Wat brengt de transformatie van 2021

Wat brengt de transformatie van 2021? Nu we 2021 gestart zijn, zal je wellicht beseffen dat er geen magische deur opengegaan is waardoor plots alle obstakels opgelost zijn. Dit is zowel een illusie als de waarheid. Er is wel een magische, energetische deur opengegaan waardoor we met zijn allen in het ascentieproces getrokken worden tenminste als je ziel daarvoor gekozen heeft. Dat maakt dat je in januari zal voelen dat je doorheen een transformatie gaat.

Doorheen het geboortekanaal

Je oude huid wordt te klein, gaat jeuken zodat je die uiteindelijk zal afleggen. Herrijzen zoals een sfinx. Alleen het vraagt van jou om je problemen en obstakels aan te pakken. Neem verantwoordelijkheid voor je leven en voor alles wat je ervaart in je leven. Hoe slecht of hoe moeilijk ook. Enkel via de weg naar binnen, zal je in staat zijn om een stevige basis te creëren voor jezelf.

Een leven waar je onafhankelijk bent. Zorgen voor jezelf en terug naar je blauwdruk, de onschuld. Een transformatie naar je zuivere staat van zijn zodat je krachtiger wordt, weet wie je bent en wat je hier komt doen. Geef de hoop niet op wanneer het lastig wordt. Hou de vrede in jezelf voor ogen. Verbind je met de robijnen straal wanneer je angst voelt opkomen. Onthoud dat dankbaarheid voor je situatie, voor de lessen die je al geleerd hebt ervoor zorgt dat je meer hogere wensen aantrekt.

Uitdagingen van de mind

Elke uitdaging die je nu in januari, februari en maart zal ervaren hebben te maken met de donkere nacht van de ziel. Ook al ben je reeds doorheen de donkere nacht gegaan. Het leven bestaat uit natuurlijke cirkels waar we telkens naar een volgend niveau gaan als de lessen geleerd zijn. Je kan jouw eigen lot niet blijven ontlopen. Wel eerlijk, je kan het wel, maar het zal je nooit oprecht gelukkig maken.

Wanneer je aan het begin staat van een nieuwe cyclus dan is het gemakkelijker om te willen terugkeren naar wat we kennen. Maar je emoties blijven wegduwen en doen alsof ze daar niet zijn, maakt je niet gelukkiger. Dus wees niet bang en besef dat elke ervaring op je pad er is om jouw lessen te leren. Alles wat je doormaakt, behoort tot je wijsheid en kennis. Hiermee zal jij dan weer anderen van dienst kunnen zijn. Wat jou dan weer overvloed en welvaart zal brengen.

Dus blijf vertrouwen op je pad en in je transformatie. Verbind je met je hogere zelf, met je gidsen, met opgestegen meesters. Ben je nieuw op dit pad, wel zoek dan een spirituele leraar of coach waarmee je resoneert. Zij kunnen je ondersteunen in je zoektocht naar nieuwe kennis zodat je in staat bent om nieuwe lichtcodes te activeren en te integreren.

Emotionele uitdagingen

Alles wat we kennen, zal op zijn fundamenten getest worden. Net omdat het oude losgelaten mag worden opdat je in staat zou zijn om een nieuwe, sterke basis te vormen vanuit je hogere energie. Integreer meer je mannelijke en vrouwelijke energieën zodat je in staat bent om jezelf nog meer te zuiveren. Want de wet van resonantie zorgt ervoor dat je krijgt wat je uitstraalt. Maw niet wat je wilt, maar wie je bent!

Verbind je met de diamanten straal, Aartsengel Metatron en de draak van Aartsengel Gabriël. Dit zal je helpen om de zelfdiscipline te hebben om te blijven te werken aan jezelf. Het ondersteunt je tijdens het doormaken van deze transformatie en brengt je plezier. Als je dit nieuwe begin wenst, geef dan al je zorgen aan het universum. Maak eindelijk de keuze om je in te zetten voor je groei en te verbinden met je visie ongeacht wat er op je pad komt. Gebruik je derde oog en spirituele gaven om boodschappen en leiding te krijgen van je spirituele team. Omring je met gelijkgestemden en zonder je af wanneer je hiertoe geleid wordt.

Fysieke heling

Zolang je nog vast gehecht bent aan angsten die verbonden zijn met oude relaties, oude patronen en oude situaties dan manifesteer je dat opnieuw. Enkel door de destructieve patronen te erkennen en te transformeren zal je weer vooruit kunnen. Succes, zegevieringen of hoe je het ook wilt noemen. Alles is mogelijk als jij het jezelf toelaat dit te ontvangen.

Tijd om uit je schuilplek te komen om de eerste stappen te zetten richting je dromen. Maak een planning, maar laat je hierdoor niet vastzetten. Blijf afstemmen met je ziel en je innerlijke leiding om te weten wat er mag ontstaan. Rusten en integreren zijn ook actiestappen, vergeet dat niet. Door je financiën gestaag te laten groeien, creëer je een veiligheid voor jezelf. Hierdoor kan je loskomen van gekende, vaste structuren. Van daaruit zal jij automatisch ook voelen dat je emotioneel vervuld bent.

En zoals altijd in oneindige Liefde voor jou mooie ziel,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉