erger

Snel vooruit… in 2008 werd mijn zoon geboren. Ik dacht dat de dingen positief zouden veranderen, maar eerlijk gezegd het werd erger. Werken in een wisselend rooster, wachten lopen & onderbroken nachten vanwege mijn baby & werk. Later sliep ik niet meer door de stress en meer nog door uitputting op elk vlak. Ik werd constant ziek en toch bleef ik doorgaan tot ik crashte in 2013… Burn-out nadat ik eigenlijk eerst een bore-out had, maar toen kende ik dat niet…

Mijn eigenlijke ontwaken was in 2008, 2 dagen nadat mijn zoon was geboren. Maar het duurde nog 5 jaar voordat ik naar mijn lichaam begon te luisteren en mezelf afvroeg wie ik werkelijk was. Wat was het dat me blij maakte?

Hulp is er altijd

De eerste keer dat ik me door anderen liet helpen. Omdat ik me realiseerde dat hulp vragen een teken van kracht en wijsheid is, GEEN zwakte. Dat is het punt in mijn leven die het mogelijk heeft gemaakt om te zijn waar ik nu ben. Ik heb ook nog obstakels te overwinnen, alleen dat is slechts een manier waarop ik meer leer over het leven en manifestatie. Het ervaren van onvoorwaardelijke liefde en het hebben van mijn tweelingvlam in mijn leven helpt me omdat ik weet dat er iemand is die me begrijpt, naar me luistert en van me houdt precies zoals ik het nodig heb… En nee, dat is niet altijd de manier waarop ik denk dat ik het nodig heb… lol… Daar mag je mij ook in geloven.

Ik wens jou hetzelfde mooi ziel.

De kracht en moed om je leven te veranderen is reeds in jou aanwezig. Wat jij mag doen, is kiezen voor jezelf en je diepste verlangens en wensen. Enkel en alleen omdat je het waard bent! Niets meer is nodig.

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op, vul het formulier op deze pagina in en ik contacteer je voor een gratis afstemsessie. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.