Overgang naar een kristallijnen lichaam

De overgang naar een kristallijnen lichaam was blijkbaar de reden waardoor ik de laatste dagen met opzet tot stilstand werd gebracht. De downloads en upgrades die binnen kwamen waren teveel voor mijn fysieke lichaam. Bovendien heb ik nogal de neiging om door te blijven gaan als ik gepassioneerd ben door iets… dat was trouwens ook de reden van mijn stilte de afgelopen dagen. Het was tijd voor zelfzorg zodat ik vanuit een herboren zelf jullie verder kan begeleiden.

Lees in deze blog meer over wat ik ervaarde, leerde en welke boodschap ik channelde afgelopen nacht over de Goddelijke vrouwelijke energie (DF) en de Goddelijke mannelijke energie (DM).

Van koolstof naar kristal

Ondanks dat ik me heel zwak voelde, begreep ik dat het ziek zijn meer was dan enkel de “griep”. En daarover kreeg ik afgelopen nacht meer informatie waarvan ze mij vroegen dit met jullie vandaag te delen. Het lijkt als een soort van griep als je enkel naar de fysieke reacties kijkt. Maar wat eigenlijk gebeurde was dat mijn lichaam de overgang aan het maken is van een puur koolstoffen lichaam naar een meer kristallijnen lichaam. Soms leek het zelfs alsof ik uit mijn lichaam ging. Of eerder eigenlijk alsof ik mij in twee verschillende dimensies tegelijkertijd bevond. Ik heb altijd al energie kunnen zien, maar dit werd nu nog duidelijker. Wat niet altijd evident is als je niet goed gegrond bent. Mijn helderhorendheid werd eveneens nog fijngevoeliger.

Kundalini

De afgelopen dagen had ik ook hoge koorts waarbij de warme-koude rillingen die je normaal ervaart bij koorts eerder als kundalini energie aanvoelde die over mijn ganse lichaam heen en weer ging zelfs tot in het uiterste puntje van mijn tenen en vingers. Mijn hoofd stond op barsten tot ik telkens mijn grondingskoorden aanpaste, wat ik zo elk uur moest doen (als ik er aan dacht). Als ik op mijn bed ging liggen dan bleef ik me gewaar van waar ik was en toch sliep ik altijd enkele uren. Het leek alsof ik geen contact had met mijn gidsen en leiding, maar nu weet ik ook dat dit was omdat er een nieuw team in de plaats gekomen is die mij beter kan ondersteunen in het volgende level van mijn groei en dus afgestemd is op de hogere energieën.

Voorouderlijke ballast op vrouwelijke energie

De belangrijkste boodschap die ik vandaag ook met jullie mag meegeven is de volgende. Wanneer je door een dergelijke ascentie gaat, zuiver je niet alleen voor jezelf heel veel. De afgelopen dagen, weken en zelfs maanden werd voor de Goddelijke vrouwelijke energie (wat ik voor de meerderheid belichaam) heel wat werk verricht door vele zielen die nu geïncarneerd zijn.

Door dit zware proces aan te gaan (wat eerst energetisch, dan emotioneel, vervolgens mentaal en in de laatste fase fysiek te zien is), gaven ze op een tot nu toe ongeziene wijze de mogelijkheid aan vele voorouders de kans om zich los te maken van karmische lessen en ballast die nog vastzaten in de verschillende lagen van ons mens-zijn. Samen met al deze zielen hebben jullie ervoor gezorgd dat de ballast die de toegang tot de zuivere vrouwelijke goddelijke energie slechts voor enkelen beschikbaar was.

Van nu af aan zal elke ziel die aan zichzelf werkt in staat zijn om de vrouwelijke energie in zichzelf te helen en in balans te brengen met de mannelijker energie. Net doordat het template van de vrouwelijke energie gezuiverd is en vrij van alle ballast, gekoppeld aan het nieuwe kristallen grid van de aarde kan elke ziel hier mee verbinden.

Goddelijke mannelijke energie

Het collectief van de mannelijke energie komt lineair bekeken de vrouwelijke energie achterna en zal tegen eind 2020 dit proces afronden. Nu de vrouwelijke energie gezuiverd is van alle blaam, kan zij immers ruimte houden voor het proces van haar tegenhanger. De mannelijke energie heeft immers de vrouwelijke energie nodig om dit proces ten volle te kunnen ingaan.

Als ontvangende energie kan zij de ballast die de mannelijke energie nog in zich draagt, transmuteren en helen. Daarom blijft het belangrijk als dragen van de heilige vrouwelijke energie om open te staan voor alle vervormde mannelijke energie die op je pad komt. Je bent immers een kanaal om deze vervormingen te transmuteren.

Als magiër, als hogepriesteres weet je ziel perfect op welke manier met de vervormde energie gewerkt kan worden. Samen zullen wij jou ook ondersteunen in jouw verdere groei om dit onder de knie te krijgen.

Jouw verdere groei

Het enige wat jij hoeft te doen, is verder luisteren naar je innerlijke leiding en voldoende rusten. Enkel zo zal jij in staat zijn om de boodschappen die wij jou sturen te ontvangen. En zal je kunnen verder groeien naar jouw kristallijnen lichaam. We sturen signalen en boodschappen wanneer je slaapt en geven je lessen zodat je deze wijsheid opnieuw verder in de realiteit kan brengen. Wij geloven in jullie en zien welke mooie stappen jullie als collectief reeds hebben genomen. De nieuwe aarde is nu. Jouw nieuwe leven is er.

Geniet, leef en toon wie je bent.

Liefs,
Lindsey & Altea
💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.