Volledige eenheid bij tweelingvlammen ~ divine union

Een volledige eenheid bij tweelingvlammen toont zich eerst in 5D en dan is het een kwestie van tijd vooraleer het zich manifesteert in de fysieke realiteit. Focus op je eigen proces om je energie zuiverder te maken om op dezelfde energiefrequentie te komen. Door je hogere frequentie versnel je het proces van je tweelingvlam. Via de energetische gouden koord tussen jou en je tweelingvlam worden verschillende codes geactiveerd zodat je aan je ware missie kan beginnen. Alle stappen die jij zet in je proces heeft een invloed op je tweeling doordat jullie dezelfde oorsprong hebben.

Me, myself and I

Uiteindelijk gaat het zijn van een tweelingvlam nooit om de relatie, wel om wat de connectie met je doet op energetisch vlak en dus met de groei van jouw ziel. Wanneer je ontdekt dat je een echte tweelingvlam bent én je tweelingvlam in je leven komt dan stap je op een rollercoaster maar zonder bescherming. Niets om je aan vast te houden, niemand die je begrijpt of weet wat je werkelijk doormaakt. Het is een “me, myself and I” story wetende dat de enige die je begrijpt en voelt waar je doorheen gaat je tweelingvlam is. En net dat is de uitdaging want niet alles wat in 5D gebeurd toont zich in de 3D. Dat is net de illusie die we trachten te ontsnappen door te vertrouwen op de signalen en boodschappen die je ontvangt in 5D. Daar ligt ook de grootste uitdaging waardoor veel tweelingvlammen niet in Union zijn, namelijk omdat ze nog te veel luisteren naar anderen.

Kies de juiste leiding

Echter die anderen kunnen je geen advies geven, en al zeker niet wanneer ze zelf geen tweelingvlam zijn. Bovendien wanneer ze voorspellingen of readingen doen over tweelingvlammen en zelf geen zijn, zullen ze jou nooit verder kunnen helpen om in energie te verhogen én je in eenheid te brengen met je tweelingvlam. Simpel doordat ze niet over de “juiste codes” beschikken, het juiste referentiekader hebben om jou op weg te zetten.

Het antwoord waar je naar op zoekt bent, is geprint in je blauwdruk. Dat betekent als je naar je SELF luistert, je automatisch de stappen zal zetten die aangepast zijn aan jouw proces. Maakt dit alles gemakkelijker? Nee! Integendeel, want ook hier komt ons ego, twijfel en angsten opzetten en kan je constant saboteren. Echter de connectie met je tweelingvlam wordt sterker en sterker terwijl je ziel naar de ziel van je tweelingvlam getrokken en geduwd wordt. Wat maakt dat wanneer je meer en meer luistert naar je intuïtie, je verbeteringen zal zien in je connectie waardoor je meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Verrijzen uit de assen

De interactie tussen jullie energieën wordt ook sterker waardoor je op elk moment van de dag herinnerd wordt aan je essentie, je tweelingvlam en je taak hier op aarde. Je tweelingvlam is het vuur/de vlam die je veilige toren afbreekt totdat je open en bloot voor de volgende toegangspoort komt te staan. Want enkel vanuit volledige zuiverheid en afstemming met je ziel ben je in staat om de vruchten van deze connectie te ontvangen en door de poort naar het volgende level te stappen. Door je schaduwen en je diepste emoties aan te kijken zal je terug verrijzen vanuit de assen van je afgebrande toren. Je bent krachtig genoeg om de wereld aan te kunnen zonder je toren. Je tweelingvlam is de enige die sterk genoeg is om jouw toren in brand te steken. Andere zielsconnecties zullen stukken muur afbreken maar nooit je volledige toren kunnen gelijk maken met de grond. En net dat is nodig zodat jij als tweelingvlam je ware essentie kan neerzetten op aarde.

Je missie en je hoogste goed

Lieve tweelingvlam, je weet beter en bent hier gekomen voor je eigen ascentie en groei. Hiermee verlicht je niet alleen je eigen wereld maar verhoog je samen met de andere tweelingvlammen de frequentie van de aarde. Waardoor geheime samenlevingen, manipulaties en misbruiken geëlimineerd en geheeld worden. Ruimte maken voor de nieuwe templates, ruimte maken voor eenheid, harmonie, balans, vrijheid, onvoorwaardelijke Liefde en overvloed. Eerlijk gezegd, dat is mijn “wish come true” maar vooraleer we zover zijn, is er nog werk aan de winkel.

Want uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er altijd een nieuwe laag is waaraan je mag werken om nog zuiverder te worden, je mentale, emotionele, energetische lichaam te reinigen. Je kreeg het geschenk van de tweelingvlam connectie. Gebruik die vlam om al je ballast met de grond plat te branden.

Eerst voelen, dan helen

Het maakt niet uit waar je tweelingvlam doorheen gaat. Jullie hebben elk je eigen pad te volgen, je eigen stuk te doen vooraleer eenheid kan plaatsvinden. Zolang jullie elkaar te veel kunnen beschadigen met jullie eigen ballast, zal de “union” – het samenkomen van jullie energieën “on hold” gezet worden. Het universum leidt en stuurt jullie proces. Dus stop met het controleren en vertrouw op het proces. Er zijn geen vertragingen, want ook die zijn gepland volgens Goddelijke timing. Stop met focussen op de ander en werk aan jezelf.

Relatie met een soulmate

Ben je geen tweelingvlam maar heb je een relatie met uitdagingen of wil je een soulmate relatie aantrekken? Ook dan krijg je hetzelfde advies: werk je ballast weg, laat je toren afbranden en open je Hart voor Liefde.

Onthoud: je kan pas iets helen als je het voelt… dus reinig jezelf en laat alles naar de oppervlakte komen om je “vat”, je zijn te zuiveren.

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.