Karmische relaties, soulmates, tweelingvlam of tweelingziel

Karmische relaties, soulmates, tweelingvlammen, tweelingzielen (of twins)… Er zijn verschillende soorten relaties en connecties die onze ziel helpen om te groeien en lessen te leren. Dat is immers het grootste doel van alle relaties en connecties die we ervaren doorheen ons leven. In principe zou je kunnen zeggen dat elke relatie of connectie een zielsrelatie is, een soulmate is. Tenslotte zijn we allen één en delen we vanuit een groter geheel hetzelfde bewustzijn.

Zielen verdelen zich in verschillende zielenfamilies naargelang de lessen die ze willen leren, naargelang de essentie die ze in zich dragen of naargelang de missie die ze hebben hier op aarde tov het collectief. Naar aanleiding van dit alles worden zielscontracten opgesteld waarin bepaald wordt met wie je samen incarneert, wie je biologische familie wordt, je vrienden, je collega’s,… .

Afhankelijk van de lessen die je elkaar te leren hebt, komen dus verschillende mensen in je leven. Sommigen komen slechts 5 min in je leven of geven je slechts een vriendelijke lach aan de kassa, met anderen deel je jouw ganse leven.

Soulmates

Soulmates behoren tot je zielenfamilie of ken je dus sowieso vanuit één of meerdere vorige levens. Het karma dat je met deze zielen nog zou delen, kan geheeld worden door net aan jezelf te werken. Jullie zijn beiden een spiegel voor elkaar, net zoals in elke relatie trouwens.

Het grootste verschil is dat de zielsherkenning en de Liefde op zielsniveau helpt om de obstakels die er zijn te overwinnen vanuit Liefde, begrip en respect voor ieders zijn. Een relatie met een soulmate verloopt iets soepeler dan een karmische relatie. Wat niet betekent dat je geen karmische relatie kan hebben met een soulmate. Het karmische deel verwijst immers naar de lessen die jullie samen te leren hebben.

Dat is wanneer de energie overdracht tussen jullie beiden zo erg verstoord is door vorige levens en soms zelfs door familiekarma. Dan is de energetische koord van de “Liefde” te veel vertroebeld om de zuiverheid van de Liefde en relatie nog te voelen. De focus in die relatie ligt te veel op de ander en op wat er verkeerd gaat. Dan is het belangrijk om eerst het karma uit te werken door aan jezelf te werken. Meestal is met het uitwerken van het karma tussen beiden ook de “les” geleerd waardoor de relatie geen verder nut meer heeft en jullie uit elkaars leven “verdwijnen”.

Soultribe of zielenfamilie

Pure soulmate relaties hebben geen karma onderling meer uit te werken. Wat betekent dat in essentie elke relatie een soulmate relatie is. Het grootste verschil zit hem in de resonantie wanneer je een relatie aangaat met iemand van je soultribe of zielenfamilie. Gezien deze tot een gelijkaardig energiefrequentie behoort, voelt die nog meer als “bekend” aan dan iemand van een ander segment/frequentie/groep en dus een andere familie.

Naast een pure soulmate heb je nog de mogelijkheid om een verband of herkenning te voelen met zielen die op dezelfde Straal werken en waar je eventueel in de fijnstoffelijke wereld mee samenwerkt op de ogenblikken dat je slaapt.

Dit betekent dus dat niet elke soulmate-relatie een romantische relatie is, dit kan gaan over elke soort relatie gaande van kind/ouder, vrienden, collega’s, buren, familie… zelfs iemand waar je les gaat volgen, een reading bij boekt of coaching bij volgt, kan een soulmate van je zijn.

Afhankelijk van de zielsafspraken die je onderling hebt, zal die soulmate gedurende een korte of langere tijd in je leven blijven. En dat is ok. Van zodra een relatie zijn doel heeft gediend, moet je elkaar en de relatie loslaten want anders hou je jouw eigen groei en de groei van de ander tegen. Net daar ligt de uitdaging wanneer het gaat om vriendschappelijke en romantische relaties.

Zeker wanneer er sprake is van een mate van afhankelijkheid om zichzelf beter te voelen, om gelukkig te zijn,… dan is het belangrijk om niet alleen de andere los te laten maar ook de afhankelijkheid (wat voort komt uit een angst om verlaten te worden) te transformeren en de angst te helen.

Sterrenfamilie

Naast zielenfamilies en soulmates heb je ook nog een sterrenfamilie. Niet iedereen herkent zichzelf als een sterrenzaad maar ondanks dat hebben we allemaal een connectie met één of meerdere sterrenstelsels zoals bijvoorbeeld de Pleiäden, Orion, Sirius, Arcturius en Andromedanen. Wellicht gaat dit voor velen hun petje te boven, maar we zijn niet de enige levende wezens in dit sterrenstelsel (melkwegstelsel) en ver erbuiten.

Velen onder ons hebben nog broers, zusters, ouders,… in een ander sterrenstelsel of planeet. Het is niet de bedoeling om hier in dit artikel verder op in te gaan. Maar wel belangrijk om te vertellen. Als jij jezelf niet herkent als een sterrenzaad dan is de grootste reden hiervoor dat je al zo lang incarneert op de aarde dat je eigenlijk vergeten bent waar je oorspronkelijk vandaan komt. En dat is geen probleem. Hiervoor gebruiken sommigen de term “earthseed” wat iets minder bekend is dan sterrenzaad.

Tweelingen of twins

Naast soulmates hoor je ook vaak spreken over tweelingvlammen en tweelingzielen. Vaak worden deze termen door elkaar gebruikt, maar eerst en vooral is het ontstaan van een tweelingvlam anders dan dat van een tweelingziel. Bovendien hebben ze allebei een andere bestaansreden. Tweelingvlammen zijn iets ouder in het ontstaan van de evolutie, tenminste als je het volgens een lineaire tijdslijn bekijkt. Tweelingzielen zijn later ontstaan. Dat betekent ook dat je als tweelingvlam ook een tweelingziel kan hebben. Maar nu maak ik het ongetwijfeld moeilijk.

Laten we met het begin beginnen.

Tweelingvlammen

Een tweelingvlam verwijst naar 2 zielen die op hetzelfde moment uit de bron geboren worden. Doordat ze op hetzelfde tijdstip ontstaan zijn, dragen zij exact dezelfde energiefrequentie in zich. Waardoor ze in essentie dezelfde energie zijn en hierdoor elkaars grootste spiegel. De tweelingvlammen zijn effectief energetisch gezien een vlam en werken meestal op één of meerdere Goddelijke Stralen. Stralen zijn energiebundels die vanuit de grote centrale zon naar de aarde gestuurd worden om ons energiesysteem te voeden.

Tweelingvlammen zijn door wie ze zijn in staat om hele hoge energie (hoog trillende, hoge frequentie) te ontvangen via hun lichtlichamen en die te ankeren in hun fysieke lichaam. Op deze manier helpen zij de energie op aarde te verhogen wat zijn invloed heeft op de bewustwording van de mensheid. Sommige tweelingvlammen hebben ook nog extra missies om de nieuwe aarde te helpen vormgeven en de mensheid te ondersteunen in het ascentieproces. Echter niet alle tweelingvlammen hebben hiervoor ingetekend.

Tweelingzielen

Een tweelingziel daarentegen heeft als grootste bestaansreden de eigen ascentie en dus persoonlijke groei. Wanneer je jouw tweelingziel ontmoet dan is dat de helft van je ziel. Tijdens de evolutie besloot het ene, de bron om zielen op te splitsen in twee delen om van daaruit ervaringen op te doen. Daarom is een relatie aangaan met je tweelingziel zo uitdagend omdat ze jouw schaduwen triggeren.

Zolang je niet de ware frequentie draagt van je ziel, zal je een aantrekken en afstoten ervaren met je tweelingziel. Tweelingvlammen kunnen deze dynamiek ook ervaren doordat zij oude templates, oude overtuigingen, angsten, trauma’s,… moeten helen en transformeren. Enkel op deze manier zijn zij in staat om te tonen aan de rest van de wereld dat het ook anders kan. Dat er oneindig veel mogelijkheden zijn wanneer je besluit te leven vanuit een hoger bewustzijn en dus uit de matrix van het denken te stappen.

Waar tweelingzielen vooral ontstaan zijn als tool voor persoonlijke ontwikkeling, hebben tweelingvlammen een verantwoordelijkheid tov de mensheid en de aarde.

Gehechtheid en verwachtingen

De enige reden waarom ik probeer duidelijkheid te scheppen tussen deze termen is om jouw logische verstand wat gemoedsrust te geven. Want uiteindelijk maakt het niet uit welke connectie je hebt met die andere ziel. Er is altijd een reden waarom die persoon in je leven is. Door met een open mind en open hart in elke relatie te stappen, geef je jouw ziel de kans om optimaal gebruik te maken van alle lessen die op je pad komen.

Door zonder gehechtheid te kijken naar de relaties in je leven en zonder verwachtingen aan die labels te koppelen, zal je het meeste halen uit elke relatie ongeacht de les. En zoals ik eerder al vermeldde, het gaat nooit om de andere… enkel om jouw groei.

En zoals altijd, wens je met mij samen te werken. Kijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en om samen jouw nieuwe leven te creëren. Heb je vragen of weet je niet welke dienst je op dit ogenblik het meeste aangewezen is? Stuur me dan een mail via de contactpagina.

Liefs, Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉