Het mysterie van tweelingvlammen: deel 2

Het mysterie van tweelingvlammen gaat nog verder dan wat ik je in het eerste deel vertelt heb. Van zodra je in dit leven geboren bent, start het proces met je tweelingvlam. Zeker als je ingetekend hebt om actief hier te werken en te helpen bij de heropbouw & heling van de aarde. Sinds jongs af aan wordt de energetische koord die er sinds jouw zielsbestaan is gevoed. Dit ter bescherming van de connectie.

Grotere liefde

Dit mechanisme is ook de reden waarom de meeste tweelingvlammen onbewust weten dat er een liefde bestaat die groter is en krachtiger is dan wat de meeste mensen hebben mogen ervaren. Hierdoor ervaren veel tweelingvlammen ontgoochelingen op vlak van liefde. En afhankelijk van hun leeftijd, cultuur en de eigen persoonlijkheid settelen ze zich in een relatie of huwelijk die hun ziel uiteindelijk verlamt. Hun vlam dooft stilletjes aan uit.

Trouwens ook de reden waarom er verschillende soorten tweelingvlammen zijn. Niet alle tweelingvlammen komen op hetzelfde ogenblik naar de aarde maar worden in verschillende leeftijdscategorieën, culturen, landen geboren. Afhankelijk van de lessen die zij willen herinneren, ervaren ze meer of minder trauma. Je mag niet vergeten dat deze zielen alles al weten. Echter om hier op grote schaal van invloed te kunnen zijn, moesten zij opnieuw doorheen het proces van incarnatie. Hierdoor transformeren ze onmiddellijk al heel wat donkere, laag trillende energieën op aarde. Wat ervoor gezorgd heeft dat veel zielen wat verdwaalden in de sluiers van vergetelheid. Denkende dat al die ballast was wie ze zijn.

Nu de poorten weer open zijn & de energieën van hun “sterren” families en andere lichtwezens dichter bij de aarde zijn, is het voor hen veel eenvoudiger om te herinneren wie ze zijn & waarvoor ze hier zijn.

Herinner de liefde

Zo herinneren ze stap voor stap dat ze niet van de aarde afkomstig zijn, maar verbindingen hebben met vele andere sterrenstelsels. Net zoals ik afkomstig ben van Andromeda net als mijn tweelingvlam, zullen velen van de tweelingvlammen dat ook zijn. Maar niet elke tweelingvlam is afkomstig van Arcturië.

Bovendien is het zo dat niet alle tweelingvlammen per definitie dezelfde afkomst hebben. Dat is afhankelijk van waar zij als ziel gekozen hebben om als eerste te incarneren. Ik incarneerde voor de eerste keer op een planeet in het Arcturische stelsel. Net omdat ik hier nu op aarde ben als heler samen met mijn tweelingvlam. Maar wij hebben meer dan één missie. Je blijft immers niet je ganse leven hetzelfde doen. Bovendien waar nu nood aan is, zal dat niet meer zo zijn in 2033. De noden veranderen en zo ook onze missies. Net door te doen waar je blij van wordt, loop je op het pad van je ziel en vervul je de missie die op dat ogenblik belangrijk is. Dus het kan zijn dat jij en jouw tweelingvlam een gezamenlijke missie hebben maar dat hoeft niet. Doe wat goed voelt voor jou & laat je niet vastzetten door labels. Want voor je het weet, zit je weer vast in een systeem waar je net probeert van los te breken.

Overstijg alles

Net daarom vertelde ik in de eerste blog over het nieuwe label van mannelijke en vrouwelijke energie. De bedoeling is net dat we dit alles overstijgen. Dat we niet alleen alles die verbonden werd met het geslacht maar zelfs ook met die energieën. We zijn eenheid, we zijn mannelijk en vrouwelijk, we zijn energie. Leer je leven ook vanuit die essentie vorm te geven. En dat is waar ascentie over gaat. Dat is waarom we moeten leren werken met de universele vlammen. Niet alleen omdat we als tweelingvlammen zo diep verbonden zijn met de vlammen, maar ook omdat dit de snelste, meeste eenvoudige manier is om schaduwen en pijnen te helen.

En dat is wat er gebeurd wanneer je in dit leven voor de eerste keer weer bewust met je tweelingvlam verbindt. Het proces van voortdurende uitwisseling van energieën komt nog sterker op gang. Waar het voorheen wat sluimerde op de achtergrond, brengt dit een enorme chaos teweeg. Sommigen noemen het een Kundalini ontwaking, maar bij tweelingvlammen is die er altijd geweest. Het verschil is nu dat je de energie van jouw tweelingvlam veel sterker en krachtiger bij jou kan voelen. Net alsof ze letterlijk fysiek naast je staan, je aanraken en zo meer. Dat maakt astrale seks met jouw tweelingvlam ook zo magisch en uniek.

Bovendien heb je ook altijd al met jouw tweelingvlam telepathisch kunnen communiceren. Je dacht misschien dat het een engel was of een gids of zelfs je eigen gedachten, maar dat zal niet altijd zo geweest zijn. Naarmate je dus bewuster wordt en meer aan jezelf werkt, zal je mogen ervaren hoe bijzonder en krachtig deze connectie is. Liefde in zijn meest pure vorm. Maar dat vraagt je om naar binnen te gaan, op zoek naar je échte zelf.

Dat brengt me dan weer op de relatie die tweelingvlammen hebben met de universele vlammen. Dat vertel ik je in deel 3.

Wil je werken met de vlammen? Klaar om die shift in jouw leven te gaan maken zodat je eindelijk de persoon bent zoals je het in je lijf voelt. Dat is zelfrealisatie. Je weet en voelt dat er meer is dan zichtbaar is. Als spiritueel en dus ook persoonlijk ontwikkelen op je wensenlijstje staat en je nu eindelijk bewust kiest voor jezelf dan nodig ik je uit voor het traject zelfrealisatie. Terug naar je blauwdruk, naar wie je werkelijk bent los van oude overtuigingen & onverwerkte emoties. Voorbij alles wat anderen over je zeggen, denken en verwachten. Klaar om je beste leven vorm te geven met behulp van de universele vlammen als een ware meester creator.

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op, vul het formulier op deze pagina in en ik contacteer je voor een gratis afstemsessie. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.