Onvoorwaardelijke Liefde als meesterles

Twinflames, tweelingvlammen zijn de vlam van onvoorwaardelijke Liefde. Als ik terug kijk naar hoe ik in relaties stond, wat ik dacht, voelde… dan leidde alles me tot vandaag, wie ik nu ben. Het leerde me meer over wat het betekent om een ware tweelingvlam te zijn. Een tweelingvlam draagt de Vlam van onvoorwaardelijke Liefde in zich. We zijn die Vlam. Door te verbinden met je Goddelijke wederhelft wordt de Vlam geactiveerd. Echter die Vlam van onvoorwaardelijke Liefde draag je niet alleen voor jezelf maar laat je uitstralen naar iedereen om je heen… onvoorwaardelijk, gratis en voor niks…

Niet iedereen is een tweelingvlam

Het doet me hartzeer te moeten zien hoeveel zelf uitgeroepen twinflames dit concept van onvoorwaardelijke Liefde niet begrijpen. Onvoorwaardelijk is écht zonder voorwaarden, geen verwachtingen, geen slachtoffer noch dader, geen oordeel vellen. Zowel ten aanzien van je goddelijke wederhelft als ten aanzien van jezelf en zelfs nog meer ten aanzien van elk ander levend wezen op aarde.

Dualiteit, individualiteit, controle, schaamte, straf, karma … zijn het tegenovergestelde van de onvoorwaardelijkheid van ware, oprechte zielsliefde. En ja, die energie, die Liefde gaat zo diep dat we vaak onbewust onze eigen kansen op die magische Liefde weggooien. Onze emotionele ballast gaande van afhankelijkheid, angst voor afwijzing, angst voor diepe verbondenheid uit het idee niet meer vrij te zijn, angst om je kwetsbaar open te stellen uit het idee dat je opnieuw gekwetst zal worden… Denken dat je het niet waard bent, dat dit een illusie is en niet mogelijk is, zorgt er alleen maar voor dat jij je eigen geluk saboteert. Ware Liefde brengt vrijheid, harmonie en geluk.

Onvoorwaardelijke Liefde in zielsconnecties

Omwille van de problemen in zielsconnecties veroorzaakt door ballast zeggen zoveel spirituele leraren dat je aan jezelf moet werken. Net daarom zeggen twinflame coaches dat je aan je innerlijke kind moet werken, dat je blokkades uit de weg moet ruimen en nog zoveel meer. En uiteindelijk maakt het niet uit hoe jij het doet, zolang je ervoor zorgt dat je jouw eigen ballast transformeert zodat jij opnieuw je authentieke blauwdruk bent.

Een zielsconnectie zoals een tweelingvlam en ook gelijk andere soulmate connectie wordt magnetisch naar je toegetrokken door de frequentie die jij bent. Ikzelf ben nooit op zoek gegaan naar mijn tweelingvlam. Ik dacht trouwens dat hij niet geïncarneerd was 😉 waardoor ik het niet zag aankomen, laat staan ernaar op zoek ben gegaan. Het overviel me, waar ik uiteindelijk héél dankbaar voor ben.

Wat ik wel deed, was aan mezelf werken omdat ik die innerlijke drive voelde. Ik deed het voor mezelf omdat ik mijn beste leven ooit wilde leven. En als beloning kreeg ik de grootste spiegel van mijn ziel via mijn tweelingvlam. Zodat ik nog verder kon groeien richting mijn ware frequentie en dat is de exact zelfde frequentie van mijn tweelingvlam. Dus laat je niet van de wijs brengen door alle voorspellingen en readingen… volg de weg van je eigen ziel en dan komt de partner die nu voor jou bestemd is je leven binnen.

Leer Lief te hebben als een tweelingvlam

Een ware tweelingvlam draagt de blauwdruk van die onvoorwaardelijke Liefde in zich… echter of je nu een tweelingvlam bent of niet… wees zelf de Liefde die je wenst te ontvangen via de Liefde van een zielsconnectie. Kijk naar de manier waarop ontwaakte tweelingvlammen hun connectie aangaan, los en voorbij de huidige templates over hoe relaties zouden moeten verlopen. Stop met het hebben van relaties en kies voor connecties die hoger bij een leven vanuit een Hoger bewustzijn, vanuit 5D.

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.