Heel met violette vlam

Heling met de violette vlam, gouden vlam en paars-groene vlam.

Zorg dat je ongeveer 20 minuten de tijd hebt om de heling te ontvangen. Lees de heling hieronder of beluister hem op YouTube.

Je kan neerliggen of in meditatiehouding zitten. Kies een comfortabele positie zodat je gedurende 20 min kan blijven zitten/liggen. Sluit je ogen en focus je aandacht op je ademhaling. Adem in via je neus in 3 tellen, adem uit via je mond in 4 tellen. Doe dit een paar keer totdat je meer rust voelt.

Vraag assistentie

Vraag dan aan je Hogere Zelf, je gidsen of aan de lichtwezens van de eenheid om je grondingskoorden te optimaliseren. Visualiseer zelf hoe je grondingskoorden helemaal tot in de kern van de aarde gaan en zich daar vasthechten aan de kristallen kern van de aarde.

Violette vlam

Vraag vervolgens aan de violette straal om je volledige energieveld te vullen. Zie hoe de straal veranderd in en vlam thv je Hart eenmaal je volledige aura gevuld is met de energie en het licht van de violette straal. De violette vlam helpt je om oude systemen, gedragspatronen en structuren weg te branden. Vraag vervolgens de vlam om alles wat je niet langer dient te transmuteren. Het is niet nodig om zelf te zeggen wat, laat het over aan de vlam. Blijf gedurende enkele minuten gefocust op de violette vlam.

Paars-groene vlam

Vervolgens zie je hoe een paars-groene straal via je kroonchakra (je hoofd) je energieveld omhult. Deze straal helpt je met de huidige updates en integraties waardoor je minder last hebt van ascentieverschijnselen. Laat deze straal doorheen je verschillende lichtlichamen stromen. Voel hoe ze door je arm- en beenkanalen gaan totdat elke cel gevuld is met deze energie. Geef toestemming om je volledige systeem te resetten, je volledige 12-delige chakrasysteem te activeren en af te stemmen op het nieuwe kristallen grid van de aarde.

Visualiseer opnieuw hoe je grondingskoorden aangepast worden aan je nieuwe energiefrequentie. Voel hoe de paars-groene straal mee stroomt doorheen je grondingskoorden om oude gehechtheden los te laten en te zuiveren. Deze paars-groene straal is een dynamische straal. De energie komt en gaat wanneer je het nodig hebt. Dus vraag en ontvang de helende kracht van deze straal en zijn vlammen.

Gouden vlam

Om deze heling af te sluiten roep je de gouden straal aan. Zie hoe de straal via je hogere chakra’s contact maakt met je kroonchakra en daar je kroonchakra verder opent en tevens ook beschermt. De gouden straal daalt verder in je kristallijnen lichaam om via de pijnappelklier (in je hoofd) je derde oog te vullen, je keelchakra te openen. De straal stroomt door elk chakra tot ze uiteindelijk via je voetchakra’s naar de chakra onder jou gaat (je aardester). Deze verbindt je met je bestaansreden en ankert je energie in je lichaam. Laat de gouden straal verder via je grondingskoorden tot in het Hart van de aarde stromen om op deze manier ook de aarde van dienst te zijn en jouw energie verder te ankeren.

Blijf nog even zo zitten, voel de temperatuurverschillen in je lichaam, wees dankbaar voor deze heling en laat de stralen als kleine vlammen verder hun werk doen in je lichtlichamen. Drink voldoende water en rust wanneer nodig. Deze heling heeft een langdurige werking en helpt je fysieke lichaam verder alles integreren.

Ondersteuning nodig?

Denk je dat jouw energieveld onvolledig is of niet goed beschermd is, dan raad ik je aan om een transformatiesessie met mij te reserveren waarbij we jouw volledige energiesysteem gaan beschermen, uitlijnen en balanceren en je een gronding optimaliseren. Want waar het visualiseren van een kleur rond je wel helpt, biedt het geen langdurige bescherming. Bovendien wanneer een beschadigd aura het gevolg is van trauma dan mag eerst dat geheeld worden.

Liefs,

Lindsey

🔥💖💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.