Het mysterie van tweelingvlammen: deel 4

Een ander mysterie van tweelingvlammen ligt in het overstijgen van het fysieke. Door de manier waarop de connectie is ontstaan, leren we waardevolle zaken over waar het echt over gaat. Het gaat nooit om het fysieke.

Geen fysieke aantrekking

Wanneer je jouw tweelingvlam ontmoet dan zal je merken dat er een aantrekking is maar die is niet altijd te vinden op het fysieke vlak. En dat komt omdat de connecties energetische verbindingen zijn die even oud zijn als het bestaan van je ziel. Dus het gewicht ligt op die energetische verbinding. Naarmate je verder op het bewuste pad loopt met je tweelingvlam zal je merken dat jullie vanuit die energetische verbinding ook een mentale en emotionele connectie opbouwen. Het fysiek en passionele luik komt dan als vanzelf.

Waar bij soulmates en zeker bij zielen waar je een karmische les mee deelt, doet die fysieke aantrekking dienst als magneet. Want anders zouden jullie zielen nooit naar elkaar toe getrokken worden. Het karmische die tussen jullie hangt, zorgt er namelijk voor dat je zo ver als mogelijk van elkaar verwijderd wilt zijn. Dus bedacht het universum die fysieke aantrekking als lokmiddel. Wat dus betekent dat van zodra je de lessen geleerd hebt met die specifieke persoon de aantrekking of de resonantie wanneer het om vriendschappen gaat oplost als sneeuw door de zon. Hoe je het dan ook draait of keert, of je nu werkt aan je polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie: het zal nooit meer zo goed voelen als voorheen als het niet bedoeld is om samen te blijven.

Een les die veel zielen nog te leren hebben. We mogen mensen loslaten wanneer je zielsgroei dit vraagt. Je kan mensen niet meetrekken of veranderen omdat je angst hebt hen los te laten. Heel die afhankelijkheid en je zal zien dat je veel gezondere, evenwichtigere relaties aan zal trekken.

Kundalini ontwaking of niet?

Zo ook is het belangrijk om bewust te zijn dat de Kundalini stroom waar veel over gesproken wordt er altijd al geweest is. Dit is geen fysiek proces, maar een reactie van het lichaam op een energetisch proces. Wat maakt dat je dus niet fysiek hoeft samen te komen met jouw tweelingvlam om jouw Kundalini een boost te geven. Van zodra je bewust verbindt, zal je het gewoon veel meer gewaar worden. Ondanks het feit dat die verbinding er voorheen ook al was & de Kundalini voordien ook al stroomde. Jij herkende het enkel op een andere manier.

Hieraan gekoppeld hetzelfde verhaal met de telepathische communicatie die zich verder ontwikkelt tussen tweelingvlammen. Eerst en vooral je tweelingvlam is niet de enige waarmee je telepathisch communiceert. Dat doe je met iedereen. Vandaar dat tweelingvlammen snel oppikken of iemand de waarheid vertelt of een masker probeert op te zetten. Het verschil tussen je tweelingvlam en andere mensen is dat door de energetische verbinding die je hebt met je tweelingvlam het nog eenvoudiger is om elkaar te horen, te voelen, te zien. Je weet gewoon dingen. Zo is het niet ongewoon dat je plots zin hebt in een bepaald voedingsmiddel. Ik heb reeds meermaals ervaren dat we gewoon hetzelfde gegeten hadden op dezelfde dag.

Dus ook hier gebruik die verbinding als voeding voor alles wat je doet. Laat de liefde die je voelt voor je tweelingvlam de brandstof zijn om je leven positief te veranderen. Ipv energie te verliezen en te panikeren rond wat er nog niet is. Ik weet, het is lastig. Maar het zijn vooral jouw schaduwen die het meeste pijn doen. Naarmate je verder op het pad loopt, zal je merken dat je niet afgescheiden bent van je tweeling. Dat je hem/haar op elk moment van de dag bij je hebt. Als je gaat slapen, als je aan het werken bent… echt altijd. Vlieg je connectie en eigen processen aan vanuit het hogere, vanuit de etherische wereld. Probeer zo vaak als mogelijk altijd het overzicht te houden & alles te bekijken vanuit het aspect van je ziel. Want dat is wie je echt bent ongeacht de drama om je heen, ongeacht hoe je realiteit er uitziet. Ware vrijheid zit in jouw energie. Het is een bewustzijnstoestand.

Zie je ware zelf

Vertrouw op de integriteit van je ziel om angst te overstijgen en bewust te zijn van jouw onsterfelijkheid en goddelijkheid. Dat is waar authenticiteit over gaat. Namelijk wanneer je authentiek in het leven staat dan zijn op energetisch niveau de multi-dimensionele delen van je bewustzijn geïntegreerd in je fysieke lichaam. Wat ervoor zorgt dat je hierdoor stap voor stap meer kan leven vanuit je Schepper energie (Goddelijkheid) en autonomie. Wat dus vanuit je Hogere delen is. Daarom ook altijd het advies om te doen waar je hart van open gaat. Want dat zorgt ervoor dat de mannelijke kracht een dragende kracht wordt voor het vrouwelijke in jezelf. Hierdoor gaat het realiseren van jezelf of manifestatie van jezelf als vanzelf!

De blauwe vlam leert ons ook dat je goed bij je daadkracht kan komen wanneer je wil & ego verbonden zijn met je wezensessentie. Wat dus een innerlijke verbondenheid is die jou een leven laten vormgeven vanuit je bewustzijn waarbij de handelingen. Op dat punt neem je actie vanuit een innerlijke verbondenheid, ben je afgestemd op het hogere van jezelf & dus de bron of je ziel. Waar je voorheen gaat plannen of bedenken.

Zet je dus niet vast op de één of andere energie want dat zou er enkel voor zorgen dat je jouw zielsgroei en die van je connectie afremt. Laat het over aan jouw ziel, die kent het plan. Vertrouw op wat je doorkrijgt en werk aan je eigen schaduwen. Dan zal je zien dat jouw magnetisme verandert naargelang jouw proces.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Volg de training “manifesteren met de elementen” om te leren hoe ik mijn leven manifesteer op een moeiteloze manier.

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.