Mannelijke en vrouwelijke energie omarmt: deel 1

Nog meer dan in soulmate relaties worden tweelingvlammen uitgedaagd om de mannelijke & vrouwelijke energie in zichzelf te balanceren. Om van daaruit & dus vanuit eenheid van het Self een union/eenheid aan te kunnen gaan met je Goddelijke partner.

Archetypes

Zolang je niet geïncarneerd bent in een menselijk lichaam vereenzelvigt jouw ziel zich niet met een man of vrouw. Als ziel draag je immers beide energieën in je. Wanneer je geboren bent als man dan is het meestal zo dat de mannelijke energie voor jou vertrouwelijker en veiliger aanvoelt dan de vrouwelijke energie.

Echter dat hoeft zo niet te zijn. Dus wanneer er in een reading of posts wordt gesproken over de DF (divine feminine), de Goddelijke vrouwelijke of de DM (divine masculine), de Goddelijke mannelijke dan wordt er nooit het fysieke geslacht bedoeld. Er zijn evenveel mannen die uiteindelijk een DF zijn en geen DM. Wat betekent dat ze meer de vrouwelijke energie geïntegreerd hebben dan de mannelijke en dus meer vanuit die energie in hun leven staan.

Oertrauma

Toen we als individuele ziel nog niet geboren waren, maakten we deel uit van de Bron. Echter de mannelijke energie die vanuit de Bron ontstaat, wou de wereld gaan ontdekken en vooral ervaren hoe het was om een individu te zijn. De vrouwelijke energie was vooral diegene die wou verbonden blijven met de Bron wat een oertrauma heeft veroorzaakt bij elke ziel. Mensen die vooral vanuit de mannelijke energie opereren en leven, zullen niet zozeer met dit oertrauma geconfronteerd worden als zijnde verlatingsangst. Dit oertrauma uit zich eerder in bindingsangst, angst om afgewezen te worden. Bij mensen met voornamelijk vrouwelijke energie uit dit oertrauma zich dan in verlatingsangst, m.a.w. de angst om alleen te zijn.

Echter beide angsten zijn in zowel mannen als vrouwen aanwezig maar afhankelijk van welke energie dominant is en het gedrag, het zijn beïnvloed zal dit zich in het één of de andere uiten.

Aantrekken en afstoten

Het zijn ook deze angsten die aan de basis van een scheiding ligt in Goddelijke relaties. Doordat je Goddelijke partner (zoals een tweelingvlam of soulmate) jouw onbewuste schaduwkanten triggert, jouw grootste spiegel is, kunnen jouw diepste angsten geheeld worden. Dus net door van de connectie weg te lopen wordt dit oertrauma bij beide partners getriggerd. Enkel zo door het opnieuw te ervaren, zullen beiden de kans krijgen om de angst te transformeren en te helen.

Alle karmische relaties en soulmates relaties die je aangaat voordat je tweelingvlam in je leven komt, hebben ook als doel je voor te bereiden op dit proces van aantrekken en afstoten. Enkel zo worden tweelingvlammen volledig uitgekleed tot op hun naakte ziel opdat ze weer hun authentieke zelf zouden herkennen.

Ware Liefde als beloning

Die hevige gevoelens van aantrekking, het perfecte plaatje bij de ander, het niet willen gekwetst worden en het reageren op elkaars gedrag vanuit aangeleerde overlevingsmechanismen zorgt ervoor dat Goddelijke tegenhangers, partners weglopen uit de connectie. Ze proberen de connectie te verbreken want het is veel te moeilijk. Echter daar komt het Goddelijke plan tussen en zie je hoe prachtig dit alles geregisseerd wordt vanuit de hogere realms. Een connectie met je tweelingvlam kan je nooit verbreken. Net door de intensiteit van die connectie krijg je als ziel de kans om volledig zuiver te worden. De energetische koord ontstaan vanuit 5D kan niet verbroken worden. Net omdat de ware Liefde de beloning is voor het harde werk waar tweelingvlammen tegen aan kijken wanneer ze in elkaar leven komen.

Vertrouw de Goddelijke planning

Je tweelingvlam komt daardoor ook nooit te vroeg in je leven. Het is echter je vrije wil die bepaalt en ervoor zorgt of jullie ook slagen in het manifesteren van de union. Tweelingvlammen die niet in union kunnen komen doordat ze steeds blijven weglopen, is omdat ze hun schaduwkanten niet de ogen in kijken. En geloof me als je denkt dat je reeds genoeg innerlijke kind werk hebt gedaan. Herbekijk je situatie en je ontwikkeling grondig wanneer je nog niet in union bent met je Goddelijke tegenhanger. Tenminste als jij zeker weet dat je een tweelingvlam bent.

Alle obstakels, alle uitdagingen die op je pad gekomen zijn in dit leven (en wellicht ook vorige levens) waren er slechts met één doel, nl. het opnieuw kunnen verenigen, samenkomen met je Goddelijke tegenhanger. Want als dat gebeurt, als tweelingvlammen samenkomen in eenheid vanuit individualiteit dan ontstaat er een enorm magnetisch veld waardoor niet alleen de tweelingvlammen ondersteund worden in hun ascentie. Deze samenkomsten, deze unions zijn van groot belang voor de volgende stap in het ascentieproces van de aarde.

Groter doel

Eenmaal genoeg tweelingvlammen samen gekomen zijn in union, is het raster die hen onderling verbindt sterk genoeg om de nieuwe, hogere energieën te verankeren op aarde. Zolang dit niet gebeurt, loopt de ascentie van de aarde en haar gezondheid gevaar. Daarom is het belangrijk dat of jij nu een tweelingvlam bent of niet. En of jij nu weet wie je tweelingvlam is of niet… werk aan jezelf. Want het is door het pad naar binnen te bewandelen en je binnenkant te veranderen dat ook je buitenkant en dus de wereld veranderd.

In deel 2 vertel ik je meer over het verschil tussen beide energieën en hoe je kan herkennen dat jouw energie gekwetst is.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, mailcoaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Ik zet er regelmatig op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen? Dan moet je me zeker volgen op Instagram 😉