Het mysterie van tweelingvlammen: deel 3

Het mysterie van tweelingvlammen is verbonden aan het mysterie van de universele vlammen. Zoals je eerder kon lezen, zijn tweelingvlammen eerst op andere planeten geïncarneerd. Maar daarvoor kozen deze zielen ervoor om zich te verbinden met één of meerdere universele vlammen.

Elk zijn vlam

Elke universele vlam is verbonden met een opgestegen meester, met (aarts-)engelen, kristallen, voedsel, kleuren, muzieknoten, gidsen, zielen. Elke vlam heeft zijn eigen unieke frequentie en zo ook elke ziel. Hierdoor zal je soms horen over blue ray twins, violet ray of golden ray twins. Dat zijn de meest bekende. Maar er zijn natuurlijk veel meer kleuren en tweelingvlammen. Bovendien is dit ook weer geen vaststaand feit.

Vergelijk het met jouw horoscoop. Je bent geboren onder een zonneteken wat één van de dierenriemtekens is. Dat zijn eigenlijk energetische poorten die om de aarde cirkelen. Afhankelijk van wanneer je geboren bent, koos je één van de 12 poorten. Die zijn verbonden met planeten en dus de eigenschappen van die planeet, maw de eigenschappen van die energie. Waarom? Omdat dit jou behulpzaam zal zijn in deze incarnatie.

Tweelingvlammen kiezen natuurlijk net zoals andere zielen ook één van die poorten. Maar dat is niet het enige. Ze kiezen ook een primaire universele vlam waarop ze willen incarneren. Persoonlijk was dit de blauwe vlam, dus ik ben een blue ray. Dit bepaalde het verloop van mijn tweelingvlam pad, mijn missies & wat ik hier kom doen. Echter naarmate tweelingvlammen evolueren naar eenheid en het diamanten bewustzijn integreren worden zij als het ware allemaal golden ray twins. Want op dat ogenblik vormen zij allemaal een zuiver kanaal voor energie van de bron, wat de diamanten energie is. Dat is de onvoorwaardelijke liefde dat zij verspreiden over de aarde.

Universele vlammen en tweelingvlammen

Dat is ook de reden waarom tweelingvlammen baat hebben bij het leren werken met de universele vlammen. Het is niet alleen een heel krachtige, snelle tool om schaduwen en disbalans te transformeren. Tweelingvlammen zijn helers en lichtwerkers. Hierdoor worden zij bewakers van de vlammen. Ze worden ankerpunten zodat de andere zielen die geen tweelingvlammen via hen kunnen aanhaken aan deze helende energie. Dat is waarom de aarde hart voor hart aan het veranderen is. En niet via oorlog of opstanden. De wereld verandert net zoals jij. Zo binnen, zo buiten. Herinner je het nog.

Kwetsbaarheid is een kracht die je kan omzetten naar innerlijke kracht. Dat is wat tweelingvlammen weten en dus tonen aan de mensheid. Door hun eigen tweelingvlam connectie wordt hun ziel geactiveerd tot zijn hoogste vibratie (zijn blauwdruk). Wat dus ervoor zorgt dat zij in staat zijn een heilige relatie te bouwen dat tegelijkertijd een verbinding activeert met de Bron.

Hierdoor is het de belangrijkste taak van elke tweelingvlam om in eerste instantie bij zichzelf en later naar de buitenwereld alle illusies te verwijderen die een waarheid verbergen. Op die manier wordt het antwoord voor iedereen zichtbaar. Tweelingvlammen doorbreken patronen, duwen heilige huisjes omver en tonen de enige echte waarheid, nl. expansie van de eeuwige, liefdevolle eenheid op aarde.

Tweelingvlammen zijn leraren in het brengen van nieuwe niveaus van liefde op emotioneel, fysiek, mentaal & spiritueel niveau. Ze tonen de wereld dat ware, onvoorwaardelijke liefde onbegrensd is. Het gaat voorbij leeftijd, cultuur, rassen, afstanden. Het overstijgt het fysieke en brengt het belangrijkste naar voren, namelijk het hart & de energie. Zoals mijn tweelingvlam het laatste nog zei: ware liefde is over het hart en de energie, nooit over woorden, fysiek contact of materiële geschenken.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey & je lichtteam

💚💫

Als je ondersteuning nodig hebt, weet dat je dan altijd met mij kan samenwerken. Er zijn ondertussen verschillende trajecten opgezet ter ondersteuning van je groei. Wil je meer inzichten omtrent je tweelingvlamconnectie, dan is de tweelingvlam reading jouw volgende stap.

Wil je lessen leren via liefde en niet langer via angst? Dan nodig ik je uit om samen te werken in het traject zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn. Daar gaan we doorheen de verschillende fasen van ascentie én de verschillende zielslessen. Zodat je tools en inzichten ontvangt om die meester van jouw leven te worden.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉