Karmische relaties en soulmates: label of niet?

Je kindertijd en verkeerd aangeleerde patronen zorgen ervoor dat je verkeerde relaties aantrekt. Karmische relaties helpen je al die verkeerde programmeringen te transformeren net door je te triggeren. Enkel zo kan je bewuster worden van je angsten, gekwetste emoties en trauma’s en automatische gedragingen. Van zodra ze in je gezichtsveld zijn, kan je stappen ondernemen om ze te transformeren.

Dark night of the soul

Net voor het succes voel je alle zekerheden om je heen instorten, enkel met als doel al je oude, voorbijgestreefde gedachten, waarden en overtuigingen af te breken. De nacht van de donkere ziel doelt op de periode waar je pijn, tekort, afgescheiden zijn… met je meedraagt en ervaart. Er kan geen licht zijn zonder donker. We ervaren alle variëteiten van de dualiteit vooraleer we evolueren naar eenheid & balans. Want hoe weet je wat eenheid is, als je de dualiteit nooit hebt ervaren. Ook zo in relaties, hoe weet je wat Liefde is als je niet weet hoe het is zonder. Wat betekent het om ware zijnde onvoorwaardelijke Liefde te geven en te ontvangen zonder de voorwaardelijke Liefde te kennen? Strubbelingen, jaloersheid, angst om verlaten te worden, afhankelijkheid… zijn ons alle gekend. We werden ooit allemaal wel eens bedrogen, gedumpt of we waren zelf de bedrieger/de dumper. Net al deze ervaringen helpen ons om een vollediger beeld te krijgen van de voorwaardelijke Liefde uit 3D. Van zodra je ziel er klaar voor is, komen er soulmates op je pad.

Soulmates

Soulmates behoren tot je zielenfamilie of ken je vanuit één of meerdere vorige levens. Het karma dat je met deze zielen nog zou delen, kan geheeld worden door net aan jezelf te werken. Jullie zijn beiden een spiegel voor elkaar, net zoals in elke relatie trouwens.

Het grootste verschil is dat de zielsherkenning en de Liefde op zielsniveau helpt om de obstakels die er zijn te overwinnen vanuit Liefde, begrip en respect voor ieders zijn. Een relatie met een soulmate verloopt iets soepeler dan een karmische relatie. Echter kan je met een soulmate ook een karmische relatie hebben.

Dat is wanneer de energie overdracht tussen jullie beiden zo erg verstoord is door vorige levens. Dan is de energetische koord van de “Liefde” te veel vertroebeld om de zuiverheid van de Liefde en relatie nog te voelen. De focus in die relatie ligt te veel op de ander en op wat er verkeerd gaat. Dan is het belangrijk om eerst het karma uit te werken door aan jezelf te werken.

Soultribe of zielenfamilie

Pure soulmate relaties hebben geen karma onderling meer uit te werken. Dus in essentie is elke relatie een soulmate relatie. Het grootste verschil zit hem in de resonantie wanneer je een relatie aangaat met iemand van je soultribe of zielenfamlie. Gezien deze tot een gelijkaardig energiefrequentie behoort, voelt die nog meer als “bekend” aan dan iemand van een ander segment/frequentie/groep en dus een andere familie.

Naast een pure soulmate heb je nog de mogelijkheid om een verband of herkenning te voelen met zielen die op dezelfde Straal werken en waar je eventueel in de fijnstoffelijke wereld mee samenwerkt op de ogenblikken dat je slaapt.

Dit betekent dus dat niet elke soulmate-relatie een romantische relatie is, dit kan gaan over elke soort relatie gaande van kind/ouder, vrienden, collega’s, buren, familie… zelfs iemand waar je les gaat volgen, een reading bij boekt of coaching bij volgt, kan een soulmate van je zijn.

Afhankelijk van de zielsafspraken die je onderling hebt, zal die soulmate gedurende een korte of langere tijd in je leven blijven. En dat is ok. Van zodra een relatie zijn doel heeft gediend, moet je elkaar en de relatie loslaten want anders hou je jouw eigen groei en de groei van de ander tegen.

Sterrenfamilie

Naast zielenfamilies en soulmates heb je ook nog een sterrenfamilie. Niet iedereen herkent zichzelf als een sterrenzaad maar ondanks dat hebben we allemaal een connectie met één of meerdere sterrenstelsels zoals bijvoorbeeld de Pleiäden, Orion, Sirius, Arcturius en Andromedanen. Wellicht gaat dit voor velen hun petje te boven, maar we zijn niet de enige levende wezens in dit sterrenstelsel en ver erbuiten. Velen onder ons hebben nog broers, zusters, ouders,… in een ander sterrenstelsel of planeet. Het is niet de bedoeling om hier in dit artikel verder op in te gaan, dat komt in een ander blogartikel.

Label en verwachtingen

Kern van dit blog is dat het uiteindelijk niet uitmaakt welke connectie/relatie je hebt met een andere ziel. Er is altijd een reden waarom een persoon in je leven komt. Open je Hart, open je mind en verruim je blik. Enkel zo zal je optimaal gebruik kunnen maken van alle lessen en opportuniteiten die aan je deur komen kloppen. Het gevaar van labels is dat er bepaalde verwachtingen en verlangens aan gekoppeld worden.

Maar zoals met alles gaat het nooit om het label, nooit om de ander… het gaat enkel om jou en wat jij er uit mag leren als ziel. Dus omarm elke kans die zich aandient opdat je meer zou leren over jezelf, over je grenzen en over je schaduwkanten. Want die worden hoe dan ook altijd getriggerd. Ga aan het werk en heel jezelf ipv je zorgen te maken over welke connectie/relatie je met die of die hebt… vertrouw je intuïtie en volg je innerlijke leiding dan zal je als vanzelf weten wat je moet weten.

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.