Welke les brengt de donkere maan in waterman

Wat kan jij leren door de energie van de donkere maan? Met de nieuwe maan is er ook een nieuwe cyclus gestart mbt de globale ontwaking. Vele zielen werden door de energieën van de laatste maanden door elkaar geschut. Door trauma, verlies, ontslag,… werden ze wakker voor hun Hogere Zelf. Vele zielen voelen dat er meer is dan wat ze tot nu toe dachten. Sommigen van jullie zullen synchroniciteiten ontdekken die wijzen op het feit dat je een sterrezaad bent. Of misschien weet jij dat al, dan zal je meer en meer ontwaken in functie van je missiewerk.

Oude huid afleggen

Met de nieuwe maan zullen oude pijnen, hartzeer, oude patronen en geloofsovertuigingen opnieuw getriggerd worden wanneer ze nog steeds in je systeem aanwezig zijn. Wat mag nog verder geheeld worden? Om volledige vervulling te ervaren in je leven en overvloed te verwelkomen in je leven. Kijk niet naar het verleden om je verliezen te tellen, maar vier je successen. Waar ben je dankbaar voor? Wat heb je wel al veranderd en vorm gegeven in je leven?

Eenmaal je dankbaar bent voor waar je bent en wat je reeds hebt, zal je in staat zijn om die volledige emotionele vervulling in je leven ervaren. Kan je de zegen van een langdurige vervulling reeds ontvangen? Of wat staat dat nog in de weg? Wees niet bedroefd om het verleden. Kijk liever naar de les die je geleerd hebt en wat het jou gebracht heeft. Je heden is immers het resultaat van keuzes uit het verleden.

De keuzes die je nu zal maken, vormen uiteindelijk het fundament voor je toekomst. Laat je niet langer door overtuigingen, waarden en visies van anderen leiden. Bepaal zelf hoe jij je leven wenst te leiden ipv een voorschreven leven te leiden zoals een kudde schapen altijd dezelfde weg uitlopen. Wees niet bang om de andere kant uit te gaan als je Hart je daartoe leidt. Luister naar je hartsverlangen, maak een plan zodat je dromen kunnen vorm gegeven worden.

Observeer welke beperkingen jij jezelf nog oplegt, wat maakt dat je de mening van anderen nog belangrijk vindt? De stappen die je mag zetten in lijn met je ziel, komen tot je via boodschappen in je dromen, signalen via vogels, liedjes, iets wat iemand je zegt… luister en noteer ze in een notebook of dagboek zodat je regelmatig kan terugkijken. De verschillende puzzelstukken zullen sneller in elkaar vallen zodat je het grotere beeld ziet van wat er nu gebeurd in je leven.

Advies

Herbekijk en reflecteer over je leven, neem even de tijd rond deze nieuwe maan om eerlijk met jezelf te worden. Waar ben je niet (meer) gelukkig? Heb je het leven waarvan je droomde toen je kind was of is het om een of andere reden anders gelopen? Bekijk al je relaties, welke zijn gebaseerd op een hoger bewustzijn van gelijkwaardigheid en balans in geven en nemen.

Niet enkel in romantische relaties zijn ook vriendschappelijke relaties aan het veranderen. Ook deze zielsconnecties triggeren jou en helpen je ziel groeien. Laat ook deze triggers helen, geef jezelf de tijd en kijk welke nog voor je hoogste goed zijn en welke je beter loslaat. Kies je gevechten wijs, wat is het waard om je tijd en energie in te investeren én welke laat je het beste aan je voorbij gaan.

Stel jezelf de vraag: wat wens ik te bereiken door te reageren, door de discussie aan te gaan, door in de tegenaanval te gaan? Laat je niet meeslepen door het drama in leven, je bent krachtig genoeg om het grotere plaatje te zien. Je bent immers een “warrior” of light. Verbind je met je vrouwelijke energie, met je intuïtie en dat zal je tonen welke banden (koorden) je mag doorsnijden (vraag hiervoor hulp aan Aartsengel Michaël als je niet weet hoe dit moet of contacteer me).

Je bent Liefde.

Leef dan ook een licht leven, deel je Liefde met de wereld in alles wat je doet.

En zoals altijd, wens je met mij samen te werken. Kijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en om samen jouw nieuwe leven te creëren. Heb je vragen of weet je niet welke dienst je op dit ogenblik het meeste aangewezen is? Stuur me dan een mail via de contactpagina.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Ik zet er regelmatig op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉