Helende kracht van sneeuw

Helende kracht van sneeuw. In veel plaatsen sneeuwt het of is er hevige regenval. Je zou je hieraan kunnen ergeren. Wellicht als je de weg op moet dan zie de sneeuw of regen liever niet. Sneeuw en regen hebben een zuiverende en koesterende werking. Beide dragen energetische codes die de wereld helpen helen. Wanneer je daar bewust mee verbindt, kan je het gebruiken voor jouw eigen spirituele groei.

Niets is wat het lijkt

Dus ook hier… niets is wat het lijkt. Stem af op je hogere wijsheid en je zal verbaasd zijn over de informatie die je ontvangt. Deze tijd is er nog steeds om naar binnen te gaan. Om te kijken en te observeren waar je nog zaken verwaarloost in je leven. Wat mag je loslaten en welke dromen ga je najagen? Hoe wil jij je voelen? Op welke manier wil jij je dagelijks leven invullen? Heb je daar al over gevoeld? Wat als alles mogelijk is… we zitten in een leegte, een soort zwart gat…

Blijf door de tunnel gaan

Het licht is er echt anders aan de andere kant. Laat je zwaard en schild achter jou. Die hebben we niet meer nodig. Laat de muren om je heen zakken, doe het masker af en toon je ware hart. Jij bent de diamant waar je al die tijd naar op zoek was. Alleen wist je niet meer waar die was. Verstopt onder allerlei verwachtingen, oordelen, trauma’s en emotionele wonden. Nu kan je helder jouw waarheid zien en hiermee het pad waar je moet zijn.

Geef niet op. Je bent er bijna.

Zie je het licht nog niet? Wil je opgeven? Geen idee waarom je zou willen leven?
Ik zie je, ik hoor je, ik voel je… Laat mij je de weg uit het duister tonen… 😘

In oneindige Liefde voor jou mooie ziel,
Lindsey
💚💫🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.